Stiri despre elevi

  7706 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doi tineri îşi împart locuinţa cu tarantule şi şerpi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi tineri îşi împart locuinţa cu tarantule şi şerpi

  Tarantulele şi şerpiii ocupă un loc important în vieţile unor tineri sătmăreni.  Preţul la cumpărare depinde de specie, mărime şi sex. Oraşele cele mai apropiate de unde tinerii îşi procură astfel de animale de expoziţie sunt Cluj şi Baia Mare.

 • Lecţii despre consecinţele violenţei domestice ţinute de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţii despre consecinţele violenţei domestice ţinute de poliţişti

  Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au avut ieri întâlnire cu profesorii, elevii şi părinţii de la şcoala din Măteşti. În cadrul campaniei „Stop violenţei în familie" au fost prezentate cauzele şi consecinţele violenţei domestice.

 • Gripa porcină a mai închis un liceu în Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gripa porcină a mai închis un liceu în Focşani

  Ministerul Sănătăţii a confirmat astăzi încă şase cazuri de gripă porcină. Direcţia de Sănătate Publică a suspendat cursurile şi la Colegiul „Ion Mincu" din Focşani. În Vranccea au fost confirmate până acum 66 de cazuri de gripă nouă.

 • Deţinuţii desenează pereţii din spatele gratiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deţinuţii desenează pereţii din spatele gratiilor

  Doi deţinuţi şi şase elevi se întrec într-un concurs de graffiti realizat în spatele gratiilor. La finalul acestei competiţii inedite, deţinuţii vor fi răsplătiţi cu diplome.

 • Braşov: Tichete cadou în loc de zile fără plată, pentru profesori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Tichete cadou în loc de zile fără plată, pentru profesori

  Profesorii din Braşov nu servesc zilele fără plată, obligatorii pentru toţi bugetarii din învăţământ. Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) a găsit o soluţie locală la această problemă: tichetele cadou vor suplini procentul de 15,5%, reducerea ministerială din salariul profesorilor.

 • A fost lansat Centrul Judeţean de Excelenţă la Colegiul Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost lansat Centrul Judeţean de Excelenţă la Colegiul Naţional "Petru Rareş"

  Evenimentul a avut loc astăzi, la ora 9.00, în ultima zi de aniversare a 140 de ani de la înfiinţarea Colegiului „Petru Rareş", când inspectorul şcolar general Luminiţa Vârlan a inaugurat Centrul Judeţean de Excelenţă, unde vor fi cooptaţi elevii capabili de performanţe şcolare, care doresc să se perfecţioneze la anumite materii.

 • Un liceu a fost inchis din cauza gripei porcine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un liceu a fost inchis din cauza gripei porcine

  Gripa porcină s-a extins astăzi în trei unităţi şcolare. Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la opt în judeţul Vrancea. Institutul Cantacuzino a confirmat astăzi încă patru cazuri. Direcţia de Sănătate Publică a închis Colegiul „Valeriu D. Cotea” din Focşani pentru o săptămână.

 • Sindicaliştii vor profesori vaccinaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii vor profesori vaccinaţi

  Numărul în creştere de îmbolnăviri cu gripă porcină stârneşte panică în sistemul educaţional. Pentru că lucrează zilnic cu zeci de elevi, sindicaliştii din învăţământ cer vaccinarea cadrelor didactice.

 • Bucureşti: Elevii vor fi învăţaţi să-şi aleagă o carieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Elevii vor fi învăţaţi să-şi aleagă o carieră

  Elevilor bucureşteni din clasele a XI-a şi-a XII-a li se oferă consiliere în alegerea viitoarei meserii. Consilierii de carieră nu le vor spune liceenilor ce facultate să urmeze, ci îi vor ajuta să-şi descopere abilităţile şi le vor prezenta evoluţiile de pe piaţa forţei de muncă.