Stiri despre fantastic

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Secretele lui Samuel Colt, americanul care a inventat revolverul cu acelaşi nume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele lui Samuel Colt, americanul care a inventat revolverul cu acelaşi nume

  Inventator şi unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Americii din secolul al XIX-lea Samuel Colt a rămas în istorie drept cel care a creat revolverul. Regizorii de la Hollywood au dat o tentă fantastică invenţiei acestuia, după cum s-a văzut în apreciatul serial de televiziune „Supranatural“, al cărui sezon cu numărul 12 se toarnă acum în State.

 • Scriitorul
Marian Coman a lansat romanul „Haiganu. Fluviul Şoaptelor“, în
cadrul Târgului de carte Gaudeamus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scriitorul Marian Coman a lansat romanul „Haiganu. Fluviul Şoaptelor“, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus

  ”În faţa furtunii de praf, muntele părea un pitic.Profetul privea de la distanţă, din şaua antilopei sale, gândindu-se că norul acela, de două ori mai înalt decât marele Korganon şi fără capăt de-a lungul zării, avea să se strecoare prin fiecare crăpătură, murdărind odăile călugărilor, îngrozind vitele din grajduri, culcând la pământ tufele de lavandă, umplând aerul cu uscăciune[...] Veştmintele profetului începură să fluture sub bătaia...”

 • Agenţia de vise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţia de vise

  În seara aia, taximetristul nu era prea sigur de adresă. Ştia cu aproximaţie pe unde vine, cunoştea zona, dar nu îi era clar unde era acea stradă anume, pe care locuia prietena prietenului meu. Ei doi în spate, eu în faţă, lângă şofer. Deasupra bordului, GPS-ul licărea autoritar şi profesionist. În buzunarul meu, telefonul era pregătit să-mi indice oricând printr-un punctuleţ pâlpâitor unde ne aflăm şi în ce direcţie mergem.

Modifică Setările