Stiri despre europa rusia

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Europa vasală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa vasală

  În numele cui a jurat Jean-Claude Juncker vasalitate Rusiei la Passau? În numele cui a promis Preşedintele Comisiei Europene apropiere de Rusia şi dezrobire de diktatele Washingtonului?

 • Moscova şi ziua de 9 Mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moscova şi ziua de 9 Mai

  Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înfrângerea Germaniei naziste, Guvernul federal doreşte să comemoreze împreună cu ruşii, victimele războiului. Însă felul în care Putin se foloseşte de ziua de 9 mai în favoarea sa, umbreşte acţiunile Berlinului.

 • Reapariţia strategică a lui Vladimir Putin. Europa se adună la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reapariţia strategică a lui Vladimir Putin. Europa se adună la Bruxelles

  Spuneam, în urmă cu câteva săptămâni, că suntem în plin război psihologic, parte a unui conflict complex, nu atât de asimetric cum pare, mai degrabă cu inovaţii majore în tehnicile ofensive. Se întind plase mai mult sau mai puţin primitive, menite să adune plevuşca din mass-media, cea din raza tabloidelor, creând astfel o foarte necesară perdea de fum pentru pregătirea mişcărilor cu adevărat importante.

 • Europa doctrinei supravieţuirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa doctrinei supravieţuirii

  Suntem acum exact într-un moment în care istoria îşi schimbă ciclul şi intră pe următoarea spirală de evoluţie. Moment de cumpănă şi, în acelaşi timp, pentru cei care vor reuşi supravieţuirea, plin de toate promisiunile şi speranţele. Numai că, din păcate, pentru a se restarta, sistemul trebuie să treacă prin faza unei depresiuni severe care să ducă la prăbuşirea mecanismelor care-l menţin acum încă pe linia de plutire.

Modifică Setările