Stiri despre exercitii fizice

  186 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinci trucuri
pentru un corp sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci trucuri pentru un corp sănătos

  Excesele alimentare vin de cele mai multe ori în perioadele de relaxare în care tentaţia de a mânca este mult mai prezentă la nivelul gândirii noastre, dar şi în momentele ulterioare efortului fizic. Din aceste motive simple trebuie să ştim cum să evităm momentele de „slăbiciune” şi să încercăm să rămânem într-o bună dispoziţie fizică.

 • Cum putem să slăbim mai uşor: nouă soluţii simple
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem să slăbim mai uşor: nouă soluţii simple

  Venirea primăverii înseamnă şi renunţarea la hainele groase care ne ajutau să ascundem kilogramele în plus. Acest motiv poate sta la baza orientării noastre spre activităţi care ne pot ajuta slăbim uşor, dar să fie, în acelaşi timp, surse ale distracţiei din timpul liber.

 • 8 trucuri pentru o memorie brici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8 trucuri pentru o memorie brici

  Metodele contemporane de dezvoltarea a capacităţii de memorare sunt din ce în ce mai inventive, fiind căutate mai ales acele tipuri de exerciţii şi moduri care să nu afecteze în nici fel propria sănătate

 • Cele mai eficiente exerciţii pentru fesieri tonifiaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente exerciţii pentru fesieri tonifiaţi

  Din varietatea de exerciţii recomandate de antrenori la sală pentru tonifierea posteriorului, două s-au dovedit a fi cele mai eficiente în urma unor studii care măsoară activitatea electrică a muşchilor.

 • Cum să te hidratezi pe vreme rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te hidratezi pe vreme rece

  Deşi o considerăm o problemă de vară, deshidratarea nu ocoleşte nici lunile de iarnă. De fapt, posibilitatea deshidratării este accelerată atunci când faci exerciţii fizice în frig şi la altitudini mari. Aerul este mai uscat iar plămânii tăi trebuie să muncească mai mult pentru a-l încălzi şi a-i da umiditate. Cu cât corpul tău munceşte mai din greu, cu atât ai mai multă nevoie de hidratare.

 • Cele mai bune sfaturi pentru o inimă sănătoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sfaturi pentru o inimă sănătoasă

  Deşi există factori de risc pentru sănătatea inimii asupra cărora nu avem niciun control, cum ar fi genetica, există anumite lucruri pe care putem să le facem. O inimă sănătoasă se menţine aşa cu ajutorul unei diete sănătoase, prin exerciţii fizice, prin renunţarea la fumat şi menţinerea unei greutăţi corporale sănătoase.

 • Cum te simţi după
o şedinţă de exerciţii fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te simţi după o şedinţă de exerciţii fizice

  Mişcarea este întotdeauna un mijloc bun de a ne îmbunătăţi sănătatea organismului, precum şi o modalitate de a scăpa de grijile cotidiene, care de multe ori reprezintă cauza stresului nostru.

 • Să combatem în mod natural depresia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să combatem în mod natural depresia

  Ceaţă, umiditate, zile mohorâte, ne dorim să apară soarele; în aceste momente ne dăm seama cât de dependenţi (fizic, psihic, emoţional) suntem de Regele soare; tristeţea ne apasă, parcă suntem secătuiţi de energie, ne-a scăzut randamentul fizic şi intelectual, suntem mai posomorâti, mai irascibili....

 • Cum să ai grijă de
sănătatea ta în timpul călătoriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai grijă de sănătatea ta în timpul călătoriilor

  Excesele alimentare se fac de cele mai multe ori în perioadele de relaxare, în care tentaţia de a consuma mai multe produse alimentare merge aproape mână-n mână cu cea de a descoperi locuri noi şi mâncărurile specifice acestora.

 • Opt tipuri de alergători dedicaţi exerciţiilor fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt tipuri de alergători dedicaţi exerciţiilor fizice

  Numărul persoanelor care aleargă în mod regulat a crescut în ultimii ani, cei care optează pentru aceste exerciţii fizice fiind de mai multe tipuri, de la foşti atleţi până la persoane afectate de alimentele bogate în grăsimi şi zaharuri, potrivit BBC.

 • Metode de a ţine cancerul la distanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode de a ţine cancerul la distanţă

  Nimeni nu vrea să sufere de cancer şi, după cum spun oamenii de ştiinţă, ai destul de multă putere să împiedici acest rezultat nefericit. Peste jumătate din tipurile de cancer pot fi prevenite, conform studiilor.

 • Cum să scapi de arsurile la stomac pentru totdeauna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de arsurile la stomac pentru totdeauna

  Poţi scăpa de arsurile la stomac pentru totdeauna dacă eşti atent la ce mănânci şi îţi schimbi stilul de viaţă. Există multe lucruri pe care poţi să le faci ca să previi arsurile şi este esenţial să iei măsuri imediat deoarece acest reflux gastric îţi poate leza esofagul.

 • De ce e important să asculţi muzică în timp ce faci sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e important să asculţi muzică în timp ce faci sport

  Chiar dacă ascultatul muzicii în timpul exerciţiilor fizice nu este un concept nou, înţelegerea modului în care melodiile au ca efect intensificarea activităţii sportive a unei persoane este mai puţin cunoscut, notează Huffington Post.

 • Secolul XXI: reinventarea mersului pe jos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secolul XXI: reinventarea mersului pe jos

  Astăzi, mersul nu mai este simplul stâng-drept, ci un act conştient, exersat şi cu potenţial profit financiar. Prin folosirea beţelor, plimbările pe plajă şi o nouă componentă profund meditativă, banala deplasare umană a primit noi valenţe.

 • Top 10 melodii
potrivite pentru exerciţii fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 melodii potrivite pentru exerciţii fizice

  Vara este anotimpul în care timpul dedicat exerciţiilor fizice este mai mare faţă de alte perioade ale anului, mai ales că perioada vacanţelor nu presupune doar călătorii, ci şi mişcare fizică.

 • Sportul nu previne îmbătrânirea muşchilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sportul nu previne îmbătrânirea muşchilor

  Milioane de adepţi ai unui stil de viaţă sănătos îşi petrec ore bune în sala de gimnastică, dar dacă îşi supun corpul la exercizii fizice dificile în speranţa că vor încetini procesul de îmbătrânire, ar putea, la fel de bine, să stea toată ziua pe canapea, fără să pună la muncă un singur muşchi, susţin cercetătorii citaţi de „Daily Mail“.

 • VIDEO Scurt, dar dureros: programul de antrenamente Tabata
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Scurt, dar dureros: programul de antrenamente Tabata

  Menţine-te în formă în doar patru minute! Cam acesta ar fi sloganul care ar defini unul dintre cele mai noi programe de exerciţii fizice pentru un corp de invidiat. Chiar dacă rezultatele nu o să apară imediat şi un astfel de exerciţiu poate părea imposibil de practicat pentru unii, un cercetător vrea să demonstreze că protocolul Tabata nu are nicio legătură cu vreo schemă de marketing.

Modifică Setările