Stiri despre factura

  241 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va creşte aerul curat factura la electricitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va creşte aerul curat factura la electricitate

  Preţul final al energiei electrice va creşte cu 30% până în 2017 dacă se vor realiza proiectele de producere a energiei din surse regenerabile preconizate, spun oficialii Autorităţii de Reglementare în Energie. Electricitatea se va scumpi oricum, chiar şi fără energia verde, din cauza emisiilor de dioxid de carbon ale termocentralelor.

 • Primăria Bacău aruncă 40.000 de lei lunar pe facturile telefoanelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Bacău aruncă 40.000 de lei lunar pe facturile telefoanelor

  Angajații Primăriei Bacău nu se dau în lături când vine vorba de convorbirile telefonice pe banii bugetului public. Valoarea lunară a facturilor telefonice din ultimele trei luni, în rețeaua Romtelecom, a ajuns să depășească 30.000 de lei, în timp ce costurile convorbirilor în rețelele mobile valorează peste 10.000 de lei.

 • Iaşi: Debranşaţi de la E.ON cu preaviz de câteva ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Debranşaţi de la E.ON cu preaviz de câteva ore

  Zeci de ieşeni au fost notificaţi să-şi plătească facturile la lumină chiar în ziua în care era programată deconectarea. Dacă o parte din oameni mai avea ieri curent electric când au plecat să achite facturile, alţi abonaţi E.ON rămăseseră fără lumină.

 • Tulcea: Cât va fi prima factură la căldură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Cât va fi prima factură la căldură

  Pentru o garsonieră, prima factură la căldură va fi, în medie, de 150 de lei, pentru un apartament cu două camere va ajunge la 250 de lei, iar pentru trei camere vom scoate din buzunar 350 de lei.

 • Bacău: Factura la energia termică, mai scumpă pentru persoanele singure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Factura la energia termică, mai scumpă pentru persoanele singure

  Acestea vor primi subvenții de la bugetul local cu zece la sută mai mici față de cele stabilite pentru familii. Ștergerea penalităților datorate de asociațiile de proprietari către CET se vor face numai după ce abonații recunosc în scris suma imputată

 • Eolienele cresc factura la energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eolienele cresc factura la energie

  Populaţia trebuie informată că energia regenerabilă este extrem de costisitoare, spune Asociaţia Furnizorilor de Energie din România. Facturile la energia electrică ar putea creşte cu 6% anul viitor, întrucât mai multe parcuri eoliene vor fi puse în funcţiune.

 • Neamţ: Renunţă la căldură de teama facturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Renunţă la căldură de teama facturilor

  Peste 200 de persoane au depus cereri de debranşare anul acesta. Şefii companiei de termoficare estimează că numărul lor va creşte din cauza preţului gigacaloriei.

 • Un spaniol pus să plătească o mie de euro pentru un apel de zero secunde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un spaniol pus să plătească o mie de euro pentru un apel de zero secunde

  Compania de telefonie mobilă Orange a facturat un utilizator cu o mie de euro pentru un apel de zero secunde înregistrat în timpul unui zbor cu avionul când mobilul era închis. Drept urmare, spaniolul a reclamat incidental la Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor.

 • Românii încă stau la coadă pentru plata facturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii încă stau la coadă pentru plata facturii

  Peste trei sferturi dintre români preferă să-şi achite facturile la ghişeul furnizorului. Pentru siguranţă şi simplitate, românii preferă încă să stea la cozi pentru a-şi plăti furnizorii de utilităţi. Foarte puţini achită la bancomat sau prin internet banking.

 • Factura la apă caldă şi încălzire nu se scumpeşte la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factura la apă caldă şi încălzire nu se scumpeşte la Cluj

  Clujenii ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire nu vor plăti facturi mai scumpe. În ciuda majorării TVA-ului de la 19 la 24%, preţul Giga caloriei la Cluj-Napoca, aprobat de Consiliul local, rămâne neschimbat.

 • E.ON Gaz a închis definitiv ghişeele din plată din Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E.ON Gaz a închis definitiv ghişeele din plată din Bistriţa

  Consumatorii pot plăti gazul doar la anumite bănci şi în centre payzone, însă numai după ce au primit factura. Bistriţenii sunt revoltaţi de închiderea ghişeelor dar şi că nu primesc niciun fel de informaţii despre această situaţie de la companie

 • De necrezut! Penalităţi de 3.700 de lei pentru o factură de 27 de lei!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De necrezut! Penalităţi de 3.700 de lei pentru o factură de 27 de lei!

  Violeta Iancu este obligată să plătească penalităţi în valoare de 3.700 de lei, calculate de o firmă de recuperare care a preluat „datoria" de la Vodafone. Nici compania de telefonie mobilă şi nici instanţele gălăţene nu au anunţat-o că are de achitat un debit restant.

 • Piatra Neamţ: Se debranşează în masă de la Locato
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra Neamţ: Se debranşează în masă de la Locato

  Pietrenii sunt speriaţi de dublarea preţului gigacaloriei, care se va resimţi în facturi enorme în lunile geroase. Locuitorii oraşului preferă să investească mii de lei într-o centrală termică pentru a scăpa de cheltuielile din iarnă.

 • British Petroleum, bun de plată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  British Petroleum, bun de plată

  Administraţia americană a prezentat o primă factură, în valoare de 69 de milioane de dolari, gigantului petrolier britanic British Petroleum (BP), reprezentând cheltuieli cu lupta împotriva poluării Golfului Mexic, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, citat de AFP.