Stiri despre feng shui

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum cureţi energiile negative din obiectele tale. Feng Shui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum cureţi energiile negative din obiectele tale. Feng Shui

  Dacă ai achiziţionat un obiect folosit deja, trebuie să îl cureţi de energiile anterioare. Mai ales dacă nu ştii al cui a fost înaintea ta. Bijuteriile second-hand pot aduce ghinion celui care le cumpără. Nu ştii niciodată ce energii conţine un obiect şi de aceea e indicat să înveţi cum cureţi energiile negative din obiectele tale. Este o tehnică folosită în feng shui.

 • Feng shui. Cum îţi cureţi locuinţa de energii negative
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feng shui. Cum îţi cureţi locuinţa de energii negative

  Câteodată, lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori. S-ar părea că de vină sunt energiile negative care, odată acumulate în spaţiul în care trăieşti, îţi afectează complet starea de spirit. Pentru a scăpa de tot ce aduce ghinion, ai la îndemână câteva trucuri utile!

 • Ce să nu păstrezi niciodată sub pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să nu păstrezi niciodată sub pat

  Dacă te simţi mereu obosită şi ai un somn agitat, ar fi bine să arunci o privire asupra lucrurilor pe care le ai ascunse sub pat. Potrivit regulilor Feng Shui, anumite obiecte din cameră amplasate greşit îţi pot lua din energia pozitivă şi îţi vor transmite stări negative.

 • Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

  Uneori, casa în care locuim este învăluită de o energie negativă care are efecte asupra noastră, însă putem să o schimbăm prin reguli Feng Shui. Potrivit filozofiei chinezeşti, există trei forţe majore care influenţează viaţa noastră, feng shui sau spaţiul nostru, fiind una dintre ele, explică Priya Sher, maestru Feng Shui pentru armonie.

 • Tehnici feng shui pentru atragerea pasiunii în dormitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici feng shui pentru atragerea pasiunii în dormitor

  Dacă simţi că partenerul tău nu se mai comportă cu tine aşa cum o făcea la început şi acum vrei să-l recucereşti, ar trebui să ţii cont de următoarele tehnici Feng Shui. Este nevoie să faci mici schimbări prin casă pentru ca el să simtă din nou dragostea pe care i-o porţi.

 • Trucuri feng shui pentru bogăţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri feng shui pentru bogăţie

  Există foarte multe tehnici feng shui care te pot ajuta să atragi bunăstarea materială la care visezi. Amenajarea biroului sau a unui anumit loc din casă cu elemente care să atragă prosperitatea are rolul de a aduce o energie bună şi de a obţine ceea ce îţi doreşti din punct de vedere material.

 • Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea

  Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Cultura chineză deţine secretul acestei armonii. Azi vom vorbi despre feng shui pentru baie şi cum poţi scăpa de energiile negative din ea.

 • Reguli Feng Shui de care trebuie să ţii cont când îţi construieşti sau cumperi o casă. Ce necazuri aduce un teren în formă de „L“, cum anihilezi energiile negative
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reguli Feng Shui de care trebuie să ţii cont când îţi construieşti sau cumperi o casă. Ce necazuri aduce un teren în formă de „L“, cum anihilezi energiile negative

  La construirea sau cumpărarea unei locuinţe nu trebuie să ţinem cont doar de un cost rezonabil, ci şi de energiile pozitive care ne aduc linişte, prosperitate, stabilitate. În ceea ce priveşte regulile Feng Shui, evaluarea unei locuinţe se face întâi de la exterior la interior, deoarece formele exterioare pot afecta negativ sau pozitiv locatarii.

 • Redobândirea armoniei şi echilibrului în casă: sfaturi de la un expert în
Feng Shui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Redobândirea armoniei şi echilibrului în casă: sfaturi de la un expert în Feng Shui

  De multe ori nu ne simţim bine în propria casă, ne stresăm din orice, ne certăm cu cei dragi din lucruri minore, ne simţim mereu obosiţi chiar dacă am dormit suficient, apar micile probleme de sănătate care în timp se acutizează, iar de cele mai multe ori conştientizăm că nu aşa suntem noi cu adevărat.

 • Tehnici feng shui pentru sporirea armoniei în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici feng shui pentru sporirea armoniei în cuplu

  Dacă viaţa de cuplu a început să scârţie – certurile s-au înteţit, comunicarea nu mai este ca înainte şi simţi că e loc de mai bine, află că folosirea tehnicilor feng shui pot aduce o schimbare pozitivă.

 • Cum scapi de energiile negative
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de energiile negative

  Suntem înconjuraţi de fluxuri energetice nevăzute. Unele dintre ele sunt pozitive, altele, dimpotrivă. Le poţi îndepărta pe acestea din urmă prin câteva metode simple, restabilind astfel echilibrulul şi armonia în viaţă.

 • Metode antice de eliminare a energiilor negative
din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode antice de eliminare a energiilor negative din casă

  Acumularea energiei negative în casă poate provoca problemele în relaţii, insomnie, stres, probleme de sănatate, financiare sau profesionale. Învaţă să purifici energia casei prin câteva metode antice.

 • Semnificaţia culorilor în Feng Shui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnificaţia culorilor în Feng Shui

  În feng-shui, alegerea culorilor este foarte importantă şi fiecare are o semnificaţie aparte. În funcţie de energie fiecărei, acestea restabilesc echilibrul şi armonie în casă sau la birou ori, dimpotrivă, destabilizează unitatea locului.

 • Feng Shui, ştiinţa care ne dictează norocul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feng Shui, ştiinţa care ne dictează norocul

  Modul în care aranjăm mobilierul şi obiectele decorative din casă ne poate influenţa sănătatea, bugetul şi şansa în dragoste, potrivit specialiştilor în Feng Shui.

 • Cum faci din dormitor un sanctuar al somnului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum faci din dormitor un sanctuar al somnului

  Nu doar obiectele pe care le ţii în dormitor, ci şi poziţia patului îţi influenţează calitatea odihnei nocturne. Dacă nu te-ai odihnit bine într-o cameră de hotel şi, totuşi, n-ai putea spune care-a fost motivul nemulţumirii tale, se prea poate să fie o problemă de... Feng Shui.

 • Feng shui nu-i pentru șui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feng shui nu-i pentru șui

  Contrar așteptărilor și prejudecăților multora dintre noi, feng shui nu este o superstiție sau o scornire orientală menită să golească buzunarele și mințile europenilor.

 • Trucuri Feng Shui pentru un somn odihnitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri Feng Shui pentru un somn odihnitor

  Dacă ai încercat totul pentru a scăpa de durerile de cap, de insomnie şi de starea generală proastă, se prea poate ca trucurile Feng Shui să fie ultima piesă, hotărâtoare, a puzzle-ului.

 • Victoria Beckham, pro stilului feng shui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victoria Beckham, pro stilului feng shui

  Victoria Beckham (36 de ani) se pregăteşte pentru venirea pe lume în această vară a celui de-al patrulea ei copil, redecorându-şi locuinţele din Londra şi Los Angeles cu ajutorul principiilor feng shui, potrivit dailymail.co.uk.

 • Cum poţi să faci bani din Feng Shui?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să faci bani din Feng Shui?

  Tendinţe Mulţi români apelează la tehnici chinezeşti pentru a-şi îmbunătăţi locuinţa şi viaţa. Amenajarea casei după principiile chinezeşti străvechi poate da rezultate doar dacă acestea sunt aplicate cum trebuie, spun specialiştii.

Modifică Setările