Stiri despre elite

  46 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când avem nevoie de cure de detoxifiere. Cele mai eficiente metode de refacere a organismului recomandate de specialişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când avem nevoie de cure de detoxifiere. Cele mai eficiente metode de refacere a organismului recomandate de specialişti

  Alimentaţia haotică, stresul, proasta calitate a apei, aerul poluat şi slab oxigenat, sportul insuficient, medicamentele inutile, consumul de alcool şi fumatul sunt doar câţiva dintre factorii care ne fac rău. În ultimul timp se vorbeşte tot mai mult de detoxifiere şi diete, fără să ştim de fapt ce repercusiuni au acestea asupra corpului nostru. În niciun caz detoxifierea nu înseamnă cură de slăbire.

 • Elitele,
între retorica şi realitatea modernităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elitele, între retorica şi realitatea modernităţii

  Este deja un loc comun că modernizarea unei societăţi nu este posibilă fără elitele amodernizatoare. Este necesar să evidenţiez, succint, grupurile societăţii care au promovat şi susţinut modernizarea şi modernitatea.

 • Ce 'Resetare', după noiembrie 2015? Şi alţi 100 de Gânditori Globali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce 'Resetare', după noiembrie 2015? Şi alţi 100 de Gânditori Globali

  Tradiţional, ultima ediţie a anului include o nouă sută de „Gânditori Globali”, selectaţi de redacţia de la Washington. Lebăda foarte neagră din noiembrie a impus ca în ediţia românească să adăugăm un singur subiect, cât mai pe larg: Ce schimbări sunt esenţiale în politică şi în societate – sunt necesare schimbări esenţiale şi în economie?

 • Oamenii Timpului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii Timpului

  Într-o perioadă în care zilnic aflăm despre ilegalităţile celor ce au ocupat de ceva vreme locuri în loja elitei politice a României, aceiaşi care au vrut să se erijeze şi în elite ştiinţifice prin plagiat, în care mass-media a promovat mai mult anomaliile şi mitocăniile decât oamenii şi acţiunile ce ţin în picioare o societate, s-a produs la Iaşi un eveniment ce ne astrage atenţia asupra obligaţiei morale de a ne cunoaşte şi respecta elitele.

 • Bugetul Federaţiei Ruse, pe muchie de cuţit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetul Federaţiei Ruse, pe muchie de cuţit

  Guvernul Federaţiei Ruse se străduieşte să elaboreze propuneri de reduceri ale bugetului pentru anul 2015. Potrivit ministrului de Finanţe rus, Anton Siluanov, guvernul ar putea reduce 10 la sută din fondurile tuturor sectoarelor, cu excepţia celui de apărare. Această propunere drastică arată că economia Rusiei scade mai repede decât se aşteptau oficialii, se arată într-o analiză Stratfor.

 • Valori, putere, curaj. România elitelor emergente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valori, putere, curaj. România elitelor emergente

  Conversaţia publică serioasă despre preluarea puterii de către Generaţiile Y şi Z începe cu un proiect de elită: „România noului val". Dragi tineri minunaţi, contractul vostru de integritate este fără echivoc: luaţi puterea şi exercitaţi-o astfel încât cei care vă vor urma să vă poarte în inimi numele şi faptele cu preţuire şi respect pentru felul în care aţi condus România!

 • INTERVIU Partea a II-a. Valentin Guţu, autorul volumului „Dicţionar al greşelilor de limbă“. Bilingvismul şi lupta cu greşelile gramaticale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Partea a II-a. Valentin Guţu, autorul volumului „Dicţionar al greşelilor de limbă“. Bilingvismul şi lupta cu greşelile gramaticale

  În partea a doua a interviului cu autorul Valentin Guţu vorbim despre teza filologului Maxim Kronhaus referitoare la limba rusă, despre limbajul colocvial urban afectat de angloamericanisme, dar şi despre limbajul de lemn, despre sursele şi cauzele greşelilor de limbă din Basarabia în raport cu cele din România, despre jargonul mediilor electronice şi, mai ales, despre armele cu care putem lupta împotriva greşelilor gramaticale.

 • Societatea în reţea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Societatea în reţea

  In acest articol continui să descriu, succint, idei ale sociologului Manuel Castells despre era informaţiilor cu multiplele ei procese sociale, economice, politice şi comunicaţionale.

 • Raport de elită despre Patrie. „7 teme fundamentale pentru România“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raport de elită despre Patrie. „7 teme fundamentale pentru România“

  Proiectul este excepţional, în sensul tehnic al atributului. Citiţi cartea şi vă veţi convinge. Recomand volumul ca pe o lectură fundamentală, necesară tuturor tinerilor care aspiră la statutul de elite ale României. Adică, oameni capabili să genereze Proiecte de Ţară.