Stiri despre festin pe bulevard

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O comedie celebră şi un spectacol cu explicaţiile unui terorist, pe 15 octombrie în cadrul „FEST(in) pe Bulevard“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O comedie celebră şi un spectacol cu explicaţiile unui terorist, pe 15 octombrie în cadrul „FEST(in) pe Bulevard“

  Duminică, 15 octombrie, este ziua a noua a Festivalului Internaţional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” (7-18 octombrie), organizat de Nottara. Este weekend, aşa că evenimentele sunt multe şi diverse. De la ora 18.00, la Teatrul Ţăndărică, Sala Mare, publicul poate vedea Kimberly de David Lindsay-Abaire, în regia Andreei Vulpe, o producţie a Teatrului de Comedie.D

 • Spectacole cu dedicatie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacole cu dedicatie

  La „Festin pe bulevard“, festivalul organizat cu succes de Teatrul Nottara  au fost şi două seri emoţionante dedicate regretatului Dan Micu, regizorul care ar fi împlinit pe 5 noiembrie 66 de ani.

 • Actori români în inima Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actori români în inima Europei

  Este în plină desfăṣurare voiosul festival „Festin pe Bulevard“, organizat de Teatrul Nottara ṣi susṭinut financiar (căci aṣa le stă bine!) de Primăria Municipiului Bucureṣti, Ministerul Culturii, Institutul Cultural Român ṣi UNITER.

 • O „bulevardieră” de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O „bulevardieră” de azi

  Nu prea am, de fapt nu am defel date despre dramaturgul ceh Petr Kolecko, autorul piesei „Poker face”, de curând intrată în repertoriul Teatrului „Nottara” ca parte a unui parteneriat, probabil „strategic”, între binecunoscuta instituţie de spectacole şi UNATC.

 • Titanicul pe canapea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Titanicul pe canapea

  Un punct de maximă atracţie în programul festivalului FESTin pe bulevard ce se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti în organizarea Teatrului „Nottara” a fost, indiscutabil, spectacolul cu piesa Titanic vals de la Teatrul „Odeon”. Pregătită în ultimele luni ale anului 2013, având avanpremiera în ultimele zile ale acestuia şi premiera cu presa la începutul lui 2014, montarea e, fără doar şi poate, una ce se va juca mult şi cu sălile pline.

 • Jubilaţii festivaliere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jubilaţii festivaliere

  M-am gândit de multe ori cum de plidă, un oraş serios ca Düsseldorf din Renania de Nord Westfalia, provincie foarte bogată a Germaniei, capitală bancară şi de afaceri, adoră să se „prostească” organizând cu fast un carnaval pentru care locuitorii se pregătesc cu zel şi plăcere.

 • Fest(in) pe Bulevard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fest(in) pe Bulevard

  Încerc să îmi imaginez ce ar putea înṭelege un neofit din sintagma de mai sus. Cei care nu au uitat experienṭa cozilor comuniste, s-ar putea gândi că “s-a băgat” ceva la colṭ, pe bulevard. Aceia care, scăpaṭi din foamea anilor ’80, s-au repezit la portocalele aduse în vrafuri la începutul anilor ’90, ar putea exclama: haleală, frate! Iar mai noii amatori de Centrul Vechi ar putea vedea aici încă un prilej de distracṭie, de “socializare”.

 • În octombrie Teatrul „Nottara“ face Fest(in) pe Bulevard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În octombrie Teatrul „Nottara“ face Fest(in) pe Bulevard

  Festivalul Internaţional de Teatru „Fest(in) pe Bulevard“ debutează pe 12 ocotmbrie în Capitală şi se va încheia pe data de 19 octombrie. În cadrul acestui eveniment, în cele două săli ale Teatrului „Nottara“ – „Horia Lovinescu“ şi „George Constantin“ – se vor juca o serie de spectacole invitate ale unor trupe din ţară şi din străinătate, trei premiere marca „Nottara“ şi câteva producţii de succes ale teatrului gazdă.

Modifică Setările