Stiri despre elektra

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Festivalul George Enescu 2015. Prezenţe prestigioase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul George Enescu 2015. Prezenţe prestigioase

  După perfecţiunea barocă din „Catone in Utica” de Leonardo Vinci şi monumentala „Elektra” de Richard Strauss, a venit rândul operei „Wozzeck” de Alban Berg, ca primă audiţie românească. În concert, la Sala Palatului, cu concursul Corului şi Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, dirijor Leo Hussain, dirijorul corului Iosif Ion Prunner. Corul de copii a fost pregătit de Voicu Popescu.

 • „Elektra“, concert copleşitor la Sala Palatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Elektra“, concert copleşitor la Sala Palatului

  Orchestra Operei de Stat Bavareze, dirijată de Sebastian Weigle, a interpretat „Elektra“ de Richard Strauss, alături de Corul Academic Radio, pe 13 septembrie, la Sala Mare a Palatului.

 • Elektra, un coşmar de vis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elektra, un coşmar de vis

  „Elektra” lui Strauss îşi are originea în epoca excepţională în care creativitate artistică se emancipează brusc din cămaşa de forţă a conceptualismului ce a dictat mult timp o anumită idee de ”frumos”. Atmosfera de libertate degajată de muzica lui Strauss, în ciuda violenţei sângeroase, este germenele ideii de artă expresionistă.

 • Noul film din franciza „Omul-Păianjen“ va avea în prim-plan o femeie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul film din franciza „Omul-Păianjen“ va avea în prim-plan o femeie

  Compania Sony vrea să aducă în atenţia publicului un film în care o eroină din universul „Omului-Păianjen“ să fie cea care face legea. Planurile pentru scenariul peliculei sunt în curs de pregătire, iar fanii speculează că vor exista trei variante de eroine dintre care producătorii să aleagă: Black Cat, Silver Sable şi Spider-Woman.

Modifică Setările