Stiri despre fast-food

  109 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fast-foodul, o afacere înfloritoare în Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fast-foodul, o afacere înfloritoare în Bistriţa

  Numărul restaurantelor de tip fast-food  s-a dublat anul acesta faţă de 2009. Patronii din domeniu spun că afacerea merge brici şi că tinerii sunt cei mai fideli clienţi

 • Iau masa în oraş cu meniul cel mai ieftin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iau masa în oraş cu meniul cel mai ieftin

  Sucevenii plătesc mai puţin la restaurant faţă de anul trecut. Numărul clienţilor de la localurile din Suceava care servesc mâncăruri fast-food a crescut, susţin administratorii, faţă de 2009.

 • Pietreanul asaltat de vecinii hrăpăreţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pietreanul asaltat de vecinii hrăpăreţi

  Proprietatea lui Gheorghe Munteanu, aflată chiar în buricul oraşului, a stârnit pofta unor afacerişti „expansionişti“. Mai întâi, patronul unui bar alăturat a făcut un geam cu vedere în grădina lui. Un alt patron şi-a extins fast-food-ul până în peretele casei sale.

 • 50% dintre ieşeni sunt supraponderali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  50% dintre ieşeni sunt supraponderali

  Exerciţiile fizice zilnice şi alimentaţia sănătoasă nu apar pe lista de priorităţi a locuitorilor oraşului. Nutriţioniştii sfătuiesc ieşenii să fie mult mai atenţi la mesajul „Consumul excesiv de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii“.

 • O mică afacere românească de succes la Veneţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O mică afacere românească de succes la Veneţia

  În ciuda crizei economice, o româncă a decis să investească într-un restaurant cu preţuri convenabile şi într-un hotel. Angela Dorina Pîslariu (48 de ani), originară din Rădăuţi (judeţul Suceava), gestionează de mai bine de opt ani un restaurant de tip fast-food din centrul Veneţiei.

 • Adio dobânzi de 10% pe an la depozitele în lei - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adio dobânzi de 10% pe an la depozitele în lei - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre reducerea dobânzilor la depozite, ocupaţia agenţilor CIA sau profitul instituţiilor de credit în 2009. Printre alte subiecte, Pizza şi shaorma scapă de taxa fast-food, iar Antibiotice Iaşi tratează criza cu exporturi.

 • Taxa pe fast-food atacă pauza de masă a arădenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taxa pe fast-food atacă pauza de masă a arădenilor

  Comercianţii vor să mărească preţul hamburgerilor şi al chipsurilor pentru a putea supravieţui pe piaţă. Taxa pe produsele de tip fast-food va fi implementată din martie 2010, cuantumul contribuţiei urmând să fie stabilit prin negociere.

 • Taxa pe fast-food intoxică autorităţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taxa pe fast-food intoxică autorităţile

  Oficialii din Ministerul Sănătăţii spun că din martie vor impozita produsele din fast-fooduri, producătorii alimentari deja ameninţă cu scumpiri, iar la Finanţe nu se ştie nimic de nicio taxă. Introducerea taxei pe fast-food ar putea duce la scumpirea cu peste 20% a alimentelor, dar şi la disponibilizarea a 36.000 de salariaţi din industria de profil, susţin producătorii.

 • Hâncu: Taxa pe „alimentele-lături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hâncu: Taxa pe „alimentele-lături" este necesară

  Nicolae Hâncu, preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice susţine taxa pe alimentele nesănătoase. Nutriţionistul Nicolae Hâncu şi deputatul Mircia Giurgiu propun ca o taxă modică să fie aplicată producătorului de alimente cu conţinut caloric ridicat.

 • Revoltă în rândul patronilor de fast-food-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoltă în rândul patronilor de fast-food-uri

  Aceştia pretind că nu este just ca taxa pe mâncarea nesănătoasă să fie aplicată doar pentru afacerile lor. Noul bir va afecta în primul rând buzunarele tinerilor târgovişteni care nu au timp de mâncare gătită.

 • Întrebat despre taxa pe fast-food, Boc a glumit:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrebat despre taxa pe fast-food, Boc a glumit: "Nu sunt un om vicios"

  Ministerul Sănătăţii vrea să introducă, din acest an, o taxă pe mâncarea de tip fast-food. Şi băuturile carbogazoase, shaorma sau dulciurile ar putea fi mai scumpe. Suma strânsă din vânzarea de cartofi prăjiţi şi chipsuri va fi utilizată pentru suplimentarea fondurilor din spitale şi din programele naţionale de sănătate.

 • Fast-food de criză pentru albaiulieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fast-food de criză pentru albaiulieni

  Produsele fast-food din Alba Iulia sunt pe toate gusturile, şi, mai ales, pentru toate buzunarele. Pentru a-şi spori profitul, comercianţii se întrec în oferte şi promoţii. Cel mai ieftin produs e crizz-burgerul, care costă doar 3,4 lei şi poate fi cumpărat de la fast-food-ul Metzgerei din Cetate.

Modifică Setările