Stiri despre emil ludwig

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Luni, 2 septembrie, Adevărul îţi prezintă „Otto von Bismarck“ – Emil Ludwig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luni, 2 septembrie, Adevărul îţi prezintă „Otto von Bismarck“ – Emil Ludwig

  Titlul „Otto von Bismarck” – Emil Ludwig, cea mai apreciată biografie a cunoscutului om politic german, continuă colecţia ”Oameni de seamă” şi va fi distribuit în împreună cu ziarul Adevărul luni, 2 septembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar şi carte va costa 18 lei şi se va putea găsi la chioşcuri timp de două săptămâni de la data apariţiei, în limita stocului disponibil.

 • Luni, 19 august, Adevărul îţi prezintă „Convorbiri
cu Masaryk” – Emil Ludwig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luni, 19 august, Adevărul îţi prezintă „Convorbiri cu Masaryk” – Emil Ludwig

  Titlul „Convorbiri cu Masaryk”, încă o biografie marca Emil Ludwig tot în colecţia ”Oameni de seamă”, va fi distribuit împreună cu ziarul Adevărul luni, 19 august, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar şi carte va costa 15 lei şi se va putea găsi la chioşcuri timp de două săptămâni de la data apariţiei, în limita stocului disponibil.

 • Începând de luni, 5 august, Adevărul îţi prezintă „Franklin
Delano Roosevelt” – Emil Ludwig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începând de luni, 5 august, Adevărul îţi prezintă „Franklin Delano Roosevelt” – Emil Ludwig

  Titlul „Franklin Delano Roosevelt” al cunoscutului biograf Emil Ludwig, un nou volum din colecţia ”Oameni de seamă”, va fi distribuit împreună cu ziarul Adevărul luni, 5 august, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar şi carte va costa 17 lei şi se va putea găsi la chioşcuri timp de două săptămâni de la data apariţiei, în limita stocului disponibil.

 • Luni, 10 iunie, Adevărul îţi aduce „De vorbă cu Mussolini” – Emil
Ludwig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luni, 10 iunie, Adevărul îţi aduce „De vorbă cu Mussolini” – Emil Ludwig

  Luni, 10 iunie, ziarul apare şi împreună cu titlul „De vorbă cu Mussolini”. Autorul, Emil Ludwig, este binecunoscut pentru popularele sale lucrari biografice ce combină faptele istorice cu psihanaliza. Pachetul ziar şi carte va costa 15 lei şi se va putea găsi la chioşcuri timp de două săptămâni, în stoc limitat.