Stiri despre fcm alexandria

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ”Bombardierul” regretă fotbalul de altădată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ”Bombardierul” regretă fotbalul de altădată

  Florea  Voicilă este primul jucător de Divizia B convocat la echipa naţională de fotbal a României. A marcat peste 450 de goluri pentru echipele din Alexandria, dar n-a fost lăsat de ”conducerea judeţului” să facă pasul mai sus. Pe terenul de fotbal i se spunea ”Bombardierul” pentru că dădea atât de tare în minge încât reuşea să rupă plasa, la propriu.

 • Remiză chinuită. FCM Alexandria se îndreaptă cu paşi mici, dar siguri spre retrogradare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remiză chinuită. FCM Alexandria se îndreaptă cu paşi mici, dar siguri spre retrogradare

  FCM Alexandria a spart gheaţa şi a marcat primul gol pe teren propriu din acest sezon de campionat. Din păcate această reuşită nu a fost suficientă pentru ca alexăndrenii să obţină şi prima victorie de pe teren propriu. În urma acestui semi-eşec, FCM Alexandria ocupă ultima poziţie a clasamentului cu 5 puncte după 9 partide.

 • FCM Alexandria a câştigat derby-ul teleormănean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FCM Alexandria a câştigat derby-ul teleormănean

  Victorie categorică pentru FCM Alexandria. Echipa alexăndreană a reuşit să se impună clar în faţa formaţiei Dunărea Turris Turnu Măgurele cu scorul de 4-1. Prin această victorie FCM ajunge la 25 de puncte şi urcă pe poziţia a 6 în clasamentul Ligii a 3-a.

 • FCM Alexandria mai bună decât Steaua Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FCM Alexandria mai bună decât Steaua Bucureşti

  Ce n-a reuşit Steaua Bucureşti a izbutit FCM Alexandria. Egala Stelei din urmă cu o săptămână, echipa a doua a omului de afaceri teleormănean, Ioan Niculae, Astra II Giurgiu a fost umilită pe teren propriu de FCM Alexandria.

 • Astra II Giurgiu a făcut scor cu FCM Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astra II Giurgiu a făcut scor cu FCM Alexandria

  După înfrângerea usturătoare cu nou-promovata Chindia Târgovişte (scor 1-7), fotbaliştii giurgiuveni şi-au mai spălat din ruşine învingând ieri după-amiază o formaţie care a rămas în Liga a III-a graţie unei cereri de reînscriere: FCM Alexandria.

 • Transformările din fotbalul românesc au dus la decăderea echipei locale a Alexandriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transformările din fotbalul românesc au dus la decăderea echipei locale a Alexandriei

    Pe vremea comunismului, echipa de fotbal a Alexandriei juca în liga a doua, clasându-se la un moment dat pe locul III în clasament. Singurul om care a stat alături de echipă, atât în vremurile bune, cât şi aucm, când a retrogradat este Florea Voicilă, un fotbalist, care a jucat în tinereţe la echipa naţională.

Modifică Setările