Stiri despre ev

  31 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Noul MINI Cooper SE disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul MINI Cooper SE disponibil în România

  Noul MINI Cooper SE, primul automobil electric produs în serie mare din istoria mărcii, a debutat la jumătatea lunii martie pe piaţa din România. Mulţumită programului guvernamental "Rabla Plus", interesul arătat pentru model s-a dovedit foarte mare chiar şi în aceste momente dificile.

 • Hyundai Kona Electric este disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai Kona Electric este disponibil în România

  Peisajul modelelor electrice devine tot mai aglomerat şi pe piaţa din România. Hyundai Kona electric, un model cu o autonomie în ciclu WLTP de 449 km, este disponibil în reţeaua de dealeri Hyundai Auto România.

 • FOTO Noile Renault Clio E-Tech şi Captur E-Tech Plug-in
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noile Renault Clio E-Tech şi Captur E-Tech Plug-in

  Renault are o politică bine definită privind electrificarea. Avem gama Z.E. care include Twizy, Zoe, Kangoo şi Master. Noua generaţie Clio şi Captur marchează debutul versiunilor hibrid şi plug-in hibrid în gama modelelor cu propulsoare termice.

 • Renault Zoe are un preţ de bază de 30.350 euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault Zoe are un preţ de bază de 30.350 euro

  Preţurile pentru a treia generaţie Renault Zoe, în România, au fost anunţate de constructorul francez. Zoe va fi disponibilă cu trei niveluri de echipare şi o baterie de 52 kWh.

 • Mazda MX-30 - primul model electric al constructorului nipon FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazda MX-30 - primul model electric al constructorului nipon FOTO

  Primul model electric de serie Mazda, Mazda MX-30, este de astăzi disponibil pentru precomandă odată cu premiera de la Salonul Auto de la Tokyo. Maşina a fost creată, spun niponii, pentru clienţii care nu doresc să sacrifice plăcerea de a conduce când cumpără o maşină electrică.

 • Renault Zoe primeşte un motor mai puternic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault Zoe primeşte un motor mai puternic

  Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, motorul R110 este disponibil pe nivelul de echipare INTENS la preţul de 35.150 euro (TVA inclus). Noua versiune promite o autonomie reală de 300 km, precum şi performanţe îmbunătăţite.

 • Audi ne prezintă interiorul viitorului crossover electric E-Tron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audi ne prezintă interiorul viitorului crossover electric E-Tron

  Marea majoritate a constructorilor pariază pe vehiculele electrice. Grupul VAG ne ameninţă de ceva ani cu sute de modele electrice, dar pentru moment le admirăm doar sub formă de concepte pe la saloanele auto. Totuşi, E-Tron este realitate, de ceva vreme se află în teste pe drumurile publice, iar acum Audi ne prezintă interiorul versiunii de serie.

 • Primul Porsche full
electric va purta numele Taycan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul Porsche full electric va purta numele Taycan

  Producţia de serie a primului Porsche pur electric este programată să demareze anul viitor. În pregătirea acestui moment, vehiculul a primit acum denumirea sa oficială: conceptul ”Mission E”, denumit astfel până acum pentru a descrie oferta electrică completă a constructorului auto german, va fi lansat sub numele de Taycan.

 • DS 4 şi DS 5 la final de carieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DS 4 şi DS 5 la final de carieră

  Grupul PSA a decis încetarea producţiei modelelor DS 4 şi DS 5. Acest pas se datorează atât vânzărilor slabe înregistrate de cele două modele cât şi noii politici de modele.

 • BMW i lansează pe piaţă BMW Wireless Charging
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BMW i lansează pe piaţă BMW Wireless Charging

  BMW i lansează o nouă premieră mondială sub forma unei facilităţi de încărcare prin inducţie, complet integrată şi disponibilă din fabrică, pentru bateria de înaltă tensiune a unui automobil plug-in hybrid.

 • Noua generaţie Nissan Leaf a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua generaţie Nissan Leaf a ajuns în România

  Cea mai recentă generaţie a celui mai vândut vehicul electric cu zero emisii – Noul LEAF va fi lansată în România în luna iunie a acestui an şi va avea preţuri cuprinse între 22.900 şi 27.900 Euro prin Rabla şi Rabla Plus.

 • Hyundai prezintă noul Kona Electric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai prezintă noul Kona Electric

  Kona Electric înglobează două dintre cele mai importante tendinţe ale pieţei auto – propulsia electrică şi caroseria SUV. Modelul prezintă aceleaşi caracteristici multifuncţionale şi design expresiv că ale versiunii Kona  - motor cu ardere.

 • Go ELECTRIC! cu UniCredit Leasing: Episodul 2/BMW i3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Go ELECTRIC! cu UniCredit Leasing: Episodul 2/BMW i3

  După o mică perioadă de acomodare cu BMW i3, perioadă în care am încercat vag şi noua ”fobie” range anxiety, ne-am pus pe condus şi am parcurs peste 800 km în mediul urban de la ultimul raport.

 • Go ELECTRIC! cu UniCredit Leasing: Episodul 1/BMW i3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Go ELECTRIC! cu UniCredit Leasing: Episodul 1/BMW i3

  Din spaţiu, singurul detaliu care spune ”celorlalţi” că Terra este o planetă locuită este lumina. Şi nu este lumina de la vreun opaiţ, este lumina marilor metropole. Prin urmare, electricitatea se prea poate să fie cea mai importantă carte de vizită a noastră ca specie.

 • Vehiculele electrice emit mai puţin CO2 decât dieselurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vehiculele electrice emit mai puţin CO2 decât dieselurile

  Un studiu al Universităţii Libere din Bruxelles demontează un mit: indubitabil, orice vehiciul electric emite mult mai puţin CO2 decât un automobil diesel. Pare o afirmaţie de simţ comun, însă industria auto pretindea că EV-urile ar avea un impact climatic mai mare decât dieselurile.

 • CABY, primul serviciu de car sharing din România cu maşini exclusiv electrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CABY, primul serviciu de car sharing din România cu maşini exclusiv electrice

  CASA AUTO a lansat la Iaşi primul serviciu de car sharing din România care va utiliza exclusiv vehicule electrice. Casa AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din judeţul Iaşi, distribuitor pentru 10 mărci auto, deţinător al mai multor clădiri de birouri de clasă A şi al unui parc logistic.

 • FOTO VIDEO Noile BMW i3 şi BMW i3s
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Noile BMW i3 şi BMW i3s

  Un model BMW i3 revizuit va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt alături de noua versiunie sportivă BMW i3s. Noile modele vor debuta pe piaţă în luna noiembrie a acestui an.

 • MINI Electric Concept - un studiu de design
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MINI Electric Concept - un studiu de design

  În cadrul ediţiei 2017 a IAA Cars de la Frankfurt/Main, MINI va prezenta abordarea sa în ceea ce priveşte viitorul automobilelor pentru oraş sub forma MINI Electric Concept. Studiul aduce designul emblematic şi sentiment go-kart obişnuită al mărcii MINI în era mobilităţii electrice. MINI va prezenta un model electric de serie în 2019 şi a confirmat deja că producţia acestui model este pregătită pentru Oxford, Marea Britanie.

 • Dezinformări şi manipulări în Evul Mediu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezinformări şi manipulări în Evul Mediu

  Undeva în Mein Kampf, notând că „o minciună colosală are o forţă care îndepărtează îndoiala", Adolf Hitler, manipulator malefic a milioane de conştiinţe nemţeşti, afirma un adevăr pe care istoria sufletului omenesc, a celui colectiv şi iraţional, îl omologhează pe deplin.

 • Cavalerii medievali au invadat centrul oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cavalerii medievali au invadat centrul oraşului

  Scene istorice au fost jucate la inaugurarea unei expoziţii de arme, la Deva. Spectacolul a atras peste 300 de deveni care s-au bucurat să guste chiar şi iluzia luptelor cu săbii de altădată, dintre cavalerii medievali.

Modifică Setările