Stiri despre ethan hawke

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Leslie Hawke, cofondatoarea Asociaţiei OvidiuRo şi mama actorului Ethan Hawke: „La 8 ani îndemnam oamenii să voteze cu Kennedy“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Leslie Hawke, cofondatoarea Asociaţiei OvidiuRo şi mama actorului Ethan Hawke: „La 8 ani îndemnam oamenii să voteze cu Kennedy“

  Leslie Hawke (64 de ani) a povestit cum, în clasele primare, oprea trecătorii pe stradă şi le oferea cărţi de vizită cu numele tatălui ei, politician, şi broşuri electorale cu John F. Kennedy. Cum a avut grijă de fiul ei, actorul Ethan Hawke, pe care l-a născut la 18 ani, şi cum a ajuns în România, unde a crescut Asociaţia OvidiuRo, care trimite „Fiecare copil în grădiniţă“.

 • „Ucideţi-i pe toţi!“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ucideţi-i pe toţi!“ VIDEO

  REUŞITĂ Un remake neaşteptat de bun al westernului clasic „Cei şapte magnifici“ realizează regizorul american Antoine Fuqua, cu Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio în rolurile făcute legendare de Yul Brynner sau Steve McQueen.

 • Trecut-au anii...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trecut-au anii...

  CAPODOPERĂ La peste un secol de la inventarea cinematografului, regizorul american Richard Linklater reuşeşte, prin „Boyhood. 12 ani de copilărie“, un experiment fără precedent în întreaga istorie a acestui mediu.

 • Despre viitorul post-uman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre viitorul post-uman

  Democraţia este epoca raţiunii, aşa că opinia publică niciodată nu se va mai putea opune avansului tehnologic din principiu, ci numai atunci când dă greş--adică strict temporar şi după accidente. Ştiinţa este domeniul necesităţii şi este în mod necesar mintea democraţiei, dar o minte care poate recrea corpul.

 • Oaspeţii lor au fost şi ai noştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oaspeţii lor au fost şi ai noştri

  Azi a primit un Urs de auronorific Ken Loach, cel care a fost invitatul de onoare al „Anonimului“ acum câţiva ani buni. Iar i-am luat-o înainte Berlinului, (ca de altfel şi celor de la Bafta, care-l omagiază pe Greenaway, în weekend).

 • Hollywood Film Awards a lansat sezonul marilor premii din cinematografia americană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hollywood Film Awards a lansat sezonul marilor premii din cinematografia americană

  Cea de-a 17-a ediţie a Hollywood Film Awards a lansat, luni seară, în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, sezonul marilor premii din cinematografia americană, în prezenţa mai multor vedete care au venit la acest eveniment cu scopul de a-şi cântări şansele pe care le au în cursa pentru Oscar.

 • VIDEO Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase poveşti de dragoste de pe marele ecran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase poveşti de dragoste de pe marele ecran

  Fie că e vorba de numărul de batiste ude sau de numărul de suspine, fie că se monitorizează un puls crescând, un film de dragoste are diverse „criterii“ de evaluare în rândul cinefililor. De la „Casablanca“ la „Brokeback Mountain“, „Vanity Fair“ a alcătuit o listă a celor mai frumoase poveşti de dragoste transpuse pe marele ecran.

 • Ethan Hawke revine pe Broadway, în producţia „Macbeth“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ethan Hawke revine pe Broadway, în producţia „Macbeth“

  Actorul american Ethan Hawke revine pe scena din Broadway, într-o producţie după piesa de teatru „Macbeth“, de Willian Shakespeare, avanpremiera fiind stabilită pentru 24 octombrie, la Lincoln Center, informează reuters.com.

 • Leslie Hawke: O generaţie întreagă de romi va fi șomeră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leslie Hawke: O generaţie întreagă de romi va fi șomeră

  Mama actorului Ethan Hawke a publicat o scrisoare deschisă despre problema integrării romilor. Leslie Hawke este co-fondatoarea Asociaţiei Ovidiu Rom. Lucrează de 10 ani în România cu copii şi familii sărace. Misiunea Asociaţiei Ovidiu Rom este promovarea oportunităţilor egale pentru persoanele aflate în situaţii de risc din România. 

 • Ethan Hawke, actor, regizor şi scriitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ethan Hawke, actor, regizor şi scriitor

  Actorul Ethan Hawke va juca într-un spectacol Off Broadway în sezonul 2010 - 2011, informează „Variety“. „Blood from a Stone“, piesa lui Tommy Nohilly, spune povestea unui muncitor din clasa de mijloc din Connecticut.

 • VIDEO Vampiri lipsiţi de romantism în pelicula „Daybreakers“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vampiri lipsiţi de romantism în pelicula „Daybreakers“

  Filmul cu Ethan Hawke în rolul principal are premiera astăzi, în cinematografele din România. „Daybreakers“ este cât se poate de diferit de „Amurg“. Filmul evită amorurile adolescentine cu vampiri şi pune accentul pe elementele horror şi SF ale genului.

 • Raluca Lăzăruţ stă de 6 ani în chirie - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raluca Lăzăruţ stă de 6 ani în chirie - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre chiria Ralucăi Lăzăruţ, gândurile actorului Ethan Hawke sau numele câinelui lui Dan Negru. Printre alte subiecte, Mădălin Ionescu şi-a dus soţia în luna de miere, iar Jessica Biel vrea să ajute oamenii din Africa.

Modifică Setările