Stiri despre expozitii

  346 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bianca Pîrlog este micul „Picasso al Brăilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bianca Pîrlog este micul „Picasso al Brăilei"

  Pictează de la vârsta de cinci ani, iar în prezent are expuse tablouri la „Agora Gallery" din New York. A vernisat 13 expoziţii până la vârsta de 12 ani, după care, dezamăgită, micuţa artistă a părăsit România.

 • Satu Mare şi Rzeszow fac schimb de experienţă culturală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare şi Rzeszow fac schimb de experienţă culturală

  27 artişti palstici sătmăreni şi-au expus peste 100 de lucrări la Galeria BWA din oraşul polonez Rzeszow. În continuare, începând de luni, un grup de artişti polonezi îşi vor expune lucrările la Muzeul de Artă din Satu Mare.

 • Expoziţii pe bandă rulantă la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţii pe bandă rulantă la Sibiu

  Muzeul Naţional Brukenthal, Complexul Naţional Muzeal „Astra“ şi Primăria Sibiu sunt gazedele evenimentelor culturale din aceste zile.

 • Slatina: Activităţi culturale de Ziua Muzeelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Activităţi culturale de Ziua Muzeelor

  Muzeul Judeţean Olt sărbătoreşte începând de mâine şi până vineri Ziua Internaţională a Muzeelor. Instituţia va fi deschisă mâine gratuit pentru public între orele 09.00-21.00.

 • Vizite gratuite la trei structuri în „Noaptea Muzeelor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vizite gratuite la trei structuri în „Noaptea Muzeelor”

  Sâmbătă, 15 mai 2010, Muzeul Brăilei sărbătoreşte, alături de muzeele Europei, „Noaptea Muzeelor", eveniment iniţiat, în 2005, de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa si organizat, în fiecare an, sub patronajul Consiliului Europei şi UNESCO.

 • Galeria de Artă „Sever”, un act caritabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galeria de Artă „Sever”, un act caritabil

  Soţii Şerban Matei şi Gabriela Alexandrescu oferă tinerilor artişti plastici posibilitatea de a-şi expune lucrările fără a plăti o taxă. Aici au loc des vernisaje  de pictură ale tinerelor talente dâmboviţene  la care participă câteva zeci de târgovişteni. Organizarea expoziţiilor este făcută, în mare parte, pe cheltuiala celor doi soţi.

 • Începe „Noaptea Muzeelor 2010“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe „Noaptea Muzeelor 2010“

  Muzeele bucureştene îşi invită publicul să petreacă o noapte printre exponate şi vitrine, iar intrarea este gratuită. Mai multe muzee din Capitală, printre care Muzeul Satului, Muzeul Ţăranului Român, Muzeul de Artă al României şi Muzeul Naţional al Literaturii Române vor fi deschise pentru vizitatori în noaptea de sâmbătă spre duminică.

 • Muzeul Banatului îşi aşteaptă clienţii şi pe web
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzeul Banatului îşi aşteaptă clienţii şi pe web

  Muzeul Banatului Timişoara şi-a updatat site-ul de pe Internet după mai bine de cinci ani. Cei interesaţi pot avea acces la informaţii despre secţiile muzeului, cât şi despre expoziţiile temporare.

 • În acest weekend avem un nou Festival al Florilor de Primăvară în Grădina Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În acest weekend avem un nou Festival al Florilor de Primăvară în Grădina Mare

  Brăilenii pot participa, astăzi şi mâine, la Festivalul Florilor, organizat de Primărie în Grădina Mare. Până la ora 18.00, ei pot vizita standurile cu flori, pot admira expoziţia de pictură pusă la punct de elevii Liceului de Artă sau pot gusta din delicioasele preparate la grătar, pregătite ad-hoc.

 • Licitaţii & galerii în lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţii & galerii în lume

  Lucrarea „Maci" a lui Ştefan Luchian, cu un preţ de pornire cuprins între 150.000 şi 200.000 euro, va fi scoasă la licitaţie de casa Artmark, mâine, de la ora 19.30, la Grand Hotel Continental din Capitală.

 • „Plimbări prin Cotroceni“, la Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Plimbări prin Cotroceni“, la Operă

  Bucureştenii care vor merge mâine, la ora 18.30, la Opera Naţională Bucureşti (ONB) cu ocazia premierei naţionale a spectacolului „Seară Balanchine“ vor putea să admire după spectacol două expoziţii în foayer-ul operei.

 • Sibiu: Expoziţii tematice de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Expoziţii tematice de Paşte

  Dacă vreţi să ieşiţi la o plimbare în perioada următoare, merită  să vă delectaţi privirea cu lucrările expuse în cadrul a două expoziţii inedite, care aduc în centrul atenţiei sărbătoarea Paştelui.

 • PORTRET: Paula-Denisa Saragea trăieşte în lumea magică a culorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET: Paula-Denisa Saragea trăieşte în lumea magică a culorilor

  La vârsta de patru ani a mers pentru prima dată într-un atelier de pictură. A reuşit ca până la 10 ani să aibă deja deschise patru expoziţii personale.Pentru mica pictoriţă din Focşani, copilăria este o lume magică în totul este posibil, iar imaginaţia nu cunoaşte limite. Paula-Denisa Saragea vede lumea ca o inifinitate de aventuri şi îşi imaginează în lucrările ei că sunt personaje adevărate.

Modifică Setările