Stiri despre femei singure

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bărbaţii singuri, mai puţin fericiţi decât femeile. Cum se explică paradoxul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii singuri, mai puţin fericiţi decât femeile. Cum se explică paradoxul

  Două treimi dintre bărbaţii singuri spun că sunt nefericiţi sau pur şi simplu nu ştiu dacă sunt fericiţi, arată un studiu recent făcut de cel mai mare site de dating din România. Potrivit rezultatelor acestuia, femeile sunt mai sigure pe ele şi spun într-o mai mare proporţie că sunt fericite, deşi nu sunt într-o relaţie. Încă.

 • De ce e bine să fii singură o vreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să fii singură o vreme

  A fi singură nu e un lucru atât de rău pe cât pare. Din contră, există chiar o serie de beneficii pe care o femeie fără partener le poate avea, de la libertate până la dorinţa de a-şi îndeplini toate obiectivele. Află ce se schimbă în viaţa ta când nu eşti implicată într-o relaţie!

 • Scene dintr-o viaţă VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scene dintr-o viaţă VIDEO

  CARUSEL În doar puţin peste o oră, energica interpretă Anda Teodora Saltelechi ne trece prin toate etapele unei existenţe feminine, pe care Dumnezeu a hărăzit-o să se nască în Ardealul epocii Ceauşescu, de la copilăria de copil chinuit, dar totuşi frumoasă, până la maternitate şi maturitatea nesatisfăcătoare şi sterilă. Ghicim însă în spatele acestui montagne-russe confesiunea autoarei spectacolului, regizoarea Crista Bilciu.

 • Scriitorul Cesare Pavese: „Torino e un oraş de oameni bătrâni”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scriitorul Cesare Pavese: „Torino e un oraş de oameni bătrâni”

  "Femei singure", publicat cu doi ani înainte ca Cesare Pavese să se sinucidă, a primit cel mai apreciat premiu italian pentru literatură: Premiul Strega. Considerat unul din momentele importante ale realismului italian, romanul surprinde melancolia şi vidul ce macină o societate prinsă între spleen-ul decadenţei şi nebuniile hedonismului.

 • Un oraş din Sevilla, terorizat timp de 6 luni de un agresor sexual român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un oraş din Sevilla, terorizat timp de 6 luni de un agresor sexual român

  Bărbatul aborda femei singure, noaptea şi, folosindu-se de forţa fizică, le pipăia în zonele intime, încercând chiar să le violeze. Ţipătele acestora l-au speriat de fiecare dată şi a luat-o la fugă, fiind arestat după şase astfel de agresiuni, comise din luma martie până la sfârşitul lui august.

 • Perna-prieten pentru fetele singure din Japonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Perna-prieten pentru fetele singure din Japonia

  Japonezii s-au gândit şi la fetele singure, iar pentru a le face somnul cât mai confortabil s-au gândit să fabrice o pernă care să imite destul de bine trupul unui bărbat, scrie BBC News. 

Modifică Setările