Stiri despre elodia brasov

  27 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cristian Cioacă vrea cu orice preţ bunurile Elodiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Cioacă vrea cu orice preţ bunurile Elodiei

  Poliţistul a fost prezent, azi, la Curtea de Apel Braşov, unde s-a judecat recursul împotriva sentinţei în urma căreia Cristian Cioacă a fost achitat de infracţiunea de furt între soţi.

 • Elodia Ghinescu „nu vrea“ să moară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elodia Ghinescu „nu vrea“ să moară

  În sentinţa de declarare a morţii avocatei s-a strecurat o a doua eroare materială, fapt care amână eliberarea certificatului de deces.

 • Cioacă susţine că a vorbit cu Elodia de ziua ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioacă susţine că a vorbit cu Elodia de ziua ei

  Deşi a trecut puţin timp de când şi-a pierdut tatăl, răpus de cancer, se pare că lui Cristian Cioacă i-a revenit buna dispoziţie. Poliţistul a fost audiat, azi, de magistraţii Judecătoriei Braşov. El a dat declaraţii în dosarul în care este judecat pentru spargerea căsuţei de e-mail a soţiei sale, Elodia Ghinescu.

 • Elodia ar fi împlinit azi 43 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elodia ar fi împlinit azi 43 de ani

  Celebra avocată dispărută Elodia Ghinescu ar fi împlinit vârsta de 43 de ani. Dacă nu ar fi dipărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, Elodia ar fi sărbătorit, azi, alături de colegele de birou, prieteni şi familie.

 • Mama Elodiei cere interdicţie pe mail-urile avocatei dispărute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mama Elodiei cere interdicţie pe mail-urile avocatei dispărute

  Conform Mediafax, Emilia Ghinescu, mama avocatei dispărute, a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că OTV a prezentat „lucruri nereale", care aduc „o atingere gravă" imaginii fiicei sale, Elodia Ghinescu.

 • Au găsit-o procurorii pe Elodia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au găsit-o procurorii pe Elodia?

  Anchetatorii sunt de punctul de a rezolva misterul dispariţiei avocatei Elodia Ghionescu, după ce un craniu, care aparţine unei persoane de sex feminin, a fost găsit, întâmplător, pe malul râului Olt.

 • Un braşovean îşi doreşte înmormântare naţională şi statuie pentru Elodia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un braşovean îşi doreşte înmormântare naţională şi statuie pentru Elodia

  Una dintre cele mai ciudate petiţii, pe site-ul domnuleprimar.ro vine din partea unui braşovean, care se semneazaă, Isofache Didi, căruia îi cere primarului de la poalele Tâmpei, nici mai mult, nici mai puţin, decât să i se facă înmormântare naţională Elodiei şi să i se ridice o statuie.

 • Mail-urile Elodiei l-ar putea costa pe poliţistul Cioacă 3 ani de puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mail-urile Elodiei l-ar putea costa pe poliţistul Cioacă 3 ani de puşcărie

  Procesul în care el este judecat pentru violarea secretului corespondenţei se apropie de final, iar în data de 20 septembrie judecătorii Curţii de Apel vor da sentinţa. Codul penal prevede pentru săvârşirea acestei infracţiuni o pedeapasă cuprinsă între 6 luni şi 3 ani.

 • CAS Braşov vrea să o execute silit pe Elodia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAS Braşov vrea să o execute silit pe Elodia

  Scandalul „listei ruşinii“, publicată de CAS Braşov, începe să capete accente tragi-comice. Printre datornicii vânaţi de CAS, chiar cu riscul de a încălca legislaţia în vigoare, figurează celebra avocată dispărută, Elodia Ghinescu.

 • „Publicarea mail-urilor i-a adus Elodiei numeroase prejudicii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Publicarea mail-urilor i-a adus Elodiei numeroase prejudicii“

  În noul termen din dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este acuzat de procurorii DIICOT de spargerea email-urilor soţiei sale, care a avut loc astăzi. La Curtea de Apel Braşov a fost audiată ca martor fosta prietenă şi colegă a Elodiei Ghinescu, avocata Lorette Luca, care crede că „publicarea mail-urilor i-a adus Elodiei numeroase prejudicii“.

 • Cioacă semnează condica la instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioacă semnează condica la instanţă

  Poliţistul are pe rol trei procese, în patru zile, dar la dosarele civile nu s-a prezentat. Cristian Cioacă a fost chemat Judecătorie unde se discută contractele de vânzare a locuinţelor pe care le-a avut împreună cu Elodia.

Modifică Setările