Stiri despre examene

  257 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ochelarii cu bluetooth detronează „hands-free-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ochelarii cu bluetooth detronează „hands-free-ul"

  Dispozitivul de copiat la examene „cu mâinile libere” nu prea mai este la căutare printre studenţi. După testele scrise, profesorii fac proba cunoştinţelor cu examinări orale.

 • Decanul Baroului Galaţi: „Nu vreau să creez dinastii de avocaţi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decanul Baroului Galaţi: „Nu vreau să creez dinastii de avocaţi”

  Avocatul Mircea Breahnă se opune propunerii decanul Baroului Braşov, care vrea intrarea prioritară în Barou a copiilor de avocaţi.Decanul Baroului Braşov a şocat opinia publică cu ideea ca odraslele avocaţilor să fie acceptate în breaslă doar pentru că provin din „familie".

 • Sibiu: Aproape 4.000 de elevi intră, de mâine, în febra bacalaureatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Aproape 4.000 de elevi intră, de mâine, în febra bacalaureatului

  Pentru prima oară în istoria postdecembristă a bacalaureatului, examenul începe în timpul anului şcolar şi nu la sfârşitul acestuia. La Sibiu, 3.975 de elevi din clasele terminale sunt aşteptaţi, începând de mâine în sălile de examen, pentru evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română.

 • Sesiune încheiată cu distracţie multă şi carte puţină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sesiune încheiată cu distracţie multă şi carte puţină

  Indulgenţa profesorilor universitari îi ajută pe studenţi să treacă de examene, cu toate că aceştia recunosc că nu se omoară cu învăţatul. După trei săptămâni de examene, s-a încheiat prima sesiune din anul universitar 2009-2010.

 • Student român: note mari, carte puţină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Student român: note mari, carte puţină

  Mulţi studenţi au mizat în această sesiune de examene pe indulgenţa profesorilor. Un reportaj realizat de „Adevărul de Seară“ la finalul acestei sesiuni arată că cei mai mulţi dintre studenţi sunt slab pregătiţi la examene.

 • Studenţii suceveni trişează la examene cu fiţuici hi-tech
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii suceveni trişează la examene cu fiţuici hi-tech

  Dacă tot a venit sesiunea, tinerii de la Universitatea „Ştefan cel Mare“ au început să-şi perfecţioneze metodele de a-i păcăli pe profesori. Ei vor note mari sau de trecere fără să fi învăţat.

 • Incendiu la Universitatea de Vest: fumul din laborator i-a scăpat pe studenţi de examen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Incendiu la Universitatea de Vest: fumul din laborator i-a scăpat pe studenţi de examen

  Un incendiu izbucnit, în această după-amiază, la parterul Universităţii de Vest din Timişoara a dur la paralizarea orelor. Studenţii au fost cei care au simţit miros de fum şi au sunat disperaţi la 112. Tinerii au fost evacuaţi, iar examenele la care aceştia luau parte au fost anulate. În urma incendiul,ui un laborator a fost mistuit.

 • Isteria sesiunii îi face pe studenţi să intre în spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isteria sesiunii îi face pe studenţi să intre în spital

  De ieri, studenţii timişoreni au intrat în sesiunea de iarnă. Mulţi dintre aceştia, stresaţi de atâta învăţat, ajung în spital. În perioada examenelor numărul studenţilor care ajung la Policlinica Studenţească cu probleme creşte considerabil.

 • Operaţiunea „cablarea“ de sesiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiunea „cablarea“ de sesiune

  Oboseala, lenea sau materiile inutile din programă îi determină pe studenţi să găsească soluţii tot mai performante, dar şi mai costisitoare pentru a scăpa de examenele din sesiune. De la etichete scanate până la cerneală invizibilă sau ochelari cu microvibraţii, studenţii găsesc metode tot mai inventive pentru a copia la examene şi a obţine „sfântul cinci“.

 • Braşov: Emoţiile pentru bacalaureat încep din februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Emoţiile pentru bacalaureat încep din februarie

  2010 va aduce cele mai importante modificări în sistemul de învăţământ preuniversitar din ultimii zece ani. Examenul de Bacalaureat a fost modificat în aşa fel încât să fie format din doar trei probe scrise şi se va întinde pe patru luni.