Stiri despre evreu

  67 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • COŞMAR Prin ce chinuri a trecut o femeie timp de şase ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  COŞMAR Prin ce chinuri a trecut o femeie timp de şase ani

  O tânără a fost obligată să se mărite cu un evreu, iar asta a condamnat-o la o viaţă pe care nu şi-o dorea. Acum, când s-a decis să trăiască aşa cum îşi doreşte a devenit un fotomodel de succes, însă lipsa custodiei copiilor îi diminuează fericirea.

 • Prelegeri despre istoria evreilor la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prelegeri despre istoria evreilor la Focşani

  Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Sinaga din Focşani şi este dedicat împlinirii a 130 de ani de la de la primul congres sionist organizat la Focşani, în decembrie 1881, care a marcat începuturile creării statului Israel.

 • Piteşti: Au supravieţuit în iad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Au supravieţuit în iad

  Oliver Lustig şi Liviu Beris au scăpat din ghearele Holocaustului, dar rănile suferite atunci nu se vor vindeca niciodată. Cei doi everi au fost deportaţi împreună cu familiile în vremea celui de al Doilea Război Mondial, primul în Germania, la Auschwitz, iar cel de-al doilea, în Transnitria.

 • VIDEO Simbol evreiesc doborât la Chişinău de creştini moldoveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Simbol evreiesc doborât la Chişinău de creştini moldoveni

  Peste o sută de creştini din Republica Moldova au smuls ieri din Chişinău unul dintre cele mai vechi simboluri ale poporului evreu, menora. În locul candelabrului cu şapte braţe prezent pe stema statului Israel, protestatarii au pus o cruce de lemn, potrivit unimedia.md.

Modifică Setările