Stiri despre eugen ovidiu chirovici

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trei lansări de carte la Muzeul Municipal miercuri, 23 octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei lansări de carte la Muzeul Municipal miercuri, 23 octombrie

  Miercuri, 23 octombrie  2019, ora 17.00, la Muzeul Municipal Călărasi, va avea loc lansarea volumelor ”Cartea secretelor” de Eugen Ovidiu Chirovici, ,,România înainte şi după Mareşalul Antonescu” şi ,,Operaţiunea Oculta” de Florian Bichir. Alături de autori vor fi prezenţi reprezentanţi ai Editurii RAO.

 • Eugen
Ovidiu Chirovici vine la Bookfest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eugen Ovidiu Chirovici vine la Bookfest

  La Bookfest va avea loc prima întâlnire cu E. O. Chirovici, după apariţia Cărţii oglinzilor, primul său roman tradus în 39 de limbi şi primit cu entuziasm atât de public, cât şi de critica literară.

 • INTERVIU Eugen Ovidiu Chirovici, scriitor:

„Minciuna unuia 
devine adevărul altuia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Eugen Ovidiu Chirovici, scriitor: „Minciuna unuia devine adevărul altuia“

  Eugen Ovidiu Chirovici (54 de ani), autorul bestsellerului „Cartea oglinzilor“ a revenit cu un thriller, „Cartea secretelor“, despre capcanele memoriei şi despre imaginea distorsionată pe care o avem despre evenimente din trecut. Într-un inteviu pentru „Weekend Adevărul”, scriitorul vorbeşte despre acest titlu recent, apărut la editura Rao.

 • Despre „cărţile pe chei” cu Bogdan Teodorescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre „cărţile pe chei” cu Bogdan Teodorescu

  Nu am vizitat niciodată oraşul Lyon, dar, în acest an, am un motiv serios. Nu numai că are loc cea de-a XIII-a ediţie a festivalului Quai de Polar şi pentru mine e prima ediţie la care particip (doar în calitate de spectator), dar e prima ediţie la care România este reprezentată. Nu de un autor, ci de doi: Bogdan Teodorescu şi Eugen Ovidiu Chirovici.

 • INTERVIU Scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici: „Sunt în vogă romanele scrise de femei, cu personaje feminine puternice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici: „Sunt în vogă romanele scrise de femei, cu personaje feminine puternice"

  Scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici a năucit lumea literară cu primul său roman în limba engleză considerat “un fenomen editorial internaţional”, potrivit The Guardian. Autorul explică ce înseamnă să scrii un roman de succes şi mai ales cu te adresezi: "70 la sută dintre cititorii de thriller, mystery, crime sunt femei. Bărbaţii se pare că preferă să citească non-ficţiune".

 • Oglinzile paralele ale lui Eugen Ovidiu Chirovici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oglinzile paralele ale lui Eugen Ovidiu Chirovici

  Am citit volumul lui E.O. Chirovici (Cartea oglinzilor, Editura Rao, 307 pagini, 2017) într-un weekend. Am început vineri seara şi după vreo 28 de pagini nu m-am lămurit prea tare, dar am adormit (după o zi agitată) cu gândul să citesc, mai departe, sâmbătă dis-de-dimineaţă.

 • Carte românească vândută în 36 de ţări înainte de
apariţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carte românească vândută în 36 de ţări înainte de apariţie

  Nu s-a mai întâmplat niciodată. Este vorba despre un succes editorial formidabil în sine, uluitor în raport cu standardele mai mult decât modeste, de tip lighenaş autohton autosuficient, ale creaţiilor autorilor noştri contemporani, cel mult promovaţi în târgurile de carte organizate şi prezentate drept mare succes pe bani publici de către diversele oficialităţi „de profil“.

 • Europa ca un iepure sub far
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa ca un iepure sub far

  Discutam azi despre criza europeană şi implicaţiile sale cu Eugen Ovidiu Chirovici despre care care cred că este unul dintre cei mai buni analişti economici pe care i-a produs presa românească în toată perioada de după 1989.

Modifică Setările