Stiri despre fast-food

  109 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Carte
gratis pentru cititorii Adevărul Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carte gratis pentru cititorii Adevărul Moldova

  Cititorii şi abonaţii ziarului Adevărul Moldova vor primi gratis împreună cu ediţia de vineri a ziarului cartea „Delicii în bucătărie. Reţete uşoare şi rapide”. Ziarul Adevărul Moldova împreună cu volumul cadou se va găsi la toate punctele Moldpresa din Chişinău şi din ţară.

 • Plasticul, periculos şi pentru libido şi pentru fertilitatea masculină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plasticul, periculos şi pentru libido şi pentru fertilitatea masculină

  Lipsa de interes a femeilor pentru sex ar putea fi mai mult decât un moft, susţine un nou studiu. Libidoul feminin este foarte sensibil la efectul ftalaţilor, substanţe chimice la care suntem expuşi zilnic, pentru că se găsesc în compoziţia multor obiecte din plastic.

 • 6,7 km de alergare pentru a „arde“ o singură sticlă de Coca-Cola. Cercetătorii cer convertirea caloriilor de pe ambalaj în exerciţii fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6,7 km de alergare pentru a „arde“ o singură sticlă de Coca-Cola. Cercetătorii cer convertirea caloriilor de pe ambalaj în exerciţii fizice

  Oamenii de ştiinţă americani solicită modificarea detelor de pe ambalajele produselor alimentare, astfel încât în loc de numărul de calorii să fie menţionate cantitatea şi tipul de exerciţii fizice necesare consumului energiei conferite de către acestea. Ei spun că acest tip de informaţii ar avea un impact mai mare şi i-ar ajuta pe oameni să facă alegeri mai sănătoase.

 • VIDEO Ce se întâmplă cu un cheeseburger când ajunge în stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce se întâmplă cu un cheeseburger când ajunge în stomac

  Alimentele de tip fast-food au ajuns, fără îndoială, o sursă de hrană pentru miliarde de oameni, fiind omniprezente peste tot în lume. Dar ce se întâmplă în interiorul nostru cu această mâncare? Experimentul unui grup de profesori de chimie din Marea Birtanie dezvăluie o realitate înfiorătoare

 • FOTO Nunţile la fast-food,
noua modă de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Nunţile la fast-food, noua modă de criză

  Tot mai multe cupluri din Hong Kong îşi organizează nunta la McDonalds. Pentru mai puţin de 1.300 de dolari, tinerii pot petrece alături de 50 de invitaţi, iar hamurgerii, cartofii prăjiţi şi sucul la dozator nu lipsesc din meniul pentru nuntaşi.

 • Joburile de vară
pregătesc tinerii pentru lumea reală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joburile de vară pregătesc tinerii pentru lumea reală

  Liceenii şi studenţii care aleg să lucreze pe timpul verii au multe de câştigat de pe urma acestei experienţe. Ei îşi dezvoltă aptitudini care le va aduce mai mult succes în carieră la vârste adulte, faţă de tinerii care aleg să îşi petreacă vacanţa acasă.

 • Bolile neurologice lovesc tot mai mulţi tineri în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolile neurologice lovesc tot mai mulţi tineri în România

  Scleroza multiplă, neuropatiile şi boala Parkinson sunt afecţiuni neurologice care apar la vârste din ce în ce mai tinere în România. Şi accidentele vasculare cerebrale se întâlnesc tot mai des la persoanele sub 30 de ani, avertizează medicii neurologi.

 • FOTO Puiul cu ciocolată, noua senzaţie culinară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Puiul cu ciocolată, noua senzaţie culinară

  O combinaţie bizară de arome face furori printre gurmanzi: puiul în crustă de ciocolată. Ineditul preparat culinar este vândut de un fast-food din Los Angeles şi cei care l-au gustat deja spun că este delicios.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Satisfries", cartofii prăjiţi săraci în grăsimi, lansaţi în SUA

  Un lanţ de restaurante fast-food din SUA a scos la vânzare săptămâna aceasta cartofii prăjiţi care conţin mai puţine grăsimi, denumiţi "Satisfries". Acest nou tip de cartofi are cu o treime mai puţine grăsimi şi cu 20% mai puţine calorii decât cartofii prăjiţi obişnuiţi.

 • Produsele fast-food nu au
dispărut de lângă şcoli nici la un an de la aprobarea legii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele fast-food nu au dispărut de lângă şcoli nici la un an de la aprobarea legii

  Produsele de tip fast-food nu au dispărut de lângă şcoli nici la un an de la aprobarea legii care interzice vânzarea acestora pe o rază de până la 100 de metri de la instituţiile de învăţământ. Viceministrul sănătăţii, Svetlana Cotelea, a declarat că unul din motive ar fi amenzile prea mici stabilite de Codul Contravenţional.

 • Cât de gravă este dependenţa de fast-food?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de gravă este dependenţa de fast-food?

  Vă este cunoscut sentimentul de poftă trezit de o prăjitură cu cremă şi cu multă ciocolată? Sau de un hamburger uriaş alături de o porţie mare de cartofi prăjiţi? De multe ori, doar privitul unor alimente îţi lasă gura apă, chiar şi atunci când eşti sătul. E posibil să fii... dependent de mâncare?

 • STUDIU Tinerii care nu dorm destul preferă alimentele fast-food
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Tinerii care nu dorm destul preferă alimentele fast-food

  Un adult care nu a dormit timp de 24 de ore este la fel de „ameţit“ ca unul cu un nivel de alcool în sânge de 0,10%, peste limita admisă în SUA. Atunci când vine vorba de adolescenţi, orele insuficiente de somn îi determină să facă alegeri alimentare nefavorabile.

 • Fă-ţi timp pentru tine! Graba
îngraşă şi îmbolnăveşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fă-ţi timp pentru tine! Graba îngraşă şi îmbolnăveşte

  Lipsa de timp ne determină să mâncăm în fugă, să ţinem diete drastice ca să slăbim rapid şi să luăm medicamente puternice ca să scăpăm imediat de simptomele supărătoare, pentru a ne continua viaţa pe repede înainte.

 • Visul american: pentru unii dulce, pentru alţii amar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Visul american: pentru unii dulce, pentru alţii amar

  E primăvară, iar aceast lucru înseamnă că în scurt timp un nou val de tineri vor sta la uşa Ambasadei SUA pentru a trăi, la vară, o experienţă de neuitat, cu joburi profitabile şi călătorii fascinante.

 • Consumul de produse-fast food, factor de declanșare a depresiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consumul de produse-fast food, factor de declanșare a depresiei

  Cercetători spanioli au stabilit o asociere clară între consumul de produse fast-food şi riscul de depresie. Ei au observat că persoanele care merg des la astfel de restaurante sunt mult mai expuse riscului de tulburări depresive, în diferite forme.

 • Mâncare crudă? Ce crudă dilemă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncare crudă? Ce crudă dilemă!

  În vreme ce preparatele fast-food şi mâncarea chinezească apar tot mai des în meniuri, unele voci susţinătoare ale alimentaţiei naturale încearcă să ne facă să credem că mâncărurile crude sunt mult mai bune pentru sănătate. Să fie într-adevăr aşa?

Modifică Setările