Stiri despre eurovison

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • The Humans,
trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018, vine la Adevărul Live de la
13.00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  The Humans, trupa care va reprezenta România la Eurovision 2018, vine la Adevărul Live de la 13.00

  Trupa The Humans, înfiinţată în urmă cu doar un an, este câştigătoarea Eurovision România 2018 şi va reprezenta ţara în concursul internaţional, care se va desfăşura în Lisabona în luna mai. Astăzi, trei dintre membrii formaţiei vin la Adevărul Live pentru a vorbi despre povestea înfiinţării trupei, cum se pregatesc pentru Eurovision 2018 şi cum au reacţionat la criticile ce le-au fost aduse.

 • VIDEO România, în a doua semifinală la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO România, în a doua semifinală la Eurovision

   Trupa Hotel FM, care va reprezenta România la Eurovision 2011, cu piesa „Change“, va concura în cea de-a doua semifinală a competiţiei, la data de 12 mai, potrivit tragerii la sorţi desfăşurate luni, la Dusseldorf. Prima semifinală va fi organizată la 10 mai, iar finala va avea loc la data de 14 mai, la Dusseldorf.

 • Paula Seling, fata cu pianul de la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula Seling, fata cu pianul de la Eurovision

  Când era mică i se părea dificil pianul. Acum, în finala naţională Eurovision din 6 martie, Paula participă cu două piese, „Playing with fire“ şi „It’s not to late“, ambele cântate şi la pian.

 • Luminiţa Anghel:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luminiţa Anghel: "La Eurovision am înţeles ce înseamnă să fluturi cu mândrie steagul ţării tale"

  În acest an, Luminiţa Anghel a confirmat că se va înscrie la selecţia naţională pentru Eurovision 2010, organizată de Televiziunea Română în coproducţie cu Adevărul. Deşi nu a dezvăluit foarte multe despre piesa pe care o va cânta în concurs, ea a precizat că este "un mare act de curaj şi de responsabilitate să participi din nou, după ce ai obţinut cel mai bun rezultat al României. Îmi asum acest lucru şi ştiu că foarte