Stiri despre festivalul filmului european

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Festivalului
Filmului European, la final
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalului Filmului European, la final

  Cea de-a 24-a ediţie a Festivalului Filmului European, o ediţie cu totul online, care s-a văzut de acasă, s-a încheiat duminică,după 14 zile de proiecţii pe platformele FFE.ro şi TIFF Unlimited.

 • Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele, în deschiderea Festivalului Filmului European de la Teatrul Naţional Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele, în deschiderea Festivalului Filmului European de la Teatrul Naţional Bucureşti

  Festivalul Filmului European a fost deschis, marţi seara, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, în prezenţa a numeroase personalităţi ale vieţii diplomatice şi culturale româneşti, preşedintele ICR, Liliana Ţuroiu, actorii Radu Gheorghe, Şerban Pavlu, Adrian Titieni,  violocelistul Marin Cazacu, alături de alte oficialităţi şi reprezentanţi ai unor misiuni diplomatice.

 • Filmul italian „Localul“ proiectat, duminică, în cadrul Festivalului Filmului European, la Cinema Muzeul Ţăranului VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul italian „Localul“ proiectat, duminică, în cadrul Festivalului Filmului European, la Cinema Muzeul Ţăranului VIDEO

  Criticii italieni îi atribuie regizorului Paolo Genovese încercarea de a revigora unul dintre cele mai importante genuri locale – comedia all'Italiana sau comedia în stil italian, care a durat de la sfârşitul anilor 1950 până la începutul anilor 1980. Filmul regizat de Genovese, „Localul“, va fi proiectat duminică seară, de la ora 19.30, la Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti.

 • Festivalul Filmului European se mută în Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Filmului European se mută în Republica Moldova

  „Carmen“ (2013, regia Doru Niţescu) şi „Ana, mon amour“ (2017, regia Călin Peter Netzer – câştigătorul Ursului de Argint vla Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, ediţia 2017) vor fi proiectate în cadrul Festivalului Filmului European din Republica Moldova.

 • Peste 7.000 de spectatori la Festivalul Filmului European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 7.000 de spectatori la Festivalul Filmului European

  Aproximativ 7.000 de spectatori au participat, între 7 şi 14 mai, la cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Filmului European (FFE), care s-a încheiat joi seară în Capitală şi va continua la Craiova, Târgu-Mureş, Hunedoara şi Iaşi.

 • VIDEO Două filme greceşti de succes la Institutul Francez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Două filme greceşti de succes la Institutul Francez

  Două dintre filmele greceşti care au atras atenţia publicului la Festivalul Filmului European sunt reluate pe 23 şi 24 august, de la ora 21.30, la Bistro Chez Elvire, în curtea Institutului Francez.

 • Sărbătorim Ziua Europei la Festivalul Filmului European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătorim Ziua Europei la Festivalul Filmului European

  Ediţia din acest an a Festivalului Filmului European va începe vineri, 9 mai, de Ziua Europei. În cadrul galei de deschidere va fi proiectată pelicula „Miss Violence“  (Grecia, 2013), distinsă cu  Premiul Arca Cinema Giovani pentru cel mai bun film din competiţie, la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, în 2013.

 • Ce filme putem vedea diseară la Festivalul Filmului European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce filme putem vedea diseară la Festivalul Filmului European

  ”East side stories”, ”Negru, maro, alb” și ”Zăpezile de pe Kilimanjaro” sunt filmele pe care mureșenii le pot urmări astăzi la Teatrul Național, în cadrul Festivalului Filmului European, care are loc în acest sfârșit de săptămână la Târgu-Mureș.

 • Tarkovski reinventat la ArCuB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tarkovski reinventat la ArCuB

  În cadrul Festivalului Filmului European 2012, care se va desfăşura în mai multe oraşe ale ţării, în luna mai, va avea loc şi un inedit show fusion de muzică şi film, intitulat „Tarkovsky Redux"

 • Debut în forţă al Festivalului Filmului European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debut în forţă al Festivalului Filmului European

  Târgu-Mureşul este unul din cele cinci oraşe din România care are onoarea de a găzdui Festivalul Filmului European. Începând de astăzi şi până duminică, zece filme vor fi proiectate la Casa de Cultură Mihai Eminescu.

 • Mâine începe Festivalul Filmului European, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâine începe Festivalul Filmului European, la Braşov

  Ajuns la a XV-a ediţie, Festivalul Filmului Europeanvine, mâine, la Braşov cu producţii cinematografice de excepţie. Gala de deschidere a festivalului îi aşteaptă pe cinefili cu două filme româneşti. „Metrobranding" (2010)- o poveste de dragoste între oameni şi obiecte - şi „15 iulie", peliculă realizată, în anul 2009, de Cristian Iftimie.

 • Festivalul Filmului European, la final
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Filmului European, la final

  Cinefilii care vor să vizioneze peliculele prezentate la Festivalul Filmului European mai au la dispoziţie trei zile, întrucât festivalul se încheie duminică.

Modifică Setările