Stiri despre fericire

  571 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O
viaţă aproape fericită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O viaţă aproape fericită

  Molcomă pentru unii, curgând prin albia modestă a micilor plăceri repetitive, explozivă pentru alţii, pe cât de intensă, pe atât de scurtă, fericirea este greu de cuprins într-o definiţie general valabilă.

 • Cheia productivităţii, dar şi a fericirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cheia productivităţii, dar şi a fericirii

  Ţi s-a întâmplat vreodată să te pierzi cu totul într-o activitate şi să uiţi de tot ce e în jur,indiferent că e vorba despre alergat, o carte bună sau sarcini complexe? Să ajungi să să-ţi ignorinevoile sau grijile şi să faci totul cu relaxare şi calm, ca şi cum altcineva a preluat controlul?

 • 8 mituri despre relaţii şi cum ne afectează ele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8 mituri despre relaţii şi cum ne afectează ele

  Calitatea relaţiilor noastre ne influenţează starea de sănătate şi nivelul de fericire. Pentru unele cupluri, lucrurile par să se desfăşoare uşor şi natural. Pentru altele, lucrurile par să funcţioneze mai bine cu reguli stricte şi rutine clare. Pentru unii, nemţeşte e mai bine, iar alţii par să nu ţină cont de nimic când e vorba de dragoste. Unii cred că o relaţie de cuplu împlinită este primordială.

 • De ce rup manelele ţara în două şi în 2021. Cazul „Loredana Groza“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce rup manelele ţara în două şi în 2021. Cazul „Loredana Groza“

  Un specialist în etică aplicată, un scriitor cu teza de doctorat despre manele şi un director de programe de radio explică, pornind de la cea mai recentă piesă a Loredanei Groza, „Fericire“, de ce, de la finalul anilor ’90 şi până astăzi, manelele au polarizat constant societatea

 • Studiu. La ce vârstă sunt cei mai mulţi oameni din lume fericiţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu. La ce vârstă sunt cei mai mulţi oameni din lume fericiţi?

  Dacă ai putea să rămâi la o anumită vârstă pentru tot restul vieţii tale, care ar fi aceea? Ai alege, poate, să ai nouă ani, când nu există acele responsabilităţi ale vieţii, sau să ai 20 de ani, când simţi că timpul este nesfârşit şi metodele de distracţie la fel?

 • Banii aduc fericirea? Un nou studiu spune că da. Care e suma ce ne face fericiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banii aduc fericirea? Un nou studiu spune că da. Care e suma ce ne face fericiţi

  În urmă cu mai bine de un deceniu, s-a demonstrat că oricine ajungea la un venit anual de 75.000 de dolari nu mai era influenţat de bani. Orice altă sumă depăşea acest venit nu mai conta pentru cel în cauză.Un studiu nou ţine să contrazică acest lucru. Banii contează cu vârf şi îndesat!

 • Finlanda, „cea mai fericită ţară din lume” pentru al patrulea an la rând. Pe ce loc este România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finlanda, „cea mai fericită ţară din lume” pentru al patrulea an la rând. Pe ce loc este România

  Finlanda a fost desemnată vineri ”cea mai fericită ţară din lume” - al patrulea an la rând -, devansând Danemarca, Elveţia şi Islanda, într-un clasament al fericirii, în care impactul pandemiei covid-19 este uimitor de contrastant şi în care Europa domină în ”top 10”, iar România se află pe locul 46, între Kazahstan şi Kuwai, relatează AFP.

 • Ce face fericită o femeie? Răspunsul unui terapeut spiritual - FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce face fericită o femeie? Răspunsul unui terapeut spiritual - FOTO

  Andrea Filip, master trainer şi terapeut spiritual, certificat naţional şi internaţional, specializat în ThetaHealing, cu o expertiză de peste 20 de ani în educaţia spirituală şi antreprenorială, spune că a descoperit secretele fericirii unei femei, dar şi darurile la îndemâna oricărui bărbat pentru a aduce armonie şi linişte doamnei din viaţa lui.

 • Cum poate fi
tratată depresia din dragoste. Explicaţiile unui psiholog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate fi tratată depresia din dragoste. Explicaţiile unui psiholog

  Depresia din dragoste are printre multiplele rezultante şi un număr mare de hormoni de stres ce se secretă, aceştia având efecte negative asupra inimii. Cum poate fi tratată depresia din dragoste şi care sunt recomandările unui psiholog, aflaţi din articolul de mai jos.

 • Măgarul lui Ion a lu Mielu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măgarul lui Ion a lu Mielu

  În unele locuri, pare că nici oameni nu au trăit, parcă nici case nu au fost! Timpul şi vremurile au şters de pe faţa pământului oameni şi case! Nicu pare atipic într-o vreme când viaţa la ţară nu mai este ce a fost, iar tot mai puţinii locuitori ai satelor mai pot fi numiţi ţărani. Munceşte ca un rob, pe lângă serviciul modest pe care îl are la fermă. Se mai încăpăţânează să mai ţină cal căruţă, vacă, porci, ”cât mai pot!”, zice.

 • Cât de fericiţi sunt românii. Aurora Liiceanu: „Aş gândi că sunt un cetăţean fericit dacă ar funcţiona sancţiuni pentru cei care nu răspund de ineficienţa lor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de fericiţi sunt românii. Aurora Liiceanu: „Aş gândi că sunt un cetăţean fericit dacă ar funcţiona sancţiuni pentru cei care nu răspund de ineficienţa lor“

  Bunăstarea colectivă a fost analizată, la nivel internaţional, de mai mulţi cercetători, care au găsit calea către fericire: o societate fără corupţie, bazată pe un mediu financiar stabil şi cu o comunitate bine închegată. Studiile arată că România mai are de parcurs mulţi paşi.

 • Felia de fericire a copiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Felia de fericire a copiilor

  Ambalată în hârtie lucioasă, fericirea moţăie deja sub brad. Curând vom încovoia iar mesele cu tăvi. Şi iar toată arca lui Noe rumenită, cu un măr în gură, va trona peste recolte întregi de cartofi aurii. Ne vom minuna iar câţi litri de vin şi pălincă pot să tranziteze printr-un singur şi mititel pahar. Şi iar, ghiftuiţi şi ţanţoşi în haine cu sclipicele, ne vom îngropa sub un munte de cadouri şi vom aştepta să ne umple fericirea.

 • Un vânzător liniştit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un vânzător liniştit

  E trecut de prima oră a dimineţii. Îl zăresc în pragul uşii. Stă pe scaunul cu spetează şi priveşte strada. Poartă o şapcă neagră, are o mustaţă căruntă şi haine adecvate pentru vremea asta.

 • Mămăliga electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mămăliga electorală

  Cum să facem ca să ne fie bine şi să nu ne fie rău! Să exorcizăm dracii, să nune mai atace mămăliga noastră naţională! Să trăim bine, să fim fericiţi, să prosperăm, să avem ce mânca, să nu murim? Să avem o Românie normală şi fericită! Să moară duşmanii noştri şi să ne voteze lumea! Să trăiască şi să înflorească mămăliga dacică, veşnic, şi coliva românească!

 • Horoscop rune cu numerologul Mihai Voropchievici. Capricornii au noroc în dragoste şi la bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop rune cu numerologul Mihai Voropchievici. Capricornii au noroc în dragoste şi la bani

  Luna Plină în Berbec care a avut loc pe 14 octombrie a lăsat în urmă tensiuni, dar şi noi perspective pentru nativi. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele ce urmează. Cele mai fericite zodii sunt Gemenii şi Capricornii, mai ales că pentru cei din urmă dragostea bate la uşă şi primesc o nouă şansă pe plan sentimental.

Modifică Setările