Stiri despre educatie nationala

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România educată este tot mai pierdută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România educată este tot mai pierdută

  În toată această controversă s-a făcut mult zgomot pentru nimic, iar pentru ceea ce este cu adevărat foarte important, vital pentru viitorul nostru, despre care se vorbeşte continuu, se fac proiecte şi programe pe bandă rulantă-Educaţia reală-nu s-a făcut nimic. De fapt, educaţia a fost pierdută chiar de către ”influencerii” interesaţi de orice altceva, nu de educaţia şcolară, cu toate aspectele ei complexe.

 • Ţara care îşi bate joc de propriul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara care îşi bate joc de propriul viitor

  Unii fac cele mai umile şi degradante munci fizice, alţii golănesc pe străzi, cerşesc, fură, tâlhăresc, dau în cap semenilor, devin alcoolici, drogaţi. Sunt un permanent pericol pentru societate, dar şi pentru familiile proprii, cei care mai au familii. Sigur, mulţi dintre ei nu ar fi ajuns sau vor ajunge în astfel de situaţii dacă ar fi fost ajutaţi de sistem şi de familii, de societatea civilă, de noi toţi.

 • Vreau, nu vreau - Manifest pentru şcoala secolului XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreau, nu vreau - Manifest pentru şcoala secolului XXI

  Vreau transparenţă, profesionalism, implicare şi dedicare în şcolile româneşti. Vreau ca directorii de şcoli şi profesorii să ocupe posturile pe criterii exclusiv profesionale.Vreau responsabilitate  şi socoteală din partea celor care gestionează bunul mers al şcolii. Vreau transparenţa completă a cheltuirii banilor publici în sistemul de educaţie naţională.

Modifică Setările