Stiri despre exercitii

  239 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce exerciţii fizice provoacă femeilor orgasm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce exerciţii fizice provoacă femeilor orgasm

  Dacă ai nevoie de o motivaţie să mergi la sală, poate plăcerea sexuală va constitui un argument destul de puternic: află că în jur de 15% din femei au orgasm atunci când fac anumite tipuri de exerciţii fizice.

 • Cum să ne menţinem în formă. Cinci soluţii simple
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ne menţinem în formă. Cinci soluţii simple

  Vara este anotimpul în care punem pe noi cele mai puţin obiecte vestimentare, ceea ce uneori reprezintă o problemă pentru persoanele care consideră că au kilograme în plus pe care vor să le mascheze. Din acest motiv, micile trucuri pentru a ne menţine în formă şi a scăpa de calorii sunt oricând binevenite.

 • Cinci sfaturi pentru cei care vor să slăbească
mai uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci sfaturi pentru cei care vor să slăbească mai uşor

  Venirea verii înseamnă şi renunţarea la hainele groase care ne ajutau să ascundem kilogramele în plus. Acest motiv poate sta la baza orientării noastre spre activităţi care ne ajută să slăbim şi pentru un regim alimentar care să ne ajute să ne menţinem în formă.

 • Pune-ţi mintea la treabă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pune-ţi mintea la treabă!

  Scăderea puterii de concentrare, dezorientarea şi uitarea unor lucruri recente sunt primele simptome care anunţă instalarea maladiei Alzheimer, o boală degenerativă care afectează în special persoanele în vârstă. Deşi nu există încă un tratament care să oprească evoluţia bolii, un stil de viaţă sănătos, o dietă echilibrată, odihna suficientă precum şi câteva exerciţii de memorie pot preveni această afecţiune.

 • Franţa stupefiată. Exerciţii de Admiraţie cu tabere de romi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa stupefiată. Exerciţii de Admiraţie cu tabere de romi

  Care e ţara europeană care-şi foloseşte cele mai subtile mijloace pentru a deconstrui o prejudecată şi a nu lăsa o atitudine rasistă să prindă rădăcini? Care poate fi ţara în care un decret de expulzare a romilor e analizat de filozofi?

 • VIDEO Exerciţiile fizice care te ajută să corectezi lucrul pe care aproape toţi îl facem greşit la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Exerciţiile fizice care te ajută să corectezi lucrul pe care aproape toţi îl facem greşit la serviciu

  Instructorul de Pilates Sorin Bujoreanu vă prezintă într-un nou filmuleţ realizat pentru adevarul.ro, în colaborare cu Shiseido Spa din Bucureşti, acele exerciţii care ne vor ajuta, cu puţină perseverenţă, să dobândim un abdomen de invidiat. Dar ce este cel mai important, o musculatură abdominală şi pelviană de fier ne va ajuta să rezolvăm o problemă de care ne dăm seama prea târziu cât de mult ne afectează starea de sănătate.

 • Aşa îţi îngrijeşti corect ochii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa îţi îngrijeşti corect ochii!

  Ochii trebuie să facă faţă vântului, cosmeticelor, radiaţiilor UV şi ecranului calculatorului. De aceea, de multe ori ochii par obosiţi şi înroşiţi. Dacă iei câteva măsuri simple, îi poţi preveni de apariţia unor boli grave.

 • Exerciţiile care te pot scăpa de durerile de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţiile care te pot scăpa de durerile de spate

  Statul la birou şi poziţia incorectă în timpul mersului sau a somnului pot cauza dureri de spate insuportabile. Simţi că ai „gâtul de lup“, iar durerile de mijloc te încovoaie? Încearcă următoarele exerciţii, timp de cel puţin 15 minute pe zi, şi vei vedea că durerile se vor reduce mult.

 • 5 exerciţii care te scapă de durerile de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 exerciţii care te scapă de durerile de spate

  Durerile de spatei sunt sâcâitoare şi îţi consumă, parcă, întreaga energie uneori. Îţi poţi desfăşura activităţile de zi cu zi fără problema spatelui anchilozat şi, evident, vei avea o stare de spirit mai bună dacă faci zi de zi câteva exerciţii simple.

 • Sportul doar o dată pe săptămână dă rezultate importante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sportul doar o dată pe săptămână dă rezultate importante

  Mişcarea este esenţială pentru oricine, dar mai ales pentru femeile trecute de 60 de ani, care, pe fondul modificărilor hormonale, se îngraşă şi sunt predispuse unei serii întregi de afecţiuni dacă rămân sedentare. De altfel, este foarte simplu să-şi îmbunătăţească semnificativ rezistenţa şi forţa, arată un nou studiu.

 • Mici greşeli în dieta ta pe care le faci după-amiaza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mici greşeli în dieta ta pe care le faci după-amiaza

  Noua obsesie a omului modern este să trăiască o viaţă sănătoasă şi să urmeze o dietă potrivită. Mulţi vor ca dimineaţa să mănânce inteligent (cereale integrale, ouă fierte şi un fruct), se chinuiesc cu salatele la prânz, însă, după-amiază, au mici scăpări care se materializează în câteva kilograme în plus.

 • Secretele unui
creier „antrenat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unui creier „antrenat“

  Secretul unui creier sănătos? Provocările, noutatea şi „antrenamentele“, inclusiv cele fizice, susţin cercetătorii.

 • Jandarmii, chinezii şi artele marţiale!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii, chinezii şi artele marţiale!

  60 de jandarmi din toată ţara, printre care şi Aurelian Andreşoaie din cadrul Grupei 1 Antiteroriste a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, au intrat în tainele artelor marţiale împreună cu trei instructori chinezi. După două săptămâni de instrucţii crâncene, toţi cursanţii au primit atestate care le certifică aptitudinile dobândite.

 • Principalele cauze ale balonării: de la mâncarea reîncălzită la exerciţiile în exces
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele cauze ale balonării: de la mâncarea reîncălzită la exerciţiile în exces

  Pentru mulţi oameni gazele din stomac şi flatulenţa sunt o sursă reală de disconfort şi o problemă stânjenitoare, chiar dacă pentru câţiva băieţi adolescenţi ar putea părea amuzant. Cantitatea de gaze eliminată de un adult în cursul unei zile variază între 200 mililitri şi doi litri, ca rezultat al excesului de aer din stomac sau din cauza unei bacterii din burtă.

 • VIDEO Program de şapte zile pentru un abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Program de şapte zile pentru un abdomen plat

  Cu un meniu controlat, care nu înseamnă neapărat să ţii o dietă strictă, şi cu câteva exerciţii fizice destinate musculaturii abdominale, vei putea obţine rezultate vizibile în doar o săptămână. Desigur, acest program nu este suficient pentru o siluetă de viespe, iar efectele benefice ale acestui program nu se menţin în timp dacă nu există continuitate.

Modifică Setările