Stiri despre expozitie foto

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTOGALERIE Cum se vede viaţa din fotografii, pe fundul oceanului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Cum se vede viaţa din fotografii, pe fundul oceanului

  Artistul austriac Andreas Franke le face spectatorilor o propunere „grea”: să îmbrace costum de scafandru. Fotografiile artistului sunt expuse pe fundul oceanului, pe pereţii vasului Vandenberg, scufundat în apropierea Floridei, în urmă cu trei ani, informează „Huffington Post”.

 • Zece vedete din România, împotriva discriminării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece vedete din România, împotriva discriminării

  Zece personalităţi feminine s-au transpus în stările prin care trec femeile hărţuite psihologic, într-o şedinţă foto emoţionantă, sub obiectivul lui Adrian Stoicoviciu. Vernisajul expoziţiei organizate de Asociaţia Colfasa a avut loc marţi seara, la Galeriile Artmark.

 • Expoziţie de ziua Regelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie de ziua Regelui

  Peste 70 de fotografii ale membrilor Familiei Regale vor fi expuse, marţi, la Biblioteca Central Universitară. Cu această ocazie, expoziţia foto „Familia Regală Română în uniformă pentru totdeauna" îşi încheie itinerariul.

 • 1896
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1896

  Cele 60 de fotografii expuse la Muzeul Ţăranului Român „smulg un sunet din trecutul vieţii“ unui sat elveţian de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Muzeul Naţional al Ţăranului Român prezintă până la sfârşitul lunii, în colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, la sala Irina Nicolau, expoziţia de fotografie „Viaţa unui sat elveţian la 1896“.

 • Expoziţie de fotografie despre ortodoxism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie de fotografie despre ortodoxism

  În data de 25 ianuarie a.c., începând cu ora 16.00, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Comunitatea Internaţională Orthphoto organizează Expoziţia Internaţională de fotografie religioasă „Monahismul ortodox".

 • Dobrogea, Dobrogea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dobrogea, Dobrogea!

  Tărâmul dintre Dunăre şi mare pare uitat de timp şi de tăvălugul civilizaţiei, fiind un izvor nesecat de inspiraţie pentru artiştii fotografi. Expoziţia „Baroc de Dobrogea 2008-2010“, de la Palatul Parlamentului, prezintă fotografii reali-zate în ultimii trei ani de absolvenţii uneia dintre cele mai serioase şcoli de fotografie din România.

Modifică Setările