Stiri despre festivalul de teatru sibiu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ultimul
weekend aduce, la Sibiu, artişti în premieră la Festivalul de Teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimul weekend aduce, la Sibiu, artişti în premieră la Festivalul de Teatru

  Youngr, Superorganism şi KillASon sunt cele trei trupe de muzică nouă care vor concerta în Piaţa Mare a Sibiului. Cu milioane de vizualizări de Youtube şi show-uri multimedia de excepţie, artiştii invitaţi la festival vor face deliciul celor care se vor afla la Sibiu în weekend-ul 15-17 iunie.

 • Celebritatea nu l-a schimbat pe Tim Robbins. Faimosul actor a gustat din plin aerul medieval al burgului Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebritatea nu l-a schimbat pe Tim Robbins. Faimosul actor a gustat din plin aerul medieval al burgului Sibiu

  În spectacolul, „Visul unei nopţi de vară“, realizat de The Actors’ Gang, în regia lui Tim Robbins, actorii au arătat, la Sibiu, în cadrul Festivalului de Teatru, în două reprezentaţii, o dinamică şi o prezenţă scenică foarte bună. Ei spun textul lui Shakespeare fără cusur, însă lipseşte accentul pe sens, pe ceea ce este dincolo de cuvinte, pe vraja şi magia din piesa lui Shakespeare scrisă în 1590.

 • „Imaculata lume a circului“, dar şi „Oameni obişnuiţi“ vin la Sibiu. Unde mergeţi, marţi, în Festival  FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Imaculata lume a circului“, dar şi „Oameni obişnuiţi“ vin la Sibiu. Unde mergeţi, marţi, în Festival  FOTO

  „Imaculata lume a circului”, în coregrafia celebrului Daniele Finzi Pasca, o producţie de teatru de clovni, interpretată de doi actori cu experienţă în lumea circului, va fi reprezentată, marţi, pentru a doua oară în Festivalul de Teatru de la Sibiu (FITS). De asemenea, spectacolul Gianinei Cărbunariu, "Oameni obişnuiţi", va fi reprezentat de la orele 18.00 şi 22.00, la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu.

 • „În căutarea fericirii“ la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru începe vineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „În căutarea fericirii“ la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru începe vineri

  Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, care începe vineri, va reuni timp de 10 zile, până pe 21 iunie, spectacole invitate din  70 de ţări. Cu o zi înainte de începerea festivalului, organizatorii anunţau un număr de 40 de reprezentaţii sold-out şi peste 15.000 de bilete vândute. Unul dintre cele mai aşteptate  este producţia de la Teatro de la Abadía Madrid, „În căutarea fericirii“, în cadrul proiectului „Oraşe pe scenă“.

 • Prima carte despre teatrul din Europa de Est, lansată la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima carte despre teatrul din Europa de Est, lansată la Bucureşti

  „Noi practici în artele spectacolului din Europa de Est“ este numele cărţii dedicate teatrului estic, editată de criticul Iulia Popovici şi apărută la Editura Cartier, care va fi lansată pe 18 iunie, de la 18.00, la Green Hours din Bucureşti. Volumul face parte din colecţia de carte a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).

Modifică Setările