Stiri despre ferma bio

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce trebuie să faci ca să ai o fermă bio şi în cât timp devine businessul profitabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să faci ca să ai o fermă bio şi în cât timp devine businessul profitabil

  Oana Gorbanescu, o tânără care se ocupă de marketing şi comunicare în una dintre cele mai mari companii de consultanţă şi audit de pe piaţă locală, se gândea în urmă cu un an la ideea de a lansă o afacere cu produse bio, dar care să aibă preţuri accesibile. Gândurile ei au prins contur, iar din iulie de când a început livrările Nutrivega a vândut legume de 10.000 de euro.

 • FOTO „Legumele fericite“ din Dâmboviţa cuceresc internetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „Legumele fericite“ din Dâmboviţa cuceresc internetul

  Din dorinţa de a mânca sănătos, Victoria Mihaela Buligoanea (38 de ani), din judeţul Dâmboviţa, a început să cultive legume în grădina proprie, dar în scurt timp această nevoie s-a transformat într-o mică afacere. A pus bazele portalului legumefericite.ro, un magazin online destinat comercializarii de legume, fructe şi alte produse realizate din recolta proprie.

 • Numărul de ferme bio din Sălaj va creşte spectaculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numărul de ferme bio din Sălaj va creşte spectaculos

  Aproape 600 de agricultori din Sălaj s-au înscris în evidenţele Direcţiei Agricole cu intenţia de a obţine certificat bio pentru fermele clasice pe care le deţin. În acest moment, în judeţ există 120 de ferme bio.

 • Parc fotovoltaic şi fermă bio la Giurgiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parc fotovoltaic şi fermă bio la Giurgiu

  Consilierii judeţeni giurgiuveni şi-au exprimat acordul, în cea mai recentă şedinţă extraordinară, pentru asocierea cu societatea comercială "Sun Garden" din localitatea Colibaşi pentru realizarea unui parc fotovoltaic, o fermă agricolă bio şi o centrală solaro-electrică.

 • Satu Mare: Fermă bio de melci la Bixad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Fermă bio de melci la Bixad

  Sătmăreanul Mircea Hotca a început afacerea în 2008, iar anul acesta este primul în care a făcut export în Franţa şi Italia. Ca să îşi păstreze statutul de fermă bio, sătmăreanul a cultivat câteva hectare de teren cu varză, sfeclă şi rapiţă, cu care hrăneşte melcii.

Modifică Setările