Stiri despre educatie tehnologica

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pledoarie pentru Educaţie tehnologică de secol XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pledoarie pentru Educaţie tehnologică de secol XXI

  Denumirea completă a disciplinei este Educaţie tehnologică şi aplicaţii practice. Cu mâna pe inimă, recunosc: mie, novice în materie, sintagma nu mi-a transmis deloc frumuseţea reală şi relevanţa autentică a domeniului, până la o salvă lungă de semnale intense (foarte bine venite şi bine primite, deopotrivă), de a privi şi a vedea. Am privit, şi am văzut. Am citit, şi am înţeles. Mulţumesc, domnule profesor Ştefan Radu Kovacs!

 • Elevii britanici vor învăţa programare în şcoala primară. Ce învaţă şcolarii români despre calculatoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii britanici vor învăţa programare în şcoala primară. Ce învaţă şcolarii români despre calculatoare

  Elevii britanici vor studia programare în şcoala primară începând de anul acesta, a anunţat Ministrul britanic al Educaţiei, Michael Gove. Între timp, în raportul Comisiei Europene se arată că, în România, competenţele digitale nu apar ca fiind abordate în şcoala primară, însă  menţionează că la noi există materia numită TIC - Tehnologia informaţiei şi comunicării.

 • Începe olimpiada naţională de educaţie tehnologică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe olimpiada naţională de educaţie tehnologică

  Timp de cinci zile, judeţul Ialomiţa este gazda olimpiadei naţionale de educaţie tehnologică. Elevi din întreaga ţară vor veni la Slobozia pentru a-şi arăta cunoştinţele dobândite în acest domeniu. Festivitatea de deschidere are loc astăzi de la ora 16.30 .

Modifică Setările