Stiri despre emanuel botan

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Ziariştii olteni s-au întrecut pentru “Cupa Presei la Tir” a
Jandarmeriei Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ziariştii olteni s-au întrecut pentru “Cupa Presei la Tir” a Jandarmeriei Olt

  Reprezentanţii mass-media din judeţul Olt acreditaţi pe lângă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt au participat, vineri – 27 martie, la “Cupa Presei la Tir”, întrecere organizată de instituţia menţionată cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei ce va fi celebrată săptămâna viitoare pe data de 3 aprilie. Cei mai îndemânateci ziarişti au fost recomensaţi cu diplome.

 • Hoţi
de energie electrică din Slatina, “curentaţi” de jandarmi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţi de energie electrică din Slatina, “curentaţi” de jandarmi

  Trei persoane din cartierul slătinean Grădişte au fost depistate, vineri – 30 ianuarie, în urma unei razii a jandarmilor din localitate, că sustrăgeau energie electrică de la domiciliu prin intermediul unor improvizaţii periculoase.

 • Familii
nevoiaşe, ajutate de jandarmii olteni în pragul Crăciunului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familii nevoiaşe, ajutate de jandarmii olteni în pragul Crăciunului

  Mai multe familii din cinci localităţi ale judeţului Olt au primit, marţi – 23 decembrie, vizita reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, în cadrul unei campanii umanitare organizate în spiritul sfintei sărbători a Crăciunului. Membrii familiilor în cauză au primit cadouri din partea jandarmilor constând în alimente.

 • Prostituate
surprinse de jandarmi “la muncă” în Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prostituate surprinse de jandarmi “la muncă” în Slatina

  Trei femei au fost amendate, ieri, de către efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt după ce acestea au fost surprinse pe raza municipiului Slatina în timp ce încercau să atragă bărbaţi pentru a practica relaţii sexuale în schimbul a diverse sume.

 • FOTO  Jandarmii olteni şi-au făcut “încălzirea” pentru noul sezon de fotbal simulând o încăierare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Jandarmii olteni şi-au făcut “încălzirea” pentru noul sezon de fotbal simulând o încăierare

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a organizat, marţi – 26 august, la stadionul municipal “1 Mai” din municipiul Slatina, un exerciţiu tactic având în vedere că startul noului campionat de fotbal bate la uşă. Acţiunea jandarmilor vine la câteva zile după ce reprezentanţii jandarmilor s-au întâlnit cu cei ai Direcţiei Judeţene pentru Tineret Olt şi, respectiv, cei ai cluburilor de fotbal din judeţ.

 • FOTO  Porţi deschise la Jandarmeria Olt de Ziua Internaţională a Copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Porţi deschise la Jandarmeria Olt de Ziua Internaţională a Copilului

  Sediul central din Slatina al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi-a deschis uşile larg, luni – 2 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor sărbătorite cu o zi înainte. Vizitatori au fost peste 100 de copii din municipiu, care au avut ocazia de a vedea armele şi tehnica de luptă a jandarmilor.

 • VIDEO  Jandarmii
de la Olt, în razie după pescarii braconieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Jandarmii de la Olt, în razie după pescarii braconieri

  Efective ale Jandarmeriei Olt au derulat, vineri – 29 mai, o acţiune pe râul Olt având ca obiectiv combaterea braconajului piscicol. Pentru ca lucrurile să aibă o finalitate concretă, jandarmii olteni au avut în vizor o zonă unde au mai fost depistate situaţii de braconaj în perioade interzise de lege. În timpul acţiunii, jandarmii nu au depistat niciun braconier, dar au dat peste plase de peşte lăsate “în aşteptare” pe râul Olt.

 • FOTO VIDEO  Ziariştii olteni, în luptă pentru „Cupa presei la tir” organizată de
Jandarmerie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Ziariştii olteni, în luptă pentru „Cupa presei la tir” organizată de Jandarmerie

  Ziariştii acreditaţi la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt au fost invitaţi să participe, joi – 27 martie, „Cupa presei la tir”, întrecere organizată de conducerea instituţiei cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei care va fi celebrată joia viitoare, 3 aprilie. Competiţia dintre ziarişti s-a desfăşurat la poligonul din cadrul Şcolii de Poliţie din municipiul Slatina.

 • Jandarmii
olteni se mobilizează pentru meciul FC Olt Slatina – CSU Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni se mobilizează pentru meciul FC Olt Slatina – CSU Craiova

  Partida de fotbal dintre FC Olt Slatina şi echipa Primăriei Craiova, CSU Craiova, programată a se desfăşura miercuri – 26 martie, pe stadionul “1 Mai” din Slatina, de la orele 16.00, va fi îndeaproape supravegheată de efective importante ale jandarmilor. Potrivit autorităţilor, partida de fotbal menţionată este considerată cu grad de risc mediu.

 • FOTO-VIDEO  Radu
Valahu’ Georgescu, arbitru la skandenberg în Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO-VIDEO  Radu Valahu’ Georgescu, arbitru la skandenberg în Slatina

  Campionul naţional la skandenberg, Radu Georgescu - zis Valahu’, a fost prezent, luni – 24 martie, la Slatina, unde a arbitrat un concurs de profil organizat în cadru intern de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt. Concursul face parte dintr-o competiţie mai amplă, unde se regăsesc şi alte categorii sportive. Câştigătorii tuturor probelor vor fi premiaţi pe data de 3 aprilie.

 • Nouă persoane din judeţul Olt riscă
închisoarea pentru furt de energie electrică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nouă persoane din judeţul Olt riscă închisoarea pentru furt de energie electrică

  Nu mai puţin de nouă persoane din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, riscă până la cinci ani închisoare după ce, vineri – 7 februarie, au fost depistaţi de autorităţi că erau branşaţi ilegal la reţeaua de alimentare cu energie electrică a localităţii. Jandarmii sunt cei care i-au depistat pe săteni în ilegalitate.

 • Jandarmii
olteni “ţin aproape” de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni “ţin aproape” de Revelion

  Efective importante ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt se vor afla în dispozitivele de asigurare a ordinii şi liniştii publice din mai multe localităţi ale judeţului în perioada 31 decembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, cu ocazia sărbătoririi Revelionului. Astfel, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, conducerea instituţiei a luat măsuri suplimentare şi va intensifica măsurile de ordine publică pe raza judeţului.

 • Jandarmii
olteni, prezenţi la datorie şi în perioada Sărbătorilor de Iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni, prezenţi la datorie şi în perioada Sărbătorilor de Iarnă

  Efective însemnate ale Jandarmeriei Olt vor intensifica măsurile de ordine în perioada 20 decembrie 2013 - 2 ianuarie 2014, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului şi a Anului Nou. Scopul acestor demersuri suplimentare vor urmări asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică pe raza întregului judeţ.

 • Hoţi
de energie electrică, “curentaţi” de jandarmii olteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţi de energie electrică, “curentaţi” de jandarmii olteni

  Şase locuitori ai unei comune din judeţul Olt riscă să ajungă la închisoare după ce au fost depistaţi de către autorităţi că sustrăgeau energie electrică. Cei care i-au prins în vileag sunt jandarmii, care le-au confiscat acestora echipamentele improvizate cu ajutorul cărora erau racordaţi ilegal la reţeaua de energie electrică a comunei unde locuiesc.

 • VIDEO  Contrabandist de peşte depistat de jandami
la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Contrabandist de peşte depistat de jandami la Slatina

  Un bărbat a fost depistat de către o patrulă de jandarmi în cursul zilei de marţi – 3 decembrie, în timp ce încerca să comercializeze peşte fără a avea niciun fel de documente de provenienţă în acest sens. Bărbatul a rămas fără marfa găsită asupra lui şi a fost amendat.

 • Jandarmii
olteni, stagiu de perfecţionare pentru întâlnirile “agitate” de pe teren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni, stagiu de perfecţionare pentru întâlnirile “agitate” de pe teren

  Nu mai puţin de 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au efectuat, în perioada 21-25 octombrie, un stagiu de pregătire la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, judeţul Dâmboviţa. Scopul stagiului a constat în antrenarea subunităţilor de jandarmi pentru a acţiona unitar, legal şi eficient în misiunile specifice cu probleme de ordine şi siguranţă publică.

 • „Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina, sub lupa
jandarmilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina, sub lupa jandarmilor

  Derularea celei de-a 19-a ediţii a Festivalului Naţional de Umor „Oltenii şi restu’ lumii”, ce va avea loc la Slatina între 10-13 octombrie, se va afla sub atenta supraveghere a jandarmilor. Conducerea instituţiei a mobilizat pe toată durata derulării manifestării un număr de 150 jandarmi, care vor acţiona împreună cu lucrători ai Poliţiei Municipiului Slatina şi ai Poliţiei Locale Slatina pentru asigurarea măsurilor de ordine publică.

 • FOTO  Exerciţiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Exerciţiu "anti-huligani" al jandarmilor la Slatina înaintea startului campionatului de fotbal

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a organizat, joi – 5 septembrie, la stadionul municipal “1 Mai” din Slatina, un exerciţiu tactic de amploare dat fiind faptul că startul noului campionat de fotbal în Liga a II-a şi a III-a bate la uşă. Acţiunea jandarmilor vine la o săptămână după ce reprezentanţii acestei structuri armate s-au întâlnit cu cei ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Olt, plus cei ai cluburilor de fotbal din judeţ.

 • Jandarmii
olteni vor dona sânge pentru semenii suferinzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni vor dona sânge pentru semenii suferinzi

  Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a decis să organizeze o campanie la nivelul instituţiei în cadrul căreia să doneze voluntar sânge. Acţiunile au caracter umanitar şi se vor desfăşura la începutul săptămânii viitoare, totul fiind organizat de comun acord cu Centrul de Transfuzii Sanguine din Slatina.

 • Jandarmii
se pregătesc să împânzească cinci localităţi de la Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii se pregătesc să împânzească cinci localităţi de la Olt

  Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor asigura, în acest week-end, ordinea publică pe timpul mai multor activităţi cultural-artistice şi manifestări publice planificate a avea loc în acest interval, unde se preconizează participarea unui public numeros. Localităţile unde vor avea loc aceste evenimente sunt: Slatina, Balş, Corabia, Bobiceşti şi Movileni.

 • VIDEO Slatina:
Geantă cu 100 milioane lei vechi, găsită de jandarmi şi înapoiată proprietarei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Slatina: Geantă cu 100 milioane lei vechi, găsită de jandarmi şi înapoiată proprietarei

  Surpriză de proporţii, marţi – 2 aprilie, pentru o femeie din municipiul Bucureşti care, având un proces la Judecătoria Slatina, şi-a uitat în sala de judecată geanta în care se afla o sumă mare de bani, plus actele de identitate şi alte documente importante. După ce îşi luase gândul de la tot, aceasta a fost sunată să revină în Slatina pentru a reintra în posesia genţii… şi a conţinutul ei integral.

 • Jandarmii olteni îşi opresc lumina acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii olteni îşi opresc lumina acasă

  Efectivele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt se vor alătura, mâine, iniţiatorilor campaniei “Ora Pământului” prin reducerea consumului de energie electrică în locuinţele proprii. Anunţul a fost făcut de reprezentanţiei instituţiei vineri, 22 martie.

 • “Ploaie” de amenzi aplicate de jandarmii de la Olt în februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Ploaie” de amenzi aplicate de jandarmii de la Olt în februarie

  Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt par să fii avut în luna februarie de furcă cu fenomentul infracţional din teritoriu, dovadă în acest sens fiind nu doar numărul amenzilor aplicate, dar şi cel al infractorilor depistaţi în timpul efectuării diferitelor misiuni. De pe urma activităţii jandarmilor s-a reuşit virarea la bugetul naţional a circa 750 milioane lei vechi.

 • Bilanţ la jandarmii de la Olt: peste 4 miliarde lei vechi recuperaţi la visteria statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţ la jandarmii de la Olt: peste 4 miliarde lei vechi recuperaţi la visteria statului

  Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt a prezentat, joi – 18 octombrie, bilanţul activităţii instituţiei pe primele nouă luni ale anului. Jandarmii olteni au venit atât cu rezultatele pozitive, dar şi cu problemele întâmpinate în intervalul de timp menţionat, nu au uitat să amintească de colegii lor sancţionaţi pentru diverse abateri, pentru ca, la final, să prezinte un exerciţiu cu doi dintre câinii din cadrul I

Modifică Setările