Stiri despre festivalul de teatru

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lumea luxuriantă a cabaretului şi Răzvan Mazilu, în Festivalul de Teatru de la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumea luxuriantă a cabaretului şi Răzvan Mazilu, în Festivalul de Teatru de la Sibiu

  Bazat pe experienţele scriitorului Christopher Isherwood, care a locuit la Berlin între anii 1929-1933, musicalul Cabaret, producţie a Teatrului Odeon prezentată în Festivalul de Teatru de la Sibiu, în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu, spune povestea cântăreţei Sally Bowles din clubul de noapte Kit Kat, plină de strălucire, dar şi viciu, trăită între vis şi disperare, într-un Berlin cosmopolit, oraş al plăcerilor şi al decadenţei.

 • Steaua şi emoţia lui Rebengiuc. Actorul a fost ovaţionat la decernarea stelei de pe Aleea Celebrităţilor de la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steaua şi emoţia lui Rebengiuc. Actorul a fost ovaţionat la decernarea stelei de pe Aleea Celebrităţilor de la Sibiu

  Victor Rebengiuc a fost vizibil emoţionat pe Aleea Celebrităţilor de la Sibiu, după decernarea stelei, sâmbătă seară, când a fost îndelung aplaudat şi ovaţionat de publicul prezent la eveniment. "În primul rând, Victor Rebengiuc reprezintă un carater şi o conştiinţă", a spus directorul Constantin Chiriac. La eveniment, au fost prezente numeroase oficialităţi: ministrul Culturii Corina Şuteu şi preşedintele ICR Radu Boroianu.

 • Între cabotinism şi poezie. Ce am văzut în festivalul de la Sibiu FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între cabotinism şi poezie. Ce am văzut în festivalul de la Sibiu FOTO

  În prima jumătate de festival, într-un clasament personal, cele mai bune spectacole au fost „Armina, frumoasa mea“, în regia polonezului Jarosław Fret, „Martiri“, regizat de lituanianul Oskaras Korsunovas, „Căsătoria Mariei Braun“, în regia germanului Thomas Ostermeier şi „Imaculata lume a circului“, în coregrafia elveţianului Daniele Finzi Pasca.

 • Holograf, Direcţia 5, Zdob şi Zdub, IRIS, Voltaj şi Vama concertează gratuit la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Holograf, Direcţia 5, Zdob şi Zdub, IRIS, Voltaj şi Vama concertează gratuit la Sibiu

  Iubitorii de muzică rock sunt aşteptaţi, în perioada 27 mai - 5 iunie, la şase concerte ce vor fi susţinute, în Piaţa Mare din centrul municipiului Sibiu, de trupele Holograf, Direcţia 5, Zdob şi Zdub, IRIS, Voltaj şi Vama, a declarat Adrian Tibu, purtătorul de cuvânt al Festivalului Internaţional de Teatru (FITS).

 • Piatra Neamţ: Recomandări de weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra Neamţ: Recomandări de weekend

  În acest final de săptămână, pietrenii se pot bucura de ultimele spectacole din cadrul Fetivalului de Teatru sau pot opta pentru deschiderea noii stagiuni de la Facultatea de Muzică.

 • La Sibiu începe Bursa de Spectacole, eveniment unic în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Sibiu începe Bursa de Spectacole, eveniment unic în România

  Pentru că produsul cultural este un produs ca oricare altul iar piaţa îi da valoare, la Sibiu se deschide în această seară o piaţă a spectacolelor la care şi-au anunţat partuiciparea artişti şi operatori culturali din toată lumea.

 • Semnul lui Iona s-a arătat la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnul lui Iona s-a arătat la Sibiu

  Festivalul de Teatru s-a deschis în forţă cu spectacolele renumitului regizor Eugenio Barba, care au trimiteri la teme biblice. Ediţia a XVII-a a Festivalului Internaţional de Teatru, început vineri la Sibiu, se desfăşoară până la 6 iunie, având 350 de evenimente în program.

 • Japonezii se îngraşă la Sibiu. Dar se distrează!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Japonezii se îngraşă la Sibiu. Dar se distrează!

  Sibiul este mult mai cunoscut în Japonia decât am putea crede, mai ales după ce a fost Capitala Culturală Europeană.Zeci de asiatici fac liste anual pentru a venit la Sibiu şi pentru a lucra ca voluntari în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Modifică Setările