Stiri despre evomag

  67 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Top 6 cele mai performante scaune auto pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 6 cele mai performante scaune auto pentru copii

  Scaunele auto pentru copii trebuie să îndeplinească o serie de standarde specifice acestora astfel încât să asigure întreaga protecţie pe care orice părinte şi-o doreşte pentru copilul său.Preţul de achiziţie al scaunului este mai puţin important când pui siguranţa acestuia pe primul loc, însă poate fi o variabilă destul de importantă dacă nu-ţi permiţi compromisuri financiare foarte ridicate.

 • Top 10 căşti gaming pentru cele mai tari senzaţii în jocuri online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 căşti gaming pentru cele mai tari senzaţii în jocuri online

  Nu există un pasionat adevărat de gaming fără accesorii pe măsură. Lumea tehnologiei s-a dezvoltat foarte mult chiar şi atunci când vine vorba de accesoriile ce relaţionează cu gadgeturile noastre preferate, în faţă cărora petrecem cea mai mare parte a timpului.

 • Top 8 tablete cele mai bune cadouri pentru Crăciun 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 8 tablete cele mai bune cadouri pentru Crăciun 2020

  În perioada aceasta simţim nevoia din ce în ce mai mult să fim mai cumpătaţi cu bugetul nostru şi cu achiziţiile pe care le facem. Iar dacă avem un buget special alocat pentru cadourile de Crăciun, cea mai înţeleaptă alegere e să-l cheltuim conştiincios şi să ne orientăm către lucrurile cu adevărat importante, cadouri utile şi achiziţii care se pot dovedi a fi extrem de practice.

 • Top 5 trotinete electrice Xiaomi cu care mergi la sigur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 trotinete electrice Xiaomi cu care mergi la sigur

  Eşţi pasionat de sport sau îţi doreşţi să faci mai multă mişcare într-un stil inedit? Sau eşţi în căutarea unui mijloc de transport alternativ care să fie mult mai accesibil decât un automobil, dar mai practic şi mai confortabil decât mijloacele de transport în comun?

 • Top 10 cele mai bune oferte la
televizoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 cele mai bune oferte la televizoare

  Vara este în toi, ceea ce înseamnă că încep şi ofertele de proporţii care-ţi vor permite să te relaxezi chiar dacă n-ai ajuns sau nu vei ajunge anul acesta în vacanţă. Se „topesc“ preţurile, ceea ce înseamnă cum e cel mai bun moment să-ţi scoţi banii de la puşculită şi să faci o investiţie de durată, cum ar fi achiziţia unui televizor.

 • Unde pot să-mi repar trotineta electrică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde pot să-mi repar trotineta electrică?

  Eşti posesorul unei trotinete electrice? Vrei să afli unde îţi poţi repara trotineta electrică în cazul unor accidente sau al unor defecţiuni de ordin tehnic? Ştiai că există un service specializat care se poate ocupa de bunăstarea trotinetei tale electrice şi care-i poate veni în ajutor la cele mai accesibile preţuri?

 • Nou: Trotinetele electrice ZERO în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nou: Trotinetele electrice ZERO în România

  Dacă vă doriţi să vă revanşaţi faţă de voi înşivă pentru tot acest timp petrecut în carantină şi în distanţare socială, fie să vă răspundeţi dorinţei de a face puţină mişcare fără prea mult efort, trotinetele electrice sunt cea mai bună soluţie.

 • Cele mai bune 7 telefoane smart OnePlus în 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune 7 telefoane smart OnePlus în 2020

  Telefoanele OnePlus devin o alegere din ce în ce mai interesantă pe piaţă mobile. Compania acaparează tot mai mulţi fani, lucru care se datorează calităţîi telefoanelor, dar şi preţurilor avantajoase.

 • Cum să-ţi amenajezi propria grădină de legume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi amenajezi propria grădină de legume

  Având în vedere circumstanţele din ultima perioadă, din cauza pandemiei mondiale COVID-19, când trebuie să stăm acasă, pieţele şi-au restrâns activitatea şi în supermarketuri preţurile la legume şi fructe au crescut, tot mai multe persoane care au privilegiul de a locui la casă, se gândesc cum pot face pentru a-şi amenaja o grădină de legume proprie.

 • Coronavirus: De ce ai nevoie că să lucrezi eficient când #STAIACASĂ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coronavirus: De ce ai nevoie că să lucrezi eficient când #STAIACASĂ?

  Să lucrezi de acasă devine rapid o realitate pentru foarte mulţi români, în contextul răspândirii coronavirus. Cel mai probabil şi tu încerci să te adaptezi rapid la toate aceste schimbări radicale, iar dacă vrei să rămâi eficient în timp ce lucrezi de acasă, iată o lista rapidă cu lucrurile de care ai nevoie.

 • Cât te costă să cumperi o motosapă în primăvara 2020?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât te costă să cumperi o motosapă în primăvara 2020?

  Primăvara ne bate la uşă! Deşi prognoza meteo este tot mai instabilă în ultimii ani, agricultorii se organizează corespunzător pentru a-şi procesa pământurile bogate în roade. Nu doar cei care au solicitat fonduri pentru prelucrarea unor culturi se interesează de cele mai bune utilaje pentru prelucrarea culturilor şi a pământului, ci şi cei care au porţiuni relativ mici de teren.

 • Purificarea aerului - Cât este de important să ai un purificator de aer?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Purificarea aerului - Cât este de important să ai un purificator de aer?

  Aerul, apă şi solul sunt trei elemente extrem de importante pe care omul are obligaţia să le conserve. Există prevederi legale în acest sens, dar în acelaşi timp ar trebui să fie şi o deviza morală pentru cetăţeni. Calitatea acestor elemente este direct conectată la traiul de viaţă al populaţiei. Cu cât mediul este mai sănătos, cu atât stilul de viaţă, durata şi calitatea lucrurilor care ne înconjoară este mai bună.

 • Laptop Asus: Top 6 modele în 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laptop Asus: Top 6 modele în 2020

  Vrei să începi anul 2020 cu un laptop mai bun? Dacă vrei să-ţi schimbi laptopul, îţi recomandăm să verifici oferta branduluiAsus. Acesta pune la dispoziţie o mulţime de configuraţii interesante, pe care noi le-am adunat într-un top al celor mai bune modele de laptop Asus în 2020.

 • Top 3 smartwatch-uri rezistente la apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 smartwatch-uri rezistente la apă

  Iată lista noastră cu 3 smartwatch-uri waterproof pe care poţi să le cumperi la început de an 2020: Smartwatch Galaxy Watch, Garmin Vivoactive 3, Fitbit Versa Smart Watch.

 • Reduceri de 86% la evoMag. Când începe Black Friday
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reduceri de 86% la evoMag. Când începe Black Friday

  Cele peste 300 de companii care participă în acest an la Black Friday s-au întrecut în oferte, care mai de care mai atrăgătoare, evoMag anunţând că este dispus să acorde reduceri de până la 86% la peste 70.000 de produse.

 • Cele mai bune căşti wireless pentru vacanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune căşti wireless pentru vacanţă

  Căştile au fost şi vor fi întotdeauna accesoriul indispensabil în materie de tehnologie, care evoluează pe zi ce trece din ce în ce mai mult. Fie că te afli undeva unde nu este agreat zgomotul, fie că vrei să treacă timpul mai repede şi alegi să asculţi melodia preferată, sau doar participi la o convorbire telefonică, toate aceste acţiuni necesită folosirea unor căşti wireless.

 • Electronicele şi electrocasnicele inteligente s-au ieftinit cu 20%. Cât de utilă poate fi o maşină de spălat smart sau o priză inteligentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Electronicele şi electrocasnicele inteligente s-au ieftinit cu 20%. Cât de utilă poate fi o maşină de spălat smart sau o priză inteligentă

  Preţurile electronicelor şi electrocasnicelor inteligente au scăzut, în medie, cu 20% în 2018 faţă de anul anterior, ceea ce i-a determinat pe români să cumpere din ce în ce mai multe astfel de produse. În cele ce urmează vă prezentăm utilitatea acestora şi cât de mult ne uşurează ele viaţa de zi cu zi.

 • Huawei
telefoane mobile. De Dragobete, dăruieşte-i un telefon nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Huawei telefoane mobile. De Dragobete, dăruieşte-i un telefon nou

  Huawei telefoane mobile de Dragobete 24 februarie. Cauţi idei de cadouri pentru sărbătoarea autentică românească, Dragobete? Ce spui de un telefon nou-nouţ cu care poţi ţine legătură mai uşor cu partenerul/ parteneră ta pe parcursul zilei?

 • Aspirator
vertical evoMAG - nu rata primele 3 reduceri mari din 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aspirator vertical evoMAG - nu rata primele 3 reduceri mari din 2019

  Nici bine nu a început anul 2019, că evoMAG stârneşte interesul cumpărătorilor cu o ofertă irezistibilă pentru electrocasnice mici, electrocasnice mari şi alte produse casnice de maximă utilitate şi confort (produse de îngrijire personală, aparate de râs, scaun auto, tablete grafice, telefoane mobile, aparate de tuns, aspirator vertical bosch, aspiratoare robot).

Modifică Setările