Stiri despre exorcist

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Exorcismul, recunoscut oficial de Vatican
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exorcismul, recunoscut oficial de Vatican

  Vaticanul recunoaşte în mod oficial Asociaţia Internaţională a Exorciştilor, acordându-i acestui organism un statul juridic în baza Codului de drept canonic, informează agenţiile italiene. Astfel, pratica controversată a exorcizării este începând de astăzi acceptată de Biserica Catolică.

 • DEZBATERE ADEVĂRUL Fenomenul Viişoara. Părintele exorcist Dănuţ Costan - condamnat de Biserică, apărat de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DEZBATERE ADEVĂRUL Fenomenul Viişoara. Părintele exorcist Dănuţ Costan - condamnat de Biserică, apărat de oameni

  Părintele Dănuţ Costan (55 ani) din Viişoara este protagonistul unui scandal iscat în sânul Bisericii, care l-a pedepsit aspru, spun sătenii, dar nu pe cât ar merita, susţin slujitorii Bisericii. Preotul Costan este renumit în toată Dobrogea, dar şi peste hotarele Dunării, pentru slujbele de exorcizare pe care le face. Prea des şi fără măsură – după cum au constatat mai-marii Arhiepiscopiei Tomisului.

 • Iată dovada că Daniel Corogeanu revine la preoţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată dovada că Daniel Corogeanu revine la preoţie

  Construirea unui schit de către fostul preot, Daniel Corogeanu, la marginea satului vasluian, Portari, aşa cum a arătat ziarul „Click" la începutul acestei luni, nu mai este un mit, ci o realitate.

 • Exorcistul de la Tanacu se întoarce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exorcistul de la Tanacu se întoarce

  Daniel Corogeanu, fostul călugăr care a omorât o măicuţă în timpul unui ritual de exorcizare, se pregăteşte să-şi reia slujbele într-un schit improvizat, la scurt timp după ce a ieşit din închisoare.

 • Exorcistul din Malta vine în orașul de pe Bega
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exorcistul din Malta vine în orașul de pe Bega

  Preotul Elias Vella, caracterizat drept „exorcistul oficial al Arhidiecezei de Malta”, ajunge în perioada următoare la Timișoara. El va fi prezent timp de o săptămână la Biserica „Sfânta Maria Regina Păcii”, unde se vor ține reculegeri spirituale. Vezi aici programul complet al evenimentelor!

Modifică Setările