Stiri despre estetica

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se schimbă estetica interioarelor în era post-Covid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se schimbă estetica interioarelor în era post-Covid

  Pandemia ne-a schimbat viziunea de ansamblu asupra vieţii: nu preţuim doar sănătatea şi socializarea mai mult, ci şi spaţiul în care locuim. Trecând prin cea mai lungă perioadă de izolare la domiciliu din istorie, ne-am dat seama că spaţiile ne influenţează starea mai mult ca niciodată - ne fac să ne simţim bine, relaxaţi, productivi, în siguranţă - iar la apusul pandemiei, ne conturăm spaţiile astfel încât să ne genereze aceste stări pozitive.

 • Svetlana Serghei, femeia care se dădea drept medic estetician, plasată sub control judiciar de către procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Svetlana Serghei, femeia care se dădea drept medic estetician, plasată sub control judiciar de către procurori

  Falsul medic estetician Svetlana Serghei, o femeie care practica ilegal chirurgia estetică într-un cabinet din Bucureşti,a fost plasată sub control judiciar, alături de soţul ei, care o sprijinea în activitatea infracţională, potrivit surselor „Adevărul”. Cazul „Dr.Lana” este aproape identic cu cel din 2019 al italianului Matteo Politi, care „punea sâni” bucureştencelor, fără a avea studii de specialitate.

 • Beneficiile faţetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile faţetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif

  Un zâmbet frumos este cartea de vizită a fiecărui om, dar, din păcate, obiceiurile alimentare, moştenirea genetică şi stilul de viaţă pot afecta calitatea şi aspectul dinţilor în timp. Faţetele dentare te pot ajuta să obţii un zâmbet perfect, dar şi sănătos. Doctorul Jona Yosif te ajută să descoperi dacă sunt potrivite pentru tine!

 • Despre dimensiunile de aur ale sânilor, buzelor şi nasului, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre dimensiunile de aur ale sânilor, buzelor şi nasului, la Adevărul Live

  Frumuseţea nu mai e doar în ochiul privitorului, asta par să spună statisticile din ultimii ani, în care tot mai mulţi români apelează la chirurgia estetică. Chirurgul estetician Carmen Giuglea vine la Adevărul Live să ne spună care sunt scopurile pe care le urmăresc românii atunci când îşi măresc sânii, fesele sau chiar gambele.

 • Români din umbră. Matila Ghyka, prinţul aventurier care a făcut ocolul pământului şi i-a învăţat proporţiile de aur pe Dali şi Le Corbusier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Români din umbră. Matila Ghyka, prinţul aventurier care a făcut ocolul pământului şi i-a învăţat proporţiile de aur pe Dali şi Le Corbusier

  Matila Ghyka a fost unul dintre intelectualii români cu cercetări notabile în domeniul esteticii. Nume mari ale intelectualităţii mondiale, precum poetul Paul Valery sau pictorul Salvador Dali, au fost impresionate de românul care a reconciliat matematica cu arta. Adevarul.ro deschide serialul „Români din umbră", personalitatea lui Matila Ghyca fiind prima prezentată în această serie.

 • Arhitecţii dezbat „infrastructura inteligentă“ şi atragerea de investiţii pentru dezvoltare la Forumul „Moldova Reper 2030“, derulat la Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arhitecţii dezbat „infrastructura inteligentă“ şi atragerea de investiţii pentru dezvoltare la Forumul „Moldova Reper 2030“, derulat la Bacău

  Cea de-a două ediţie a Forumului zonal de arhitectură şi urbanism „Moldova Reper 2030“ va avea loc în Bacău, în zilele de 10 şi 12 iunie 2016, fiind dedicată perspectivelor pe termen mediu ale dezvoltării pe teritoriul Moldovei, specialiştii urmând să discute despre infrastructura inteligentă, atragerea de investiţii în zona Moldovei, dar şi spaţiile publice, mediul curat şi estetica.

 • VIDEO 150 de femei vor fi plătite pentru a fi instruite,
într-un proiect cu fonduri europene al Camerei de Comerţ şi Industrie din Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 150 de femei vor fi plătite pentru a fi instruite, într-un proiect cu fonduri europene al Camerei de Comerţ şi Industrie din Bacău

  Proiectul „Egalitatea de şanse pe piaţa muncii“ a fost prezentat ieri, într-o conferinţă, la Camera de Comerţ şi Industrie din Bacău de Fundaţia de Antrepenoriat Social Vâlcea, reprezentată de Valentin Cismaru. Valoarea totală a proiectului este de 9,9 milioane de lei, din care beneficiarul a contribuit cu 198 de mii de lei. 451 de femei vor fi instruite în diferite meserii şi peste 287 vor fi pregătite pentru a deveni antreprenoare.

 • Ce face de Crăciun un gay ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce face de Crăciun un gay ?

  Se spune că sărbătoarea Crăciunului este un eveniment unic în an, dedicat familiei şi, sigur, a tradiţiilor religioase aferente. Este un moment de bucurie pentru cei mai mulţi dintre noi, dar şi un eveniment care pentru unii români reprezintă o constrângere, de a-şi afişa bucuria şi dragostea, în spiritul Crăciunului.

 • Simpozionul Naţional de Estetică, a XX-a
ediţie: “Apostu 80 – Centrul Apostu şi invitaţii săi de onoare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozionul Naţional de Estetică, a XX-a ediţie: “Apostu 80 – Centrul Apostu şi invitaţii săi de onoare”

  Centrul de Cultură “George Apostu” din Bacău organizează, pe 13 şi 14 noiembrie, cea de a XX-a ediţie a Simpozionului Naţional de Estetică, desfăşurată sub genericul “Apostu 80 – Centrul Apostu şi invitaţii săi de onoare”. Manifestările vor fi deschise la ora 17.00 cu vernisajul expoziţiei „Transmigrări” al artistei şi scriitoarei Florentina Voichi.

 • Mărirea buzelor - cea mai cerută manoperă estetică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea buzelor - cea mai cerută manoperă estetică

  De secole întregi, buzele au fost percepute ca un simbol al feminităţii şi voluptăţii. Fiecare femeie are frumuseţea ei „unică”, însă, multe dintre noi nu suntem mulţumite de aspectul buzelor proprii şi dorim să le avem mai voluptoase, mai conturate şi mai senzuale.

 • Intervenţiile de medicină estetică pe înţelesul tuturor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intervenţiile de medicină estetică pe înţelesul tuturor

  Cele mai populare intervenţii de medicină estetică sunt următoarele: mărirea buzelor, tratarea ridurilor de expresie, dispariţia ridurilor, albirea şi diminuarea cearcănelor, remodelarea pomeţilor şi obrajilor, tratamentul cicatricilor de acnee, peelingul chimic medical, topirea grăsimii şi eliminarea celulitei, întinerirea mâinilor. În continuare le voi explica pe fiecare în parte.

 • Scandal în Marea Britanie: Injecţiile antirid de pe piaţă sunt periculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal în Marea Britanie: Injecţiile antirid de pe piaţă sunt periculoase

  La nici o lună de la scandalul iscat de firma franţuzească Poly Implants Prothesis, care a produs şi vândut implanturi mamare din silicon industrial, punând în pericol vieţile a zeci de mii de femei, un altul este pe cale să izbucnească în industria chirurgiei estetice din Marea Britanie.

 • Oculoplastia, operaţia care deschide ochii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oculoplastia, operaţia care deschide ochii

  Corectarea pleoapelor, dar şi refacerea estetică a ţesuturilor din jurul ochilor se realizează prin intervenţii speciale. Chirurgia oculoplastică sau oculoplastia corectează defectele funcţionale ale ochilor, îmbunătăţind vederea, iar în alte situaţii pregăteşte ochiul pentru punerea protezelor oculare, fără a neglija aspectul estetic.

 • Un gel va înlocui injecţiile cu botox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un gel va înlocui injecţiile cu botox

  Un gel care se va aplica pe piele va înlocui injecţiile cu botox. Este vorba despre aceleaşi ingrediente conţinute şi de soluţiile injectabile.

 • Tiberiu Bratu, chirurg plastician: „Chirurgia estetică are implicații psihologice fantastice”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiberiu Bratu, chirurg plastician: „Chirurgia estetică are implicații psihologice fantastice”

  Copii care au trecut prin foc şi care au nevoie de o minune pentru a supravieţui, bărbaţi cărora un accident de muncă le-a tăiat şansa de a mai lucra vreodată sau femei pentru care reconstrucţia unui sân e echivalentă cu recăpătarea bucuriei de a trăi au primit, în ultimii 27 de ani, o şansă la viaţă din mâinile chirurgului stabilit la Timişoara.

 • Cum să arăţi ca la Hollywood pe gratis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să arăţi ca la Hollywood pe gratis

  Doamnele şi domnişoarele care şi-au dorit o schimbare de look sunt aşteptate la"Cosmobeauty", târgul de cosmetică care are loc astăzi la Sala Palatului din bucureşti. Zeci de experţi în estetică sunt pregătiţi să-şi arate abilităţile gratuit.

 • Adevăruri de altădată: Un tratat de estetică (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăruri de altădată: Un tratat de estetică (II)

  Prin organizarea lor estetică, operele de artă reprezintă rezultatele cele mai autonome ale muncii omeneşti. Deaceea, ele pot deveni un ideal al activităţilor omeneşti: înglobează calităţile maxime pe care omul le visează pentru tehnica lui şi totodată, între produsele acestei tehnici, ele reprezintă pe acelea care pot atinge cel mai mult perfecţiunea naturei.

 • «Reparaţii» care ne scapă de complexe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Reparaţii» care ne scapă de complexe

  Niciodată în istoria omenirii standardele de frumuseţe nu au fost mai riguroase decât în vremurile noastre. A încerca să te încadrezi în ele nu este un lucru uşor, iar pentru mulţi dintre noi eşecul este generator de complexe. Chirurgia estetică poate corecta astăzi aproape orice imperfecţiune a corpului, iar protetica face posibilă suplinirea oricărui „neajuns” fizic.

Modifică Setările