Stiri despre exercitii

  239 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Premieră. Exerciţii cu rachete antinavă ale marinei americane în apropiere de Okinawa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră. Exerciţii cu rachete antinavă ale marinei americane în apropiere de Okinawa

  Armata americană intenţionează să efectueze exerciţii cu rachete antinavă în apropiere de insula Okinawa, în sudul extrem al Japoniei, o premieră, în încercarea de a-şi consolida mijloacele de apărare în cazul unei situaţii de urgenţă în Pacific care ar putea implica China, potrivit unei publicaţii nipone, relatează joi AFP.

 • 5 exerciţii care te scapă de durerile de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 exerciţii care te scapă de durerile de spate

  Durerile de spate pot fi cauzate de mai multi factori, de la lipsa mişcării, traumatisme, şi până la artrite sau artroze. În funcţie de localizare, durerile pot fi cervicale, dorsale sau toracale şi lombare. Le poţi ameliora, însă, cu doar 5 exerciţii simple, pe care le poţi face acasă, în fiecare dimineaţă, pe covor sau pe o saltea de gimnastică.

 • Topul exerciţiilor pentru ameliorarea
durerilor de picioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul exerciţiilor pentru ameliorarea durerilor de picioare

  Durerile de picioare pot avea diferite cauze, de la greutatea în exces şi stres până la circulaţia slabă la nivelul membrelor inferioare. Vă prezentăm în continuare mai multe exerciţii fizice ce vă pot ameliora durerile de picioare.

 • Cum să-ţi îmbunătăţeşti memoria de scurtă durată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi îmbunătăţeşti memoria de scurtă durată

  Îţi uiţi des acasă telefonul, portofelul sau alte lucruri esenţiale? Te ridici de la calculator şi mergi în altă cameră, dar odată ajuns acolo nu mai ştii de ce te-ai dus? Nu reţii numele unei persoane care tocmai ţi s-a prezentat? Acestea sunt doar câteva semne că memoria ta pe termen scurt are nevoie de îmbunătăţiri.

 • Pilates,
exerciţiile care te pot scăpa de durerile de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pilates, exerciţiile care te pot scăpa de durerile de spate

  Orice medic recomandă mişcare fizică, sportul fiind recunoscut ca o bună metodă de a ne întreţine sau a câştiga o condiţie fizică bună. Nu e necesar să facem sport de performanţă pentru a fi sănătoşi, însă putem alege dintr-o gamă imensă de exerciţii exact pe cele care ne pot fi de ajutor. Exerciţiile „Pilates” pot fi o alegere în special pentru persoanele mai comode.

 • Ce probleme pot să ascundă durerile de cap? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme pot să ascundă durerile de cap? Aflăm la Adevărul Live

  Fie că e vorba de dureri care apar din senin, fie că sunt declanşate de activitatea fizică, de anumite alimente sau chiar de sex, durerile de cap se numără printre motivele cele mai frecvente pentru care luăm pastile sau ne prezentăm la medic. Neurologul Bianca Niţu vine la Adevărul Live să ne explice cum se diagnostichează corect durerile de cap.

 • Bolile cardiovasculare nu trebuie să ne ţintuiască în pat! Aflaţi de ce la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolile cardiovasculare nu trebuie să ne ţintuiască în pat! Aflaţi de ce la Adevărul Live

  Atunci când cineva primeşte un diagnostic de afecţiune cardiovasculară, unul dintre primele gânduri este: „Trebuie să mă mişc cât mai puţin“. Total greşit, atrage atenţia kinetoterapeuta Andreea Vucan. Despre mişcările pe care trebuie să le facem pentru a preveni evenimentele nefericite, dar şi despre recuperarea după o intervenţie chirurgicală discutăm la Adevărul Live.

 • Cum îţi poţi
întări muşchii coloanei vertebrale prin exerciţii simple
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi poţi întări muşchii coloanei vertebrale prin exerciţii simple

  Un procent din ce în ce mai mare al persoanelor cu vârste peste 40 de ani dezvoltă diferite probleme ale spatelui din cauza degenerării osteoarticulare a coloanei vertebrale şi slăbirii musculaturii acesteia. Există însă o serie întreagă de exerciţii simple care pot întări musculatura coloanei şi ameliora simptomele neplăcute.

 • Exerciţii pentru
abdomen ferm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţii pentru abdomen ferm

  Exerciţiile planşeului pelvian – sau exerciţiile Kegel – ajută la prevenirea prolapsului uterin. Cum se fac acestea?

 • Febra musculară – teorie şi practică (partea a II-a)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Febra musculară – teorie şi practică (partea a II-a)

  Iată câteva sfaturi folositoare pe care să le încercaţi, pentru a vedea care funcţionează cel mai bine în cazul dumneavostră. În esenţă, cel mai bun tratament pentru febra musculară este prevenirea apariţiei ei.

 • Remedii contra durerii de gât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii contra durerii de gât

  Durerea de gât apare când există o tensiune la nivelul muşchilor, care poate fi provocată de poziţia incorectă a corpului, suprasolicitarea muşchilor gâtului în timpul unui exerciţiu, statul îndelung pe scaun.

 • Modalităţi prin care alergi din plăcere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modalităţi prin care alergi din plăcere

  Există foarte multe exerciţii fizice pe care le poţi include în antrenamentul zilnic, însă alergatul este principalul sport practicat de cei mai mulţi dintre noi. El ajută întregul organism să funcţioneze mai bine prin stimularea circulaţiei sangvine, fiind benefic pentru persoanele care suferă de obezitate, diabet, boli cardiace, tensiune arterială.

 • Apa, secretul unui corp plin de vitalitate: un specialist român ne învaţă cum trebuie folosită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa, secretul unui corp plin de vitalitate: un specialist român ne învaţă cum trebuie folosită

  Cunoscuta profesoară de yoga Dana Ţupa consideră că apa nu este doar un element fizic, ci şi unul energetic, de care ne putem ajuta pentru a deveni mai fericiţi şi plini de vitalitate. Specialistul recomandă o serie de exerciţii simple, cu ajutorul cărora putem structura informatic apa pe care o bem, astfel încât să ne inunde corpul, nu doar cu elementul fizic, cât mai ales cu energia sa benefică.

 • Topul tratamentelor
naturale pentru problemele cauzate de nervul sciatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul tratamentelor naturale pentru problemele cauzate de nervul sciatic

  Nervul sciatic este unul dintre cei mai imporanţi nervi. Iar atunci când acest nerv este lezat apar durerile de spate, care în multe cazuri iradiază spre fese, şold sau picioare. Ce remedii naturale sunt pentru aceste dureri aflaţi din materialul următor.

Modifică Setările