Stiri despre eurovision

  1010 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Dan Teodorescu „Mai pe româneşte, am cântat prost“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dan Teodorescu „Mai pe româneşte, am cântat prost“

  Solistul trupei Taxi vorbeşte despre experienţa Eurovision cu francheţea tipică lui şi mărturiseşte că ar fi putut mai mult. Trupa Taxi nu împlinise un an de la înfiinţare când a participat la „Campionatul european de muzică“, în 2000, la Stockholm, Suedia. Formaţia a ocupat locul 17 cu piesa „The Moon“.

 • La Oslo bate vântul schimbării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Oslo bate vântul schimbării

  Cea de-a 55-a ediţie a concursului european aduce mai multe schimbări, la fel ca Selecţia naţională Eurovision 2010.  Televotingul extins pe toată durata concursului, introducerea juriului de specialitate în semifinale şi un număr mai mic de ţări participante (39) sunt schimbările din acest an.

 • Mihai Trăistariu: „Trebuie să ai o piesă care să şocheze“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Trăistariu: „Trebuie să ai o piesă care să şocheze“

  Artistul îşi doreşte să repete experienţa care l-a făcut celebru în Europa. Mihai Trăistariu a fost reprezentantul României la ediţia din 2006, desfăşurată la Atena. Artistul a reuşit să se claseze pe locul al patrulea, al doilea cel mai bun loc după performanţa obţinută de Luminiţa Anghel şi trupa Sistem.

 • Participările României la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Participările României la Eurovision

  Înainte de 1989, ţările din blocul comunist nu aveau voie să participe în concurs. România a avut primul reprezentant abia în 1994, pe Dan Bittman, la Dublin.

 • VIDEO Mihai Trăistariu :„Vreau să merg din nou la Eurovision“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mihai Trăistariu :„Vreau să merg din nou la Eurovision“

  Mihai Trăistariu se gândeşte să participe anul viitor la competiţia care l-a făcut celebru în toată Europa. Mihai Trăistariu (32 de ani) lucrează cu un compozitor din Cipru şi cu unul din Republica Moldova şi spune că este posibil să participe la Eurovision pentru una dintre aceste ţări.

 • O altă faţă a Eurovisionului: interese politice, conflicte diplomatice şi jocuri de culise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O altă faţă a Eurovisionului: interese politice, conflicte diplomatice şi jocuri de culise

  Conceput în 1950 ca o cale de a compensa ororile celui de-al doilea Război Mondial, Eurovisionul a devenit acum o tradiţie care uneşte statele lumii într-o competiţie artistică şi în care cele mai bune creaţii muzicale au ocazia să fie apreciate în întreaga lume. Totuşi, de-a lungul timpului, scena Eurovision a găzduit şi o serie de de scandaluri politice şi ofensive diplomatice izvorâte din tensiunile mondiale care au măcinat

 • VIDEO Sistem:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sistem: "La Eurovision artiştii sunt la muncă, nu la distracţie"

  Seriozitate este cuvântul care îi caracterizează, disciplina "de fier" este o condiţie asumată de toţi membrii formaţei, iar talentul este de la sine înţeles pentru membrii Sistem. Cei cinci: Zoli( Toth Zoltan), Robi (Margheti Robert), Cici (Ciprian Mihai Rogojan), Phlo (Romaşcu Florin), Nashu (Purcarin Claudiu), alături de Luminiţa Anghel sunt cei care au adus României cel mai bun loc la Eurovision, până în prezent. În 2005, la

 • Eurovision, între acuzaţii de plagiat şi conspiraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurovision, între acuzaţii de plagiat şi conspiraţii

  Adevărul, coproducător al Selecţiei naţionale Eurovision 2010, vă propune o retrospectivă a scandalurilor interne din ultimii cinci ani. Contestat sau îndrăgit, concursul Eurovision a stârnit pasiuni puternice în rândul concurenţilor şi al fanilor.

 • TVR şi Adevărul, împreună pentru Eurovision 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR şi Adevărul, împreună pentru Eurovision 2010

  Selecţia naţională Eurovision 2010 va fi organizată, în premieră, de Televiziunea Română în coproducţie cu trustul Adevărul. Înscrierile pentru competiţia de anul viitor au început ieri, 8 decembrie, şi se vor încheia la 14 ianuarie 2010.

 • Ovi vrea să reprezinte România la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi vrea să reprezinte România la Eurovision

  Botoşăneanul Ovidiu Jacobsen a anunţat în premieră că pregăteşte un duo cu Paula Seling pentru concursul muzical. Artistul a reprezentat de două ori Norvegia la Eurovision. La ediţia din acest an, va intra în preselecţia pentru desemnarea reprezentantului României.

 • Eurovision: Juriul selecţiei naţionale va putea schimba interpreţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurovision: Juriul selecţiei naţionale va putea schimba interpreţii

  Regulamentul selecţiei naţionale a concursului Eurovision a fost schimbat, juriul urmând să poată recomanda compozitorilor, din 2010, schimbarea interpreţilor, în acest sens fiind deja publicată o listă de 54 de nume recomandate, anunţă organizatorul selecţiei, TVR.

 • Ovi şi Paula Seling, împreună la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi şi Paula Seling, împreună la Eurovision

  Ovidiu Jacobsen, artistul care a câştigat anul trecut Cerbul de Bronz pentru Norvegia, şi Paula Seling se vor înscrie la selecţia naţională pentru Eurovision 2010, organizată de Televiziunea Română în coproducţie cu trustul Adevărul.

 • Andra se teme de un eşec la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andra se teme de un eşec la Eurovision

  Patru artişti clujeni se regăsesc pe lista de voci recomandate de TVR pentru selecţia naţională Eurovision. Dacă solistul trupei Voltaj, Călin Goia şi Sandy Deac (Desperado) au spus un „nu” categoric participării în cadrul competiţiei din acest an, Andra şi Răzvan Krivach nu au luat încă o decizie în acest sens.

 • VIDEO 2010, anul marilor reforme la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 2010, anul marilor reforme la Eurovision

  A mai rămas doar o săptămână până la încheierea perioadei de înscrieri pentru preselecţie. Luminiţa Anghel, Paula Seling cu Ovi şi trupa Proconsul vor să participe la Selecţia naţională din acest an, organizată de TVR şi trustul Adevărul.

 • Trăistariu va concura la Eurovision pentru Moldova - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trăistariu va concura la Eurovision pentru Moldova - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre participarea la Eurovision a lui Mihai Trăistariu, intenţiile soţului actriţei Brittaney Murphy sau părerea Alexandrei Dinu despre căsătorie. Printre alte subiecte, Jasmine a fost muşcată de deget, iar Gwyneth Paltrow a fost implicată într-un accident rutier.

Modifică Setările