Stiri despre factori

  56 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum poţi să scapi de un complex de inferioritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să scapi de un complex de inferioritate

  Majoritatea oamenilor au sentimente de inferioritate însă cei mai mulţi sunt capabili să găsească modalităţi sănătoase de a face faţă, de a se simţi în siguranţă, angajaţi şi productivi. La polul opus, un complex de inferioritate presupune o stimă de sine foarte scăzută datorită căreia oamenii răspund diferit.

 • Factori care ne fac să ne pierdem atenţia. Cum ne ajută meditaţia să ne recâştigăm concentrarea în timp record
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care ne fac să ne pierdem atenţia. Cum ne ajută meditaţia să ne recâştigăm concentrarea în timp record

  Tot mai mulţi factori din jurul nostru ne distrag atenţia şi ajungem într-un punct în care nu ne mai putem concentra absolut deloc şi abandonăm într-o secundă lucruri importante pe care ar trebui să le rezolvăm. Specialiştii susţin că putem învăţă să ne resetăm creierul în momentul în care ajungem într-o astfel de situaţia.

 • Urinezi des? Ce poate fi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urinezi des? Ce poate fi?

  Simţi nevoia să mergi des la baie deşi nu consumi multe lichide? Nu trece cu vederea acest aspect, fiindcă poate semnala anumite probleme de sănătate.

 • Îţi tremură mânile? Care sunt cele mai întâlnite cauze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi tremură mânile? Care sunt cele mai întâlnite cauze

  Ţi se întâmplă şi ţie să îţi tremure mâinile aparent fără motiv? Deşi treci deseori uşor cu vederea acestă neplăcere, bine este să ştii care sunt factorii care favorizează apariţia tremorului.

 • Ai colesterolul mărit? Care pot fi cauzele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai colesterolul mărit? Care pot fi cauzele

  Colesterolul poate duce la apariţia unor afecţiuni grave ale inimii şi la nenumărate alte complicaţii grave. Există câţiva factori care duc la creşterea colesterolului, astfel că ei trebuie evitaţi pe cât posibil.

 • Află care sunt factorii care-ţi atacă inima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află care sunt factorii care-ţi atacă inima

  Din ce în ce mai mulţi oameni din întreaga lume se îmbolnăvesc de boli de inimă. Pentru a ţine cât mai departe aceste afecţiuni, este important să cunoaştem factorii cei mai periculoşi care atacă inima.

 • Ce factori ne influenţează viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce factori ne influenţează viaţa sexuală

  Tu ce faci când simţi că flacăra pasiunii a început să pălească? Fiecare dintre noi deţinem propria reţetă de a ţine vie dorinţa sexuală a partenerului (ei). Dar de ce să tratăm problema când putem s-o prevenim?

 • Factori care cresc riscul de cancer la sân
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care cresc riscul de cancer la sân

  Dacă până acum cancerul de sân apărea de obicei la vârste mai înaintate, acum şi femeile tinere sunt afectate de această îngrozitoare maladie. Află care sunt factorii de risc!

 • Cei mai mari inamici ai creierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai mari inamici ai creierului

  Creierul este unul dintre organele care îi fascinează pe cercetătorii din întreaga lume, modul în care acesta funcţionează fiind în continuare un mister. Ceea ce se ştie cu siguranţă este că anumite activităţi zilnice sunt nocive pentru creier, deoarece îl îmbătrânesc şi îmbolnăvesc prematur.

 • VIDEO De ce ne încărunţeşte părul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO De ce ne încărunţeşte părul?

  Albirea firelor de păr este un semn al înaintării în vârstă, pe care cei mai mulţi oameni îl întâmpină cu mari rezerve. Dar ce anume determină încărunţirea?

 • Hipertensiunea, inamicul tăcut al sănătăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hipertensiunea, inamicul tăcut al sănătăţii

  Hipertensiunea arterială este o problemă de sănătatea publică în multe ţări, inclusiv în România. Lipsită de simptome evidente, hipertensiunea evoluează în timp, afectând inima, rinichii, ochii şi creierul. Există numeroase modalităţi prin care o poţi preveni şi ţine sub control.

 • 6 lucruri care ne influenţează visele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 lucruri care ne influenţează visele

  În timpul somnului, mintea noastră are o capacitate extraordinară de a încorpora unii stimuli externi în lumea viselor, cu condiţia să nu fie prea puternici încât să ne trezească.

 • 3 factori care ne
afectează memoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 factori care ne afectează memoria

  Pe măsură ce înaintăm în vârstă, riscul de apariţie a tulburărilor de memorie este tot mai crescut, iar evoluţia unor astfel de probleme este influenţată într-o mare măsură de stilul de viaţă.

 • Ce să faci azi ca să fii tânăr şi peste 10 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci azi ca să fii tânăr şi peste 10 ani

  Cât de bine mâncăm şi cât de multă mişcare facem astăzi sunt factori care influenţează modul cum înaintăm în vârstă. Pentru a ne simţi cel puţin la fel de bine ca acum şi peste 10 ani, trebuie să acţionăm rapid.

 • Pubertatea precoce scurtează copilăria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pubertatea precoce scurtează copilăria

  În ziua de azi, semnele pubertăţii apar mult mai devreme decât în trecut, în multe cazuri încă de la vârsta de 6 ani. Medicii susţin că această maturizare prematură le pune copiilor sănătatea în pericol.

 • Ce factori ne tulbură somnul şi cu ce preţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce factori ne tulbură somnul şi cu ce preţ

  Peste un milion de români figurează ca suferind de o tulburare gravă a somnului. În realitate, circa un sfert din români au probleme de somn care le periclitează sănătatea şi activitatea cotidiană. Toamna, numărul celor care se odihnesc prost este cel mai mare.

 • 3 lucruri care te obosesc peste măsură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 lucruri care te obosesc peste măsură

  Este normal să te simţi obosit după o zi solicitantă la serviciu. Dar există unii „vampiri energetici" care te pot aduce într-un stadiu de surmenaj din care cu greu mai poţi ieşi. Află care sunt aceştia.

 • Ce factori determină instalarea menopauzei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce factori determină instalarea menopauzei

  În condiţiile în care tot mai multe femei amână întemeierea unei familii, aproximarea vârstei de instalare a menopauzei este o informaţie foarte importantă.

 • Datoriile private, risc major pentru economie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datoriile private, risc major pentru economie

  Criza datoriilor de stat a eclipsat un pericol mult mai serios pentru stabilitatea economiei europene: nivelul uriaş de îndatorare a cetăţenilor şi a companiilor.

 • Cele mai eficiente soluţii în rinita alergică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente soluţii în rinita alergică

  Limitarea expunerii la alergeni prin respectarea unor reguli de igienă a mediului de viaţă, imunizarea şi administrarea unor medicamente combat simptomele specifice afecţiunii.

 • În căutarea libidoului pierdut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În căutarea libidoului pierdut

  Sexul reduce stresul, atenuează depresiile, „arde“ caloriile şi lista beneficiilor pentru sănătate ar putea continua preţ de câteva pagini. Însă când nu mai există dorinţă, se produce reversul: somnul devine mai puţin odihnitor, datoriile la bănci ne dau dureri de cap mai mari şi viaţa este mai searbădă. Cel mai adesea, propriile noastre gânduri şi emoţii taie apetitul sexual. 

 • Ce factori ne pun auzul în pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce factori ne pun auzul în pericol

  În fiecare zi, zgomotele din marile oraşe ne fură câte puţin din acuitatea auditivă. În plus, tinerii ascultă muzică în căşti la volum maxim, ceea ce creşte riscul de surditate. Află care sunt duşmanii unui auz fin şi învaţă cum să previi problemele.

Modifică Setările