Stiri despre facelift

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Noul BMW Seria 5
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noul BMW Seria 5

  A venit vremea ca BMW Seria 5 să primească o infuzie de prospeţime. La nivel exterior evoluţia este evidentă, la interior noutăţile sunt, dar puţin mai discrete. Noi salutăm faptul că Seria 5 a păstrat butonul de start/stop pe planşa de bord şi nu a migrat pe tunelul median.

 • FOTO Mercedes-Benz Vito primeşte un upgrade masiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Mercedes-Benz Vito primeşte un upgrade masiv

  Este primul material material influenţat de epidemia de coronavirus. Acest material ar fi trebuit să fie un test drive cu noul Mercedes-Benz Vito, dar pentru moment ne rezumăm la o prezentare. Multe evenimente din industria auto au fost anulate, printre ele şi primul contact cu noul vehicul comercial uşor de la Mercedes.

 • Lexus RX, primul crossover de lux, primeşte un upgrade masiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lexus RX, primul crossover de lux, primeşte un upgrade masiv

  Noul Lexus RX, ajuns la a patra generaţie, beneficiază de îmbunătăţiri suplimentare aduse printr-o serie de modernizări de proiectare, tehnice şi dinamice, care depăşesc cu mult nivelul obişnuit al modificărilor implementate în ciclul mediu de viaţă al unui produs.

 • Mazda2 propune mai mult rafinament în 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazda2 propune mai mult rafinament în 2020

  Versiunea actualizată a Mazda2 îşi face debutul european şi se prezintă cu un exterior mai sofisticat şi cu un interior mai rafinat, mai confortabil şi mai accesorizat.

 • VIDEO Primele imagini cu Opel Insignia facelift
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Primele imagini cu Opel Insignia facelift

  Opel dezvăluie primele imagini cu noul Insignia. Noua ediţie a vârfului de gamă a mărcii germane va fi prezentată în premieră la Salonului Auto de la Bruxelles, care va avea loc în perioada 10 - 19 ianuarie 2020.

 • Renault deschide comenzile pentru Noul Koleos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault deschide comenzile pentru Noul Koleos

  La doi ani de la momentul lansării pe piaţa europeană, noul Koleos evoluează sub toate aspectele, având un design revizuit la exterior şi un confort îmbunătăţit la interior. Noul model propune acum un motor nou, mai puternic şi mai eficient (Blue dCi190) şi, de asemenea, oferă mai multă tehnologie la bord.

 • VIDEO Premieră mondială în Shanghai: Porsche prezintă noul Macan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premieră mondială în Shanghai: Porsche prezintă noul Macan

  Porsche a prezentat noul Macan în Shanghai. SUV-ul compact a fost un mare succes încă de la lansarea sa în 2014, iar acum a fost semnificativ îmbunătăţit în ceea ce priveşte designul, confortul, soluţiile de conectivitate şi dinamica de condus – astfel, Macan rămâne modelul sport de referinţă din segmentul său.

 • Jeep Renegade primeşte un upgrade la jumătatea carierei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jeep Renegade primeşte un upgrade la jumătatea carierei

  La debutul din 2014, Jeep Renegade a consemnat nu doar extinderea gamei Jeep ci şi debutul mărcii americane în segmentul B-SUV. Renegade este, de asemenea, primul SUV Jeep construit în Italia, la uzina Melfi SATA.

 • Hyundai împrospăteaza gama i20
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai împrospăteaza gama i20

  Hyundai i20 şi i20 Active, deşi un succes pentru constructorul coreean, erau din altă eră privite prin din perspectiva noilor modele i30 sau Kona. Dar acest minus a fost remediat cu faceliftul aplicat gamei şi prezentat astăzi.

 • Premieră:
Mercedes-Benz C Class facelift
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră: Mercedes-Benz C Class facelift

  Mercedes-Benz C Class este în acest moment cel mai bine vândut model din gama Mercedes-Benz. O generaţie care are deja patru ani de la debut, dar cu toate acestea la nivel mondial a înregistrat vânzări de pe 415.000 unităţi. C Class este fabricat în patru uzine de pe patru continente - Bremen (Germania), East London (Africa de Sud), Tuscaloosa (USA) şi Beijing (China). Dar a venit timpul pentru noutăţi.

 • Noile BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noile BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer

  Produse la Leipzig (Active Tourer) şi Regensburg (Gran Tourer), peste 380.000 de unităţi ale celor două modele au fost construite de la lansarea pe piaţă din 2014 şi finalul anului 2017. Cea mai mare piaţă a acestora este Germania, urmată de China şi alte ţări din Uniunea Europeană. Peste 70% din clienţi sunt noi pentru marcă, ceea ce înseamnă un potenţial mare de dezvoltare pentru marcă.

 • Facelift major pentru MINI Hatch cu trei şi cinci uşi, şi MINI Cabrio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facelift major pentru MINI Hatch cu trei şi cinci uşi, şi MINI Cabrio

  Noutăţile pentru MINI Hatch cu trei uşi, MINI Hatch cu cinci uşi şi MINI Cabriolet includ un design reîmprospătat, inovaţii în domeniul tehnologiei transmisiei, opţiuni suplimentare de personalizare, noi combinaţii de transmisie şi motor, o gamă extinsă de dotări standard, faruri şi stopuri nou proiectate, finisaje adiţionale ale caroseriei şi conectivitate de ultimă oră pentru confort şi infotainment.

 • Noul Nissan Qashqai este acum disponibil în România.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Nissan Qashqai este acum disponibil în România.

  Nissan Qashqai este modelul cu cel mai mare succes comercial în istoria de 83 de ani a mărcii Nissan, cu aproximativ 2.3 milioane de unităţi vândute din momentul lansării primei generaţii în 2007. A câştigat peste 80 de premii, inclusiv 19 titluri ”Maşina anului”.

 • Test în premieră cu Dacia Sandero 1.0 SCe 75 CP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test în premieră cu Dacia Sandero 1.0 SCe 75 CP

  Am venit în Croaţia să facem cunoştinţă cu noua gamă Dacia. Adică cu Sandero, Logan, Logan MCV şi Sandero Stepway. Plus... Duster 1.5 dCi de 109 CP şi cutie automată EDC cu dublu ambreiaj. Din tot cocktailul de noutăţi, am fost interesat de noul propulsor aspirat de 1 litru cu trei cilindri care dezvoltă 75 CP şi de Dacia Duster cu EDC. În acest material despre noul propulsor al alianţei care a debutat pe gama Dacia.

 • Facelift minor, dar de efect, pentru duetul Mercedes-Benz CLA & CLA Shooting Brake
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facelift minor, dar de efect, pentru duetul Mercedes-Benz CLA & CLA Shooting Brake

  La trei ani de la lansarea emoţionantului coupé compact premium în patru uşi la Salonul Auto de la New York, Mercedes-Benz CLA primeşte un facelift şi o infuzie de tehnologie. Noul CLA va fi prezentat, în premieră, tot în cadrul show-ului din ”Big Apple”. Iar de noutăţi va beneficia, evident, şi CLA-ul Shooting Brake, chiar dacă break-ul sportiv nu are decât doi anişori.