Stiri despre fairplay

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regulament inedit la un turneu de volei pe plajă cu scop caritabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regulament inedit la un turneu de volei pe plajă cu scop caritabil

  Sunt medici, avocaţi, ingineri, psihologi sau lucrează la multinaţionale şi îi uneşte o pasiune comună, voleiul. Unii dintre ei ar fi putut juca în echipe profesioniste, dar au ales cariera. Cu toate acestea, îşi fac mereu timp să se întâlnească prin ţară, la turnee de volei pentru amatori.

 • Bilă albă pentru Federaţia Română de Culturism şi Fitness
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilă albă pentru Federaţia Română de Culturism şi Fitness

  O lecţie de fairplay a oferit Federaţia Română de Culturism şi Fitness, care a reuşit să adune, la Ploieşti, zeci şi zeci de tineri interesaţi să îşi compare eforturile personale anterioare cu acelea ale altor juni şi june, care au acceptat, din start, rezultatele stabilite de un juriu a cărui probitate profesională a fost garantată de Gabriel Toncean, preşedintele federaţiei menţionate şi de Alexandru Badea, secretarul general.

 • Proiectul de ţară şi sportul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectul de ţară şi sportul

  De mai multă vreme se discută în societatea noastră despre proiectul de ţară. Pentru că este întotdeauna nevoie de o direcţie strategică a naţiunii, pentru că rolul guvernării este acela de a duce ţara spre progres continuu sau cât mai mult timp posibil, pentru că strategia nu implică eliminarea libertăţii, pentru toate acestea este nevoie de un proiect de ţară.

Modifică Setările