Stiri despre elevi picati la bac

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „A picat la Bac. Ce mă fac?” Cum îi pot ajuta părinţii pe elevii care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „A picat la Bac. Ce mă fac?” Cum îi pot ajuta părinţii pe elevii care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat

  În acest an, rata de promovare la Bacalaureat a fost mai mare ca în anii precedenţi - peste 66%. Cu toate acestea, unii elevi nu au reuşit să treacă examenul şi s-au trezit astfel, poate pentru prima dată în viaţă, în faţa unui eşec important. Indiferent de motivele care i-au adus pe adolescenţi în această situaţie neplăcută, părinţii lor trebuie să ştie cum să reacţioneze pentru a-i ajuta să meargă mai departe, spun psihologii.

 • BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Elevi picaţi la BAC şi în liceele din Top 10
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Elevi picaţi la BAC şi în liceele din Top 10

  Fenomenul elevilor care nu promovează la Bac în prima sesiune nu este străin nici celor mai bune licee din ţară, însă cazurile sunt puţine, câte două-trei pe şcoală.  Totuşi, pentru instituţii precum Colegiile Naţionale „Sf. Sava“, „Gheorghe Lazăr“, sau „Tudor Vianu“ care se mândresc cu un prestigiu academic de invidiat, lumea nu se aşteaptă la o rată de promovare mai mică de 100%.

 • BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Aproape 18.000 de elevi dau proba orală la Română, în sesiunea a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Aproape 18.000 de elevi dau proba orală la Română, în sesiunea a doua

  Bacalaureat de toamnă / A doua sesiune de Bac începe luni, 19 august, cu două zile de testare a competenţelor de comunicare în limba română, la care s-au înscris peste 17.700 de candidaţi. probele scrise debutează pe 26 august, tot cu Româna, şi vor ţine până pe 30 august, iar notele finale vor fi publicate pe 5 septembrie. Candidaţii pot relua lecţiile video adevarul.ro, pentru fiecare probă, publicate în secţiunea Educaţie.

Modifică Setările