Stiri despre etaj artist-run space

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Ekphrasis“ se întoarce,
de data aceasta cu percuţie rock şi pictură live, tot la ETAJ artist-run space
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ekphrasis“ se întoarce, de data aceasta cu percuţie rock şi pictură live, tot la ETAJ artist-run space

  După evenimentul inedit de sâmbăta trecută, care a avut mare succes, de la hub-ul ETAJ artist-run space, din George Enescu 43, în care Constantin Rusu, membru al grupului ETAJ, a făcut live-painting, acompaniat de un recital de muzică de flaut, artistul îi prezintă acum, tot sâmbătă de la ora 19, pe invitaţii săi: bateristul Vlad Bolborea şi artistul vizual Răzvan Năstase, într-un demers „Ekphrasis #2“ similar, dar şi cu particularităţile lui.

 • Concert din muzică
de flaut şi live-painting cu Constantin Rusu, la ETAJ artist-run space VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert din muzică de flaut şi live-painting cu Constantin Rusu, la ETAJ artist-run space VIDEO

  Un eveniment inedit are loc sâmbătă seară, pe 2 martie, de la ora 19.00, la deja celebrul (pentru tinerii artişti şi hipsteri bucureşteni) ETAJ artist-run space, din George Enescu 43. De data aceasta, pe ideea sinesteziei simţurilor şi a convergenţei artelor, veţi putea asista la un moment de pictură live al cunoscutului Constantin Rusu, membru al grupului ETAJ, acompaniat de un concert cu muzică de flaut susţinut de doi tineri artişti flautişti.

 • Modreanu aduce „apocalipsul
acum“ al armelor de foc de jucărie la ETAJ artist-run space
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modreanu aduce „apocalipsul acum“ al armelor de foc de jucărie la ETAJ artist-run space

  Un nou vernisaj, primul pe 2019, are loc marţi, la ora 19, la deja celebrul (pentru tinerii artişti şi hipsteri bucureşteni) ETAJ artist-run space, din George Enescu 43. De data aceasta, expune chiar Mircea Modreanu, proprietarul spaţiului şi coordonatorul grupului de artişti, artist cu studii la Cluj, petroşenean de origine. „Vârsta de aur a armelor de foc“ este o instalaţie interactivă care aduce aminte că toţi am fost copii războinici odată.

Modifică Setările