Stiri despre etna

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Revelion bubuitor pe simfonia gazelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revelion bubuitor pe simfonia gazelor

  Aşa, bubuind la termene fixe, se duce timpul pe apa sâmbetei. Şi dacă tot e să bubuie, hai să fie: cameră la hotel de cinci stele (declarate de patron) în Poiana Braşov, meniu de revelion cu mousseline de fois gras, tartar de somon cu icre vopsite în negru, rata cu sos Cumberland, vitelus de Charolais cu rozmarin autohton, şalău cu legume de Provence, şampanie Dom Perignon, şi câte şi mai câte!

 • VIDEO Vulcanul Etna a erupt din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vulcanul Etna a erupt din nou

  Vulcanul Etna, situat în regiunea italiană Sicilia, a erupt din nou luni. Norii de cenuşă formaţi în urma erupţiei au forţat autorităţile să închidă aeroportul din Catania şi să anuleze numeroase curse aeriene, potrivit cotidianulu italian „La Repubblica”.

 • VIDEO Vulcanul Etna a erupt din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vulcanul Etna a erupt din nou

  Cel mai activ vulcan din Europa, Etna, a început să arunce, vineri seară, lavă şi cenuşă către cer printr-un nou crater deschis în partea de sud-vest a vulcanului, anunţă BBC.

 • VIDEO Etna a erupt pentru prima oară în acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Etna a erupt pentru prima oară în acest an

  Etna, cel mai înalt şi cel mai activ din Europa, a erupt marţi dimineaţă pentru prima oară în cursul anului 2013. Cercetătorii italieni spun că activitatea vulcanică a avut loc departe de zonele rezidenţiale.

 • Vulcanul Etna şi-a reluat activitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vulcanul Etna şi-a reluat activitatea

  O coloană de cenuşă s-a ridicat joi dimineaţă deasupra vulcanului Etna din Sicilia, care încă de miercuri prezenta semne de reluare a activităţii, a anunţat institutul de geofizică şi vulcanologie din Catania.

 • Ellie White, clip de 15.000 de euro pe vulcanul Etna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ellie White, clip de 15.000 de euro pe vulcanul Etna

  Cântăreaţa Ellie White a filmat al doilea clip din cariera solo în Sicilia, pe vulcanul Etna şi în staţiunea de lux Taormina. Videoclipul melodiei „The Power of Love", compusă de Laurenţiu Duţă, a costat 15.000 de euro.

 • Plajă sub cenuşa vulcanului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plajă sub cenuşa vulcanului

  Vulcanul Etna, care erupe din nou cu furie, nu pare să-i deranjeze pe turiştii aflaţi pe plajele Siciliei. Fotografii agenţiei de presă Epa au surpins imagini inedite.

 • Contador a ajuns primul pe vulcanul Etna și e lider în Il Giro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contador a ajuns primul pe vulcanul Etna și e lider în Il Giro

  Ciclistul spaniol Alberto Contador a câștigat etapa de ieri, a noua, din Turul Italiei. El a ajuns primul pe pantele vulcanului Etna după un atac decisiv. Rutierul de la Saxo Bank a preluat tricoul roz al liderului clasamentului general.

 • Italia este ameninţată de vulcani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia este ameninţată de vulcani

  Etna a erupt din nou, obligând autorităţile să închidă pentru o zi aeroportul din zonă. O ameninţare şi mai mare decât Etna ar fi vulcanul Campi Flegrei (lângă Napoli), ce ar da semne că se trezeşte.

 • VIDEO-FOTO Vulcanul Etna a erupt din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO-FOTO Vulcanul Etna a erupt din nou

  Cel mai înalt vulcan activ din Europa, Etna, a început să erupă de miercuri, vulcanologii italieni monitorizând îndeaproape activitatea sa.

Modifică Setările