Stiri despre eurisc

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Diplomaţia americană nu anihilează ofensiva imperială răsăriteană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diplomaţia americană nu anihilează ofensiva imperială răsăriteană

  Institutul Diplomatic Român a găzduit o întâlnire cu Frank A. Rose, locţiitorul asistentului secretarului de stat pentru politica de apărare şi cea spaţială, în Departamentul de Stat. Sobru, cu un discurs calculat la nivel de nuanţă, cuvânt şi mesaj lipsit de echivoc, diplomatul american a făcut o demonstraţie reuşită de public relations, de reiterare în literă şi spirit a angajamentelor de securitate ale SUA, faţă de statul român aliat.

 • INTERVIU China este datoare să fie un factor de stabilitate, la nivel global
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU China este datoare să fie un factor de stabilitate, la nivel global

  China avea o populaţie de 1.345 miliarde de oameni, la finele anului trecut, conform unui raport publicat pe 18 iunie a.c., de Comisia de Planificare a Familiei şi a Sănătăţii Naţiunii. Raportul între sexe, la naştere, a fost de 117,7 băieţi/100 de fete, mai scăzut, cu 0,08%, faţă de anul anterior. În 2012 au văzut lumina zilei 16.350.000 nou născuţi, cu puţin sub populaţia actuală a României. Cum se vede, de la Bucureşti, evoluţia Chinei?

 • INTERVIU Polonia nu a acceptat rolul de membru al UE, de mâna a doua, şi nici şantajul Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Polonia nu a acceptat rolul de membru al UE, de mâna a doua, şi nici şantajul Rusiei

  Fiind - cu ani în urmă - în drum spre SUA, cu un avion militar de transport, am aterizat pe un aerodrom din Polonia, unde s-au îmbarcat camarazii noştri, paraşutişti polonezi, înalţi, voinici, tăcuţi, cu berete roşii. Impuneau respect. Despre starea de azi, a forţelor armate poloneze, un bombardament informaţional de ultimă oră este util. Ca element de comparaţie, cu cele autohtone. Interlocutorul fiind un ex-diplomat militar român.

Modifică Setările