Stiri despre fest-fdr

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Involuţie – Evoluţie
– Revoluţie“, la Timişoara,
viitoare CCE 2021
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Involuţie – Evoluţie – Revoluţie“, la Timişoara, viitoare CCE 2021

  Între 5 şi 13 mai, Teatrul Naţional din Timişoara organizează o nouă ediţie a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Româneşti. Ediţia a XXIII-a a festivalui dedicat dramaturgiei şi teatrului românesc în context european se află, anul acesta, sub semnul schimbării: Involuţie – Revoluţie – Evoluţie, cuvinte care marchează felul în care societatea şi, implicit, teatrul modelează realitatea şi construiesc viitorul.

 • Zi Elise Wilk, cronicara adolescenţei „periferice“,
la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zi Elise Wilk, cronicara adolescenţei „periferice“, la Timişoara

  Braşoveanca Elise Wilk se axează, în textele sale pentru scenă, pe descrierea patologiei celei mai sublime dintre vârste, pentru care condiţiile sociale sunt doar una dintre motivaţii. Şi nu cea mai importantă, după cum ştim de la marii autori care s-au ocupat de acest topos.

 • Despre
război, despre bătrâneţe şi despre boală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre război, despre bătrâneţe şi despre boală

  1.Etapa „de primăvară” a ediţiei din anul 2015 a FEST-FDR de la Timişoara a avut o componentă intitulată – cum altfel decât în limba engleză? – The Art of Ageing. I-au conferit substanţă o suită de spectacole, dar şi de dezbateri medicale cât se poate de profesioniste, de serioase pe tema îmbătrânirii.

 • Teatru pe săturate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru pe săturate

  Teatrul Naţional din Timişoara organizează între 5 şi 13 mai o nouă ediţie a Festivalului European al Spectacolului (FEST-FDR), la care au fost invitate şapte ţări.

Modifică Setările