Stiri despre eurovision 2010

  66 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vocile din spatele Paulei şi al lui Ovi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vocile din spatele Paulei şi al lui Ovi

  La succesul obţinut de cei doi reprezentanţi ai României la Eurovision au contribuit şi cele patru fete din backing vocals. Andrada Suliman, Andreea Moldovan, Larisa Borza şi Bianca Purcărea sunt cele patru domnişoare care i-au acompaniat pe Paula şi pe Ovi pe scenă, la Eurovision.

 • Lena, regina Europei la 19 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lena, regina Europei la 19 ani

  Lena, o tânără de 19 ani din Germania, a devenit cea de-a 55-a câştigătoare Eurovision. „Sunt şocată şi foarte fericită. S-au petrecut atât de multe şi sunt atât de recunoscătoare, încât simt că o iau razna", a declarat după finală Lena Meyer-Landrut. Ea a sărbătorit victoria cu şampanie, stropindu-i pe jurnalişti.

 • Ovi: „Nu era exclus să fi ajuns pe locul 1“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi: „Nu era exclus să fi ajuns pe locul 1“

  Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu sunt mândri de performanţa lor, locul trei la Eurovision 2010. Ei cred că ar fi putut câştiga concursul dacă votul nu ar fi fost unul geopolitic. Cei doi artişti au fost dezamăgiţi de faptul că şi la această ediţie ţările vecine şi-au acordat puncte între ele.

 • Prima bătălie pentru Paula şi Ovi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima bătălie pentru Paula şi Ovi

  Reprezentanţii României concurează în această seară în cea de-a doua semifinală Eurovision 2010, transmisă de TVR 1 și TVR Internațional, de la ora 22.00. Dintre cele 17 ţări care participă, doar zece se vor califica în marea finală din 29 mai. Nu toţi românii din afara graniţelor pot vota pentru Paula şi Ovi.

 • Sprijin scoţian la Eurovision pentru Paula şi Ovi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sprijin scoţian la Eurovision pentru Paula şi Ovi

  Kevin Sherwin este un fan al concursului Eurovision. El a fost acreditat de TVR şi face parte din delegaţia României. Din 1994, scoţianul a cheltuit 20.000 de euro pentru a fi în fiecare an în sală, dar şi în culisele Eurovision. Anul acesta este pe urmele reprezentanţilor noştri. 

 • Paula şi Ovi, start bun în săptămâna Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula şi Ovi, start bun în săptămâna Eurovision

  Reprezentanţii României au fost asaltaţi de presa europeană la petrecerea de deschidere a concursului. Cea de-a 55-a ediţie începe în această seară cu prima semifinală. Paula şi Ovi vor evolua joi, 27 mai, în cea de-a doua semifinală.

 • Românii din Norvegia, fani Paula şi Ovi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii din Norvegia, fani Paula şi Ovi

  Reprezentanţii ţării noastre la concursul Eurovision 2010 s-au întâlnit cu admiratorii la Ambasada României de la Oslo. Aflaţi la 3.000 de kilometri de casă, românii stabiliţi în Norvegia vor vota anul acesta, fără niciun dubiu, pentru Paula Seling şi Ovi.

 • Pianul Paulei şi al lui Ovi, pe gustul publicului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianul Paulei şi al lui Ovi, pe gustul publicului

  Reprezentanţii României la Eurovision au avut ieri cea de-a doua repetiţie oficială pe stadionul Telenor Arena din Oslo. Publicul şi jurnaliştii şi-au manifestat admiraţia pentru pianul transparent, dublu, din care ies flăcări, al Paulei Seling şi al lui Ovi.

 • Paula Seling şi Ovi, cuceriţi de magia capitalei Norvegiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula Seling şi Ovi, cuceriţi de magia capitalei Norvegiei

  În Oslo, oraşul care găzduieşte Eurovision 2010, obsesia nordicilor pentru rigoare şi curăţenie contrastează cu „exotismul“ adus de imigranţi. Capitala Norvegiei poate reprezenta cu uşurinţă visul îndeplinit al unui european. La fel a fost şi pentru Ovi, acum 15 ani, când s-a mutat în Norvegia.

 • Ovi pariază pe victorie la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi pariază pe victorie la Eurovision

  Ovidiu Cernăuţean (35 de ani), reprezentantul României la Eurovision, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă că va paria că vor câştiga concursul Eurovision din acest an.

 • VIDEO Paula şi Ovi au făcut spectacol în Turcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Paula şi Ovi au făcut spectacol în Turcia

  Reprezentanţii României promovează piesa „Playing With Fire“ în Europa, dar, în acelaşi timp, pun la punct detaliile show-ului din Norvegia. Paula şi Ovi concurează peste mai puţin de o lună în cea de-a doua semifinală Eurovision (27 mai). Până atunci, continuă turneul de promovare în Serbia, Portugalia şi Anglia.

 • Paula şi Ovi, în era „Avatar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula şi Ovi, în era „Avatar“

  Cei doi artişti au filmat la Alba Iulia clipul piesei „Playing With Fire“, pentru care s-a folosit tehnologia 3D din filmul lui James Cameron. Videoclipul melodiei care va reprezenta România la Eurovision 2010 propune o poveste futuristă a cărei acţiune are loc în mediul virtual.

 • Paula Seling şi Ovi „luptă“ la Alba Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula Seling şi Ovi „luptă“ la Alba Mall

  Filmările la videoclipul piesei „Playing With Fire“, care va reprezenta România la Eurovision, au început azi la Alba Iulia şi se vor desfăşura pe parcursul mai multor zile. Acţiunea videoclipului se petrece în viitor şi prezintă  o bătălie muzicală, transpusă într-un joc virtual.

 • Bătălie virtuală între Paula Seling şi Ovi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălie virtuală între Paula Seling şi Ovi

  Paula Seling (31 de ani) şi Ovi (35 de ani), câştigătorii Selecţiei Naţionale Eurovision 2010,filmează astăzi videoclipul piesei „Playing With Fire“ („Jocul cu focul“), melodie ce va reprezenta România în concursul de la Oslo.

 • Marii perdanţi de la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marii perdanţi de la Eurovision

  În timp ce Paula Seling (31 de ani) şi Ovidiu Cernăuţeanu (35 de ani) se bucurau de victoria obţinută la Selecţia Naţională Eurovision, concurenţii clasaţi pe locurile următoare aveau reacţii diferite.

 • Ovi, singurul compozitor al piesei „Playing With Fire“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi, singurul compozitor al piesei „Playing With Fire“

  Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu), care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision 2010 alături de Paula Seling, cu piesa „Playing With Fire“ („Jocul cu focul“) este singurul compozitor al melodiei, deşi au apărut zvonuri potrivit cărora ar mai exista un compozitor norvegian (Simen M. Eriksrud), lucru pe care regulamentul nu-l permite. În realitate, Eriksrud este producătorul artistului.

 • VIDEO Ovi: „Cred că vom avea susţinerea ţărilor scandinave“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ovi: „Cred că vom avea susţinerea ţărilor scandinave“

  Ovidiu Cernăuţeanu (35 de ani) şi Paula Seling (31 de ani) mizează pe voturile ţărilor nordice la Eurovision. Reprezentanţii României în concursul de la Oslo au vizitat, ieri, redacţia „Adevărul“ şi au vorbit despre experienţa Eurovision.

 • VIDEO Ovi, „norvegianul“ de la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ovi, „norvegianul“ de la Eurovision

  Cetăţean norvegian din 2000, Ovidiu Cernăuţeanu vine în România ori de câte ori i se face dor de ţara natală. Anul trecut, Ovidiu Cernăuţeanu (35 de ani) a ajuns în finala selecţiei din Norvegia. Acum, el se consideră cel mai bun „ghid“ pentru românii care vor vizita Oslo în luna mai.

 • Doi moldoveni merg cu „Adevărul“ la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi moldoveni merg cu „Adevărul“ la Oslo

  Cei doi câştigători ai concursului „Premiul de Popularitate Selecţia Naţională Eurovision 2010", organizat de „Adevărul", sunt Angela Boroianu din Târgu Neamţ (judeţul Neamţ), care a trimis talonul din ziar, şi Adrian Cătălin Paraschiv din Iaşi (judeţul Iaşi), care a participat la concurs votând online, pe www.adevarul.ro.

 • VIDEO Paula şi Ovi, favoriţii României la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Paula şi Ovi, favoriţii României la Eurovision

  Paula Seling (31 de ani) şi Ovidiu Cernăuţeanu (35 de ani) au câştigat azi-noapte Selecţia Naţională cu piesa „Playing With Fire“ („Jocul cu focul“). Trioul Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adrian Piper s-a clasat pe locul al doilea, iar podiumul a fost completat de Cătălin Josan.

 • Rugăciuni şi felicitări înainte de startul finalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rugăciuni şi felicitări înainte de startul finalei

  Cu puţin timp înainte de începerea competiţiei, agitaţia era cuvântul de ordine la Circul Globus, pe holuri şi în culise. Geanina Corondan, îmbrăcată într-o rochie semnată de Wilhelmina Arz, încerca să ajungă în Camera Verde, locul din care a transmis sâmbătă seară.

 • Destăinuiri: Drum bun spre Oslo!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destăinuiri: Drum bun spre Oslo!

  La ora când citiţi aceste rânduri, dumneavoastră ştiţi deja cine este câştigătorul. Eu, nu. Din simplul motiv că acest articol a fost scris şi predat la tipar cu ceva timp înainte de gongul final.

 • VIDEO Eurovision 2010: în seara asta aflăm cine pleacă la Oslo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Eurovision 2010: în seara asta aflăm cine pleacă la Oslo

  TVR 1 va transmite Selecţia Naţională Eurovision 2010, în urma căreia va fi aleasă piesa ce va reprezenta România la Oslo, în luna mai. Spectacolul va fi prezentat de Valentina Pelinel şi de Horia Brenciu şi va fi transmis în direct de la Circul Globus din Bucureşti, de la ora 21.10.

Modifică Setările