Stiri despre extremisti maghiari

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Atentat terorist la Covasna. Cine sunt extremiştii maghiari ai Mişcării de Tineret 64 de Comitate, care au încercat să detoneze o bombă la Târgu Secuiesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atentat terorist la Covasna. Cine sunt extremiştii maghiari ai Mişcării de Tineret 64 de Comitate, care au încercat să detoneze o bombă la Târgu Secuiesc

  Mişcarea de Tineret 64 de Comitate este o organizaţie extremistă care militează pentru refacerea Ungariei Mari. De Ziua Naţională a României, un bărbat, membru al formaţiunii extremiste, a fost reţinut şi dus la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiat în legătură cu plasarea unei bombe la Târgu Secuiesc.

 • Leapşa cu drapelul României în Transilvania. Extremiştii maghiari acoperă iar tricolorul cu steagul Ungariei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leapşa cu drapelul României în Transilvania. Extremiştii maghiari acoperă iar tricolorul cu steagul Ungariei

  Bornele din comuna Rîmetea, judeţul Alba, au devenit suportul provocărilor aduse de extremiştii maghiari statului român. După ce „Adevărul” a scris despre cum pietrele tricolore au fost acoperit de culorile Ungariei, un jurnalist din Câmpia Turzii a „remediat problema”, după cum spune chiar el. Acum, o altă grupare extremistă maghiară a vopsit iar bornele în roşu, alb şi verde.

 • România, statul -
şvaiţer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, statul - şvaiţer

  Vicepremierul Ungariei va veni sâmbătă pe teritoriul României să arboreze steaguri secuieşti după ce însemnele au fost interzise printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Braşov. Acest afront adus legii din România e cu putinţă din cauza statului-şvaiţer în care oricine se strecoară prin găurile nepermis de mari ale legilor pentru a da semnalul că la noi nu doar că totul este cu putinţă, dar şi că totul este îngăduit.

 • Politica
maghiară în Transilvania: ţării cât mai multe mitinguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politica maghiară în Transilvania: ţării cât mai multe mitinguri

  Consiliul Naţional Secuiesc pregăteşte un nou miting pentru autonomie, programat pentru 10 martie la Târgu Mureş. Se vrea a fi o repetare a marşului pentru autonomie din octombrie 2013, care îi va fi încântat pe extremişti din cauză că a fost criticat puternic de opinia publică românească. Cu cât mai mult scandal, cu atât mai bine, pare să fie strategia extremiştilor maghiari care au descoperit viaţa ca un miting şi au făcut dependenţă.

 • Secuii din România,
masa de manevră a extremiştilor din Ungaria?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secuii din România, masa de manevră a extremiştilor din Ungaria?

  Dacă nu ştiaţi dragi secui din Harghita, voi plătiţi din buzunarele voastre destrăbălarea electorală a politicienilor de la Budapesta. Ei vin la voi acasă o dată pe an, înjură şi instigă pe banii voştri, propovăduiesc izolarea şi sărăcia, iar apoi se întorc în pustă să chefuiască pe capitalul electoral cules abuziv de la voi din curte.

 • Comemorare horthystă la Miercurea Ciuc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comemorare horthystă la Miercurea Ciuc

  Extremiştii maghiari au comemorat, ieri, 70 de ani de la ocuparea oraşului Miercurea Ciuc, la 11 septembrie 1940, în urma Dictatului de la Viena, de către trupele ungare, în fruntea cărora s-a aflat liderul fascismului ungar Miklos Horthy.

 • Ungurii de la Karpatia cântă rock împotriva românilor pe banii lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ungurii de la Karpatia cântă rock împotriva românilor pe banii lor

  Târgu Secuiesc, 17 aprilie, ora 22.00. Concert Karpatia, trupă „etno rock" din Ungaria. La sala polivalentă (sportcsarnok) din oraş începe să se adune lumea. Vreo 1.000 de persoane. Jocul de lumini scenice este sărăcăcios: doar rosu-alb-verde...