Stiri despre executiv

  78 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Guvernul Filat II intră în pâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul Filat II intră în pâine

  Cabinetul Alianţei pentru Integrare Europeană a fost învestit, ieri, cu votul majorităţii necomuniste din Parlament. Guvernul Filat II a păstrat în funcţii 11 membri din fostul Executiv de coaliţie, iar programul de guvernare este o continuare a celui precedent.

 • Zapatero reorganizează Guvernul Spaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zapatero reorganizează Guvernul Spaniei

  Într-o remodelare a Executivului gândită de astă vară, dar amânată până astăzi, Preşedintele Guvernului Spaniei a desfiinţat două ministere şi a făcut câteva permutări în rândul miniştrilor, cu scopul de a recâştiga din încrederea pierdută a alegătorilor.

 • De ce moare mişcarea sindicală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce moare mişcarea sindicală

  Lipsa cronică de încredere între conducătorii marilor confederaţii sindicale, dar şi între lideri şi mase, la care se adaugă interesele politice sau personale ale aceloraşi lideri au decredibilizat mişcarea sindicală. În primăvară, când Executivul a anunţat măsurile de austeritate, toată lumea, de la lideri şi până la analişti politici, s-a grăbit să prezică „reînvierea" şi revenirea în forţă a sindicatelor pe sce

 • Explodează bomba protestelor sociale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Explodează bomba protestelor sociale

  Economia italiană dă din ce în ce mai multe semne de oboseală, iar sindicatele au anunţat o toamnă de proteste, greve şi manifestaţii zilnice împotriva noilor reforme ale Executivului ce prevăd reduceri drastice de buget ce vor duce la disponibilizări masive.

 • DSP şi ISJ se bat în procente: Directorii de şcoli din Brăila au picat la mijloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DSP şi ISJ se bat în procente: Directorii de şcoli din Brăila au picat la mijloc

  Sedinţa de astăzi a Colegiului Prefectural desfăşurată la Sala Mare a Prefecturii a scos la iveală o situaţie ruşinoasă pentru autorităţi, şi anume faptul că două instituţii deconcentrate, în speţă Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Brăila prezintă date diferite despre stadiul pregătirii unităţilor şcolare pentru noul an. Inadvertenţele sunt puse pe seama unei comunicări deficitare.

 • Predoiu s-a împotmolit la „taxarea“ averilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Predoiu s-a împotmolit la „taxarea“ averilor

  Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pregăteşte un „Cod al Integrităţii“ care să reglementeze funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate. Proiectul de act normativ, ce ar putea fi prezentat săptămâna aceasta în Guvern, i-a dat bătăi de cap oficialului de la Justiţie la capitolul taxarea averilor nejustificate.

 • Prigoană ar putea vota debarcarea Guvernului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prigoană ar putea vota debarcarea Guvernului

  Proaspăt plecat din PDL, deputatul Silviu Prigoană aşteaptă textul moţiunii de cenzură ce va fi depus săptămâna viitoare. Senatorul Iulian Bădescu şi-a dat ieri demisia din tabăra democrat-liberală şi a anunţat că se înscrie în PSD. Executivul ar putea pierde sprijinul mai multor aleşi ai partidului.

 • Pensiile şi salariile depind de 24 de voturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensiile şi salariile depind de 24 de voturi

  Presat de termenele strânse pe care le-a promis în acordul cu FMI, Guvernul îşi angajează răspunderea pe măsurile de austeritate. Executivul s-ar putea prezenta în faţa Parlamentului la începutul săptămânii viitoare cu un proiect legislativ. Premierul Emil Boc iese însă din termenul de 1 iunie.