Stiri despre facultate in strainatate

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Studiul în Danemarca şi Olanda: cum e în primul an? (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiul în Danemarca şi Olanda: cum e în primul an? (I)

  În ultimii ani, Danemarca a devenit o destinaţie de studiu la fel de populară precum este Marea Britanie, Franţa sau Germania pentru tinerii români. Acest lucru se datorează atât taxelor de lipsei taxelor de şcolarizare cât şi calităţii programelor de studiu şi a sistemului de învăţământ axat pe îmbinarea echilibrată a noţiunilor teoretice cu cele practice.

 • Lucruri mai puţin ştiute despre universităţile din străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucruri mai puţin ştiute despre universităţile din străinătate

  Calitatea programelor de studiu, resursele academice bogate şi diversitatea culturală şi etnică  din mediul universitar sunt aspecte pe care majoritatea dintre noi deja le cunoaştem. Mai sunt însă şi alte aspecte mai puţin cunoscute de publicul larg referitoare la universităţile din străinătate dar care în mod clar sunt la fel de impresionante ca cele anterioare.

 • Cum să înţelegi topurile universitare şi să le foloseşti pentru a te
decide asupra unei universităţi internaţionale (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să înţelegi topurile universitare şi să le foloseşti pentru a te decide asupra unei universităţi internaţionale (I)

  Numărul studenţilor interesaţi să îşi continue studiile universitare în străinătate este în creştere. Una dintre întrebările frecvent puse consilierilor educaţionali de către aceştia este “Cum să îmi aleg universitatea potrivită?”. În acest sens, topurile universitare mondiale trebuie analizate în funcţie de interesul fiecărui candidat.

 • 10 paşi înainte să pleci la
studii în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 paşi înainte să pleci la studii în străinătate

  Te-ai gândit să pleci la studii în străinătate însă nu eşti sigur ce trebuie să faci astfel încât să fii pregătit? În situaţia ta probabil sunt multe alte persoane, aşa că mai jos poţi găsi o listă de paşi care să te ajute în procesul tău de a deveni student internaţional.

 • De ce sa fii student român în Danemarca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sa fii student român în Danemarca

  Ce atrage un elev român să studieze la o facultate din Danemarca? Calitatea sistemului de învăţământ, axat indeosebi pe partea practică, şi costurile de şcolarizare 0 pentru cei din Uniunea Europeană.

Modifică Setările