Stiri despre evz

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre consecvenţele şi inconsecvenţele d-lui Cornel Nistorescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre consecvenţele şi inconsecvenţele d-lui Cornel Nistorescu

  Am mai mărturisit şi cu altă ocazie că pe la sfârşitul anului trecut am descoperit înregistrările de pe youtube ale emisiunii „Marius Tucă Show“ din vremea în care acestea erau produsul publicistic al trustului „Intact“. Şi atunci- adică din a doua parte a anilor 90 până mult către jumătatea anilor 2000 - şi acum un trust aflat în proprietatea famigliei Voiculescu.

 • Salvatorii Stângii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvatorii Stângii

  E de-a dreptul înduioşător să constaţi câte persoane, fie ele cândva politicieni şi foşti deţinători de dregătorii guvernamentale, fie ziarişti în marea lor majoritate cu rădăcini în presa comunistă, vor să sară ba cu acţiuni concrete, ba cu un sfat ori numai cu o vorbă bună, în ajutorul nu doar al PSD, ci în cel al întregii stângi româneşti aflate în grea suferinţă.

 • La TVR se
impun concedieri şi demisii de onoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La TVR se impun concedieri şi demisii de onoare

  La TVR s-a umplut paharul. Simptomatic faptul că, în fine, cineva din Consiliul Naţional al Audiovizualului, un instrument altminteri complet politizat, inutil, bugetofag, furnizor doar de sinecuri şi subordonat pe faţă intereselor alianţei aflate la guvernare, dar şi Comisia pentru cultură, arte şi mass-media din Parlamentul României şi-au venit în fire.

 • „Evenimentul
Zilei”, ediţie aniversară la 25 de ani de existenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Evenimentul Zilei”, ediţie aniversară la 25 de ani de existenţă

  Colegii de la cotidianul “Evenimentul Zilei” sărbătoresc 25 de ani de la prima apariţie a ziarului, prilej cu care au tipărit mai multe numere “istorice”, articole importante publicate de-a lungul vremii şi un interviu cu primul redactor şef, Ion Cristoiu.

 • Putem oare vorbi despre o troică Băsescu-Andronic-Cristoiu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putem oare vorbi despre o troică Băsescu-Andronic-Cristoiu?

  Într-un comentariu publicat marţea trecută pe „cristoiublog “, reprodus în cotidianul „Evenimentul zilei”, dl. Ion Cristoiu, maestrul şi globetrotterul jurnalismului românesc (duminica e la România tv devenită brusc extrem de frecventabilă după ce odinioară fusese socotită locul tuturor dejecţiilor de presă, luni e la TVR 1, în altă zi a săptămânii la b1tv) îşi exprimă dezamăgirea faţă de slabul ecou avut de serialul „Noi suntem Statul”.

 • Partidele dezinteresului naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidele dezinteresului naţional

  Nimic mai derizoriu în România decât să spui ”interesul naţional”. Golită de conţinut, ca orice are legătură cu politica românească, expresia este astăzi asociată cu generalul Oprea, preşedintele partidului-balama, partidul-cocotă, partidul-bătăuş, partidul-bâtă.

 • Mai uşor cu petiţiile pe scările jurnalismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai uşor cu petiţiile pe scările jurnalismului

  Mă uit de câteva zile la felul în care două instituţii de presă forţează rolul lor în societate, i-aş spune abuz de putere jurnalistică, şi îndeamnă cititorii şi telespectatorii să semneze petiţii politice care, într-un final, spun iniţiatorii scrisorilor, vor ajunge la Casa Albă.

 • Marian Duşan a preluat conducerea publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Duşan a preluat conducerea publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital

  Marian Duşan a fost numit director general al societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL, care editează cotidianul Evenimentul zilei şi săptămânalul Capital, acesta declarând luni, pentru Mediafax, că a fost numit în această funcţie de Dan Andronic, acţionarul companiei.

Modifică Setările